Na ide figyeljetek kedves King-ezőim! :O))
Imigyen jövök a fénymásoldából, ahun lemásoltam szamócának a Világnagy Strand első felét (10 oldal).
kérem szépen hogy akinek még igénye van/volt/lesz az mostan szóljon, mert legközelebb nem vagyok hajlandó bedugogatni laponként a gépbe. igy meg csak berakom szorterizé, 5 perc alatt elvégzi a piszkosmunkát. :O))
szóval kinek még?
a Világnagy Strand? ez nem egy novella, hanem sok. és nem a galaktikában volt benne, hanem egy külön könyv (2xx oldal) amit a galaktika előfizetők kaptak anno 91-ben.
ugylátom felhoztam ezt a V.S. témát és mindenkit hogy érdekel. akkor ezekszerint nem csak szerintem volt elérhetetlen? :O))
másoljam neked? mert szerintem ennyi példányhoz még az antikváriumban sincs olyan szerencse...:O))
Hasznos Holmik ügyében meggyőzve érzem magam...asszem neki kell állni újra. Bár most annyi mindent szeretnék elsőre na meg másodszorra...stb. elolvasni, hogy.....de sebaj! Az éjszakás műszak előnye, hogy egész éjjel lehet olvasni! :)
Doloresünk, az egyetlen olyan King-könyv, amit egyből újrakezdtem, amikor a végére értem, ráadásul két példányban van meg: egyik féltve őrzött ajándék, a másik: a szokásos rongy hála a családnak..:)
Bilincsben: iszonyatosan durva! Nekem meg főleg a vége tetszett, az eleje húzós, vontatott, alig volt hozzá türelmem, de a vége!! Brrr...
Alhazred: a Borzalmak városával óvatosan...nálam hetekig nem alvás szindrómát idézett elő - bár igaz 14 évesen, hmm...:) -, annyira paráztam tőle, hogy kénytelen voltam azonnal kölcsönadni, mert a látványát sem bírtam a könyvespolcomon. Ez így 10 év távlatából nagyon röhejes, de akkor tényleg elhittem, hogy valaki benéz majd éjjel az ablakon és hogy nagyonis elő kellene keresni a nagymama rózsafüzérjét minimum. Most már szivesen olvasnám újra, csakhogy azóta sem kaptam vissza és fogalmam sincs kinél van. Na, marad megint az antikvárium..:)
Laslow: a Csatatér tényleg remek! Milyen kis egyszerű az alapötlet, és néhány oldal erejéig tényleg hihetővé válik, hogy mindez megtörténhet. Milyen lenne, ha...?
Sziasztok!
Magamat is a King rajongók közé sorolnám, az összes itthon megjelent könyve megvan, és szeretem is őket. Azt szeretném viszont megkérdezni, hogy a Kukorica gyermekei c. filmet, vagy filmeket hol lehet megszerezni, vagy kölcsönözni? (Nálunk a videotékában nincs.)
Amúgy nem off-olni akarok, de ajánlom mindenki szíves figyelmébe Dean R. Koontz munkáit is. Bár nem King, de egyaltalán nem rosszak!
Nagyon jó! Az egyik elős, amit elolvastam és úgy maradt meg bennem az emléke, mint a legélvezetesebb SK könyvnek.Aztán azóta olvastam már sok jót, de nem tudtam elfeledni. Egyébként az a példány egy könyvtárból lopott példány volt, benne voltak a pecsétek, meg minden, de én ismerőstől kaptam kölcsön... :)
Nálam mindkettő kevesebb. Mondták, hogy kifejezetten jó film a Remény rabjai, nekem mégse tetszett. Előtte olvastam könyben is, az se ragadott meg annyira. Viszont pl. a Könyvtári nyomozó történetét még senki se említette ebben a topikban!
És amin ma igazán meglepődtem és ami igazán megtetszett, az a Csatatér c. novella. Remek kis darab szerintem!
Pár napja fejeztem be (masodszor olvastam el) a Bilincsbent, es nekem tetszik (pedig nem vagyok nonemu). (: Bar eppen a nekrofil ficko nem kene bele, igy tul egyszeru a tortenet. Nyugodtan kepzelhette volna a "kisertetet", sokkal nyomasztobb maradt volna a mu. De azert jo kis konyv. (:
A Dolores asszem nem tetszett regen, de el kene olvasni megint, foleg, hogy osszekapcsolodik nehol a Bilincsbennel. Hatha most jobban tetszene.