Azért annyi szóbajöhető ITF versenyt nem rendeznek... Az ázsiaiakat pl. nem kell nézni. :-) De a Szávay Ági Fan Club fórumán van egy lelkes törzstag, aki minden hétvégén kigyűjti a következő heti indulókat, nemcsak a felnőtteket, de a juniorokat is. Időnként én is tőle puskázom. :-)
Hát ez már más szint mint a future tornák:) Azért egy Delpo Ati meccset megnéznék:) De nagyon jó ilyet olvasgatni, még akkor is, ha esetleg az első körben kiesik most, mert elfáradt. De az is lehet viszi a lendület és az újonnan szerzett önbizalom:)
Ezt nem is tudtam, h. ATP-nél is van SE hely. Azt hittem, az az ITF-szintnél megállt. (Ahogy Timi sem tudott Monterrey után Acapulcóban indulni.)
Egyébként Atinak azért szerencséje is van, Bobby Reynolds a legutolsóként főtáblára került játékos. (Egy kvalis ellen meg nem életbiztosítás játszani, ezt épp Attila bizonyította be a héten.)
Hajrá, remélem, pici szusszanással jó lesz. Ez a Reynolds-gyerek amúgy jó salakon? (Látatlanban akár fogható is lehetne.)
„Nem tudtam rendesen kipihenni magam, a pénteki Malisse elleni meccsen nagyon elfáradtam, ezért nem lett szorosabb a mérkőzés – mondta az MTI-nek a magyar játékos, aki hétfőtől várhatóan közel kétszáz helyet javít világranglistás helyezésén. – Ellenfelem nagyon tapasztalt játékos, azonnal kihasználta ezt, több esetben is elég volt annyi, hogy visszaadta a labdát. Ami a folytatást illeti, a jövő héten az estorili viadalon indulok, az elődöntős helyezésemnek köszönhetően főtáblás leszek.”
Csak el ne kiabáld... Ne feledd, volt már Attila 150 körül is. Az idei eddigi teljesítménye is néhány bravúr mellett egy csomó első körös kiesés ITF versenyeken. Hátha most befejezi a liftezést, és elől ragad. :-)