Keresés

Részletes keresés

Gracioso Creative Commons License 2005.01.12 0 0 5825
lineup Creative Commons License 2005.01.11 0 0 5824
A EurosportNews alakult at Eurosport2-ve es allitolag kiegeszitoje lesz a Eurosportnak, peldaul mikor ket elo kozvetites van egy idoben akkor igy mindkettot tudjak adni.
Egyelore nem ugy tunik, de remeljuk ez a snooker-nek is jot tesz es nem fogjak megszakitani az elo kozvetitest mert eppen kezdodik a PapuaUjGunea-Burundi U17 foci meccs. :)

Amugy meg : www.eurosport.com
Előzmény: Törölt nick (5823)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.11 0 0 5823

Tényleg csak 19.-én kapcsolódik be a eurosport a welsh-be... :(

OFF: Most fedeztem fel, hogy van eurosport2 is, tud valaki erről valami infot, nekem ez tök új...

Előzmény: Gracioso (5808)
Heron Creative Commons License 2005.01.09 0 0 5822
Neked is köszönöm szépen!
Előzmény: csmarkus (5821)
csmarkus Creative Commons License 2005.01.09 0 0 5821
Óbudán tudok egyet: ha a Flórián áruháztól sétálsz kifele a Szentendrei úton, az elsõ tízemeletes háznál megtalálod. Táblára húzott pólót szoktak kiállítínai az üzlet elé, errõl könnyû megismerni.
Előzmény: Heron (5818)
Heron Creative Commons License 2005.01.08 0 0 5820
Köszönöm szépen!:-)
Előzmény: Snowflakes (5819)
Snowflakes Creative Commons License 2005.01.08 0 0 5819
Én szegedi vagyok, van itt egy írószerbolt (NagyÁruház), ahol ezt is vállalják 2600 Ft volt a pólóval együtt. Egyébként lehet kapni olyan speciális HP-papírt, amire ha kinyomtatod a képet, akkor rá tudod vasalni a pólóra.
Előzmény: Heron (5818)
Heron Creative Commons License 2005.01.08 0 0 5818
Megkérdezhetem, hogy hol lehet ilyen pólót csináltatni?Már én is akartam egyébként ilyet csináltatni, csak nem tudtam ,hogy hogy lehet.
Snowflakes Creative Commons License 2005.01.08 0 0 5817

Én is megyek bizony! Megvan a repülőjegy, szállás és a jegyek lefoglalva, jövő héten indul délben a repülő. Szababa is jól írta, valóban menni fog valaki más is és igyekszik az első sorban ülni, a Davis-es pólójában, hátha kedves Steve észreveszi és esetleg odajön egy beszélgetésre meccs után. Nos, ő a férjem, a pólót tőlem kapta karácsonyra :-).

Szababa! Akkor ezúton én is megköszönöm a felvételeket, és alig várom már a Hotshots-ot!

Előzmény: Zombie (5815)
csmarkus Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5816
Pontosan erre gondoltam én is! Csak a "striker" adhatja fel a frame-et (aki következik). Ennek ellenére sokszor láthatjuk, hogy a várakozó játékos mintegy megszakítja a folyamatban levõ break-et és megy is gratulálni, ha mondjuk ez volt az utolsó frame. Még ennél is gyakrabban elõfordul, hogy egy elhibázott lökés után a break-et befejezõ játékos a dákójával odébbtol pár golyót, a frame feladásának a jeleként, pedig akkor már nem õ a "striker". Igazad van, szankció nem jár érte. Igazából ilyenkor a másik játékosnak kellene döntenie, hogy elfogadja-e a frame feladását, vagy a játék folytatását kéri, de soha, egyetlenegy alkalommal nem láttam, hallottam a közvetítésekben ezt. Mondjuk lehet úgy értelmezni, hogy úgyis mindenki elfogadja, és kiabálna, ha nem fogadná el.

A másik, amire gondoltam, a frame legvége, amikor csak a fekete marad az asztalon. Ha nem nagy break-kel fejezi be a játékos, akkor gyakran nem is lök a feketére, a rózsa után abbahagyja, mint aki jól végezte dolgát. Pedig akkor még õ a "striker", KELLene neki lökni, még ha hibáz is, nem hagyhatja csak úgy abba a játékot. Igen ám, de most megnéztem a szabályokat és lásss csodát, ez az eset (csak a fekete maradt, a pontkülönbség nagyobb hétnél az õ javára) kivételt képez, ilyenkor joga van azt kérni, hogy legyen vége a frame-nek. Ez persze jogos is, hiszen ekkor már mindenképpen õ nyer.
Előzmény: Zombie (5814)
Zombie Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5815
Egyebkent a Welsh-re nem Snowflakes topiktars megy?
Zombie Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5814
Mi van a "krétámat az öltözőben hagyom" dologgal? ;-)

En ezt nem talaltam a szabalyok kozott kimondva, szerintem ez inkabb a versenyszabalyzat resze, nem a snooker jateke.

