Nekem a CD tár mellett a szomszéd fakkban lakott. De be lehet rakni a helyére is, bár akkor nem lesz CD tárad : ) Kétféle kábel van hozzá, az egyik végére lehet iPod-ot (vagy iPhone-t) dugni (én ilyen tudok hozzá adni) a másik kábel vége USB, oda dughatsz pendrive-ot vagy vinyót, ahogy jól esik.
Turbót ajánlgattam az enyémet másik topicban, de tény, hogy nem akarom olcsón eladni. Mennyiért keresel egyébként?
A szabályzószelep az a mágnesszelep a tűzfalon? Érdemes szakszervizben is megkérdezni. Hátha...
Amikor drága volt, akkor kértek érte huszonpárezerFt körül. Nem kevés, de bontottan nem nagyon éri meg, mert lutri. Próba erejéig, vagy átmenetileg rákötheted a mellette lévő egr-szelepre is.
Sziasztok! Audi A6 2,7 TDI BBP 2007 autómban volt már néhány javítás. Cseréltük a levegő beömlőket 2+1, a teljes befecskendező szettet és a klímaventillátort is. Most olyat csinál, hogy 1800 fordulatig hidegen nagyon erősen kerreg, darabosan jár. Utána minden rendben, jól megy. VAG műszerrel mérve hibát nem találunk, de a bejövő levegő hőmérsékletére -40,5 C-t ad a műszer. Van valami ötletetek hol keressük a hibát? Köszi!
Ja! Elnézést, de félreértettelek. Így utólag visszaolvasva egyértelmű, amit írtál, csak én voltam a béna. Azt hittem, hogy az ncore-ról letöltött anyag (tömörítés) a jelszóvédett. :D
Ncore.cc ről szedtem le az én verziómat! a kommentekben rengetegen irták hogy nekik működik! Én próbáltam TDK és verbatim dvd vel de egyiket se ette meg :(
nem engedi leszedni, elkezdi, de aztán "Hozzáférés megtagadva" ezt írja ki. Közben töltök le egy másikat, remélem az is jó lesz. Ez a 3. évi navi lemezem, eddig mindegyik rendben működött, TDK dvd, arra írva megy rendesen.
Engem érdekelne a DVD, én is leszedtem, de jelszavas védelem volt a RAR-on nem tudtam kibintani. Ha megadod honnan töltötted le, leszedem én is, kiírom kipróbálom hogy az enyémben működik-e. Ha átküldenéd a linket mail-ben, megköszönném.
Azt nem tudom, de nem tartom elképzelhetetlennek azt sem. Viszont amit Te magadnak megcsinálsz, az bitosan meg lesz csinálva. Biztosan kicseréled az olajat, és a szűrőket is. Ráadásul egy olajcseréhez nem kell agysebésznek lenni. Az árról nem is beszélve. Egyébként vannak korrekt szerelők is, akár itt a fórumon is, őket kell megtalálni, nem a PoHu-t...
Hello! navi dvd vel kapcsolatos kérdésem lenne! torrentről leszedtem a 2012es mmi 2g térképet! a leirtak szerint ki is irtam de nem működik a kocsiban! egy másik sráctól kaptam egy másik példányt de azzal se tudott mit kezdeni! eredeti dvd vel rendesen működik! 5db dvd-n van ugyanaz a program.... volt + os -os 1x 2x es sebességgel irva de egyik se hozta a várt eredményt! valakinek valami ötlete? ha esetleg bárkinek szüksége lenne az 1ik dvdre az irjon! Az autó A6 4f 3.0tdi MMI 2g vel szerelve!
Még annyit vettem észre, hogy érdekes módon pont ennek az egy szellőzőnek nem működik az elzárója, hiába zárom le, úgyanúgy nyomja a levegőt. Lehet hogy ennek van köze a problémához??
2006-os 3.0tdi a következő hibajelenség: klíma automata üzemmódban kb. napi 2-3szor a vezető oldali zónában kb. 10-20 másodperc erejéig forró levegőt fúj be, majd minden visszaáll normálisan. Eddig csak 2-3szor fordult elő havonta, most egyre sűrűbben..
Tapasztalt valaki ilyen hibát?? Minek a hibája okozhatja??"
A probléma egyre sűrűbben jelentkezik, annyit változott hogy most már csak a vezető oldal zónájának a bal oldali (ajtó felöli) légbefúvó nyomja a forrót.. kb. 30 másodpercig nyomja a meleget aztán szépen visszaáll hidegre.
A klíma automata üzemmódban van, 21 fokra állítva.
Kaptam egy olyan tippet hogy a fűtéscsap hibája okozhatja, van valakinek esetleg más tippje??
Nekem az a nagyon furcsa, hogy csak egy légbefúvón csinálja ezt, a többi normálisan működik közben végig.