Amit neha nem tartanak be: a szabaly szerint csak az eppen aktiv jatekos adhatja fel a frame-et (persze, ehhez nem tartozik szankcio; es ellentetes magatartast is csak ritkan latunk versenyen, de azert elo-elofordul).

Hirtelen mas nem jut eszembe :)
Előzmény: Szababa (5810)
Gracioso Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5813
OFF Na jó, persze ez igaz, dehát ez minden játékkal így van. Kit tud egyszerre rally pilóta lenni, 1-edül mindekit megölő harcos, meg mittomén, hogy még mi :) ON
Előzmény: csmarkus (5809)
Zombie Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5812
in real life
Előzmény: Szababa (5811)
Szababa Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5811

"...IRL viszont a 30 sem jön össze hónapok óta"

Mi az az IRL? Sejtem, de nem akarok hülyeséget mondani.

Szababa Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5810

A Welsh Open-re megy egy ismerős. Csináltatott egy Steve Davis képpel ellátott pólot illetve nagybetűkkel feliratta rá, hogy "Te vagy a legjobb!!!" (vagy vmi ilyesmit) Azt mondta, hogy megpróbál 19-én az első sorba leülni a Davis meccsen. Ha sikerül akkor biztos rááll majd a kamera. Tessék koncentrálni!

Szabályok, amit nem vesznek szigorúan? Mi van a "krétámat az öltözőben hagyom" dologgal? ;-) Egyébként most hirtelen nem ugrik be semmi komoly dolog. Na erre kiváncsi leszek!

csmarkus Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5809
Itt ha rosszul pozícionálsz, akkor helló

Igen, de mégis tudtam 89-es és 94-es break-et csinálni semi-pro szinten, IRL viszont a 30 sem jön össze hónapok óta. :(

Egy kis gondolkodnivaló: TV-közvetítések során megfigyelhetõ, hogy van pár szabály, amit jól láthatóan nem tartanak be a profi meccseken sem. Én tudok egyet vagy kettõt és majd meg is írom, de hátha tudtok ti is.

BÚÉK!
Előzmény: Gracioso (5808)
Gracioso Creative Commons License 2005.01.06 0 0 5808
Úgy látom, a eurosport 19.-én kapcsolódik a welsh open küzdelmeibe, pont a jó meccsek kezdetével ( persze ettől még lehetne 17-től bekapcsolódni :) ) Alig várom már!

Más: az isnooker nekem is nagyon megtetszett. Pont amiatt, hogy a többi játékban szinte mindent el lehet rakni, amire rá lehet látni. Itt ha rosszul pozícionálsz, akkor helló (falon van, kínai snooker stb) Esetleg ha sokan megkedvelik, akkor rendezhetnénk valami topik küzdelmet ;-))
Heron Creative Commons License 2005.01.05 0 0 5807
Elég kihalt a fórum. Január 6-án azaz holnap Premier snooker league, White-Hendry, Davis-Fu meccsek lesznek és jan. 7-9 Welsh Open Qualifiers.
Heron Creative Commons License 2005.01.01 0 0 5806
Boldog új évet!
alias78 Creative Commons License 2004.12.31 0 0 5805
Boldog új évet mindenkinek
Előzmény: csmarkus (5804)
csmarkus Creative Commons License 2004.12.27 0 0 5804
"[VP3] Ennek a játéknak nem sok köze van a Snookerhez..."

Tegnap feltettem a VP3-at és sejtem, mire gondolsz evvel. Lehet, hogy amit láttál, az egy icike-picike pool-asztal volt, szögletes zsebnyílásokkal és snooker vonalazással, snooker golyókkal? Hát annak tényleg nem sok köze van hozzá, de sajnos ez jön be az intuitív használat során. A rendes snookerasztalhoz egy másik Location-t kell választani, és onnantól már rendben lesz.

Kipróbáltam az iSnooker-t is. Mit mondjak, leragadtam elõtte... :-) Homlokegyenest más megközelítést használ, mint a Virtual Pool 3. Az iSnooker-nek a golyóérzékhez sincs semmi köze, amiben viszont fantasztikus, az a break-építés játékos tanulása, a stratégia tervezése a játék során. Negyed négykor feküdtem le, 1298 ponttal. ;-) Szóval akinek erre van lehetõsége és ideje, mind a két játékot (Virtual * és iSnooker) szórakoztatónak és hasznosnak találhatja.
Előzmény: OZ Juice (5784)
Heron Creative Commons License 2004.12.24 0 0 5803
Nincs édesebb ünnep széles-e világon, Mint havas, csillógó Karácsony. Édes otthonokba terített asztalok. Mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Justice Dr. Creative Commons License 2004.12.23 0 0 5802
majd meglátjuk, hány napig tart. távol áll tőlem, hogy világbajnokká nyilvánítsam, hiszen Ronnie fog nyerni jövőre is. :)) mindenesetre nem bánnám én se ha az történne amit írsz. :)
csokornyakkendő téma egyszer már napirenden volt, de asszem sokra nem jutottunk.:) szerintem egyszerűen lazulnak a szabályok és nem mindig -nem minden versenyen, nem minden inghez- kötelező már. szinte minden nagyobb játékost láttam már anélkül játszani. persze lehet, csak Maguire veszi túl lazára a dolgot. tudja, hogy az ilyen "menő" játékososat úgyse merik komolyan megbűntetni emiatt. valahol meg is értem: a lázadó ifjúság.. :))

más: minden jelenlegi, és jövőbeli snooker-rajongónak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Előzmény: csmarkus (5801)
csmarkus Creative Commons License 2004.12.23 0 0 5801
Maguire valóban kiváló formában volt az utolsó két versenyen, de ugye minden csoda három napig tart... Szóval szerintem azért korai lenne õt elõre világbajnokká és világranglistavezetõvé nyilvánítani. Párszor kikap majd O'Sullivantõl és Hendrytõl az elsõ körben és akkor visszaáll a világ rendje :) Mondjuk kicsit elfogult vagyok, nekem eleve unszimpatikus a csokinyaki hanyagolása miatt. A Jimmy White könyvben olvastam, hogy Alex Higgins hivatalos orvosi igazolást szerzett nyakkendõallergiáról. Maguire-nek is lehet ilyenje? Mert mi másért engedné a WPBSA, hogy rendszeresen mellõzze? Jó, biztos utálja és zavarja Maguire-t is a viselése, de az összes többi játékos így van evvel, ezért szerintem jogosulatlan elõnyt jelent, ha valaki nem viseli. Érdekes, hogy errõl sehol semmilyen megjegyzést sem olvastam vagy hallottam. Ti nem tudtok ennek a hátterárõl valamit?
Előzmény: Justice Dr. (5800)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.12.23 0 0 5800
"hihetetlen hogy Ronnie megint kifogta..." már nevettem kínomban mikor megláttam. :) és az Irish Masters sorsolása is fent van már -bár az még odébb van- ott szintén első körös Ronnie-Maguire lesz valszeg. ennek már annyi esélye volt kb, mint a kezdésből 14pirosnak. ;))
kicsit irányíthatnák a sorsolást szerintem. az nem jó senkinek, ha a jelenlegi két legjobb formában lévő snookeres közül, az egyik rendre kieseik az első körben. nagyon remélem jövőre, Ronnie elkapja párszor Meggájvert.
Előzmény: Zombie (5799)
Zombie Creative Commons License 2004.12.23 0 0 5799
A jovo evi Masters-re (feb. 13-20.) Maguire es Junhui kapott szabadkartyat.

beosztas:
Paul Hunter vs Steve Davis
Peter Ebdon vs David Gray
John Higgins vs Chris Small
Stephen Hendry vs Stephen Lee
Mark Williams vs Alan McManus
Matthew Stevens vs Jimmy White
Ken Doherty vs (Marco Fu vs Ding Junhui)
Ronnie O'Sullivan vs (Graeme Dott vs Stephen Maguire)

hihetetlen hogy Ronnie megint kifogta...

Masters elott meg lesz ket torna: Welsh Open (jan. 17-23.) es Malta Cup (jan. 31.-feb. 6.). Welsh kvali januar elejen lesz, ha a papirforma ervenyesul, a kovetkezo erdekesebb elso koros meccsek lehetnek:

O'Sullivan vs McCulloch
Lee vs Hamilton
Higgins vs Dale
Ebdon vs Perry
Hendry vs Maguire (!)
Dott vs Hann
Stevens vs King
Davis vs Pinches
Williams vs Carter
Gracioso Creative Commons License 2004.12.21 0 0 5798
Kicsit OFF, de most kezdődik a sport2 egy pool trickshot közvetítés...
OZ Juice Creative Commons License 2004.12.20 0 0 5797
Eddig az összes kipróbált játék közül ez tetszik a legjobban...
Előzmény: Zombie (5790)
Szababa Creative Commons License 2004.12.20 0 0 5796
Az túlzás, hogy bíráskodnak egymásnak. Jó esetben számolják a pontokat és visszarakosgatják a golyókat (vki még erre sem képes). Emlékszem a tavalyi évadban 1x szóltam vkinek, hogy hibázott (vagy hozzáért a golyóhoz a ruhájával vagy egy "push" volt, nem emlékszem) Nem akarom leégetni, hogy ki volt, de ezek után neki állt feljebb és a kibicelő nagydarab haverjával bizonygatták, hogy nem nekem volt igazam. Erre mit lehet tenni? Tudtommal jó esetben csak a döntőnél van külön bíró.
Előzmény: csmarkus (5795)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!