Sracok valaki segitsen mar nekem abban , hogy hol lehet olyan lokharitot kapni , mint amilyen Netpostman autojan lathato . Gondolom nem gyari . Csak azert kene , mert a gyari lampakkal alig latok valamit es nagyobb izzo nem ajanlatos bele . Elore is kosz .
Hi mindenkinek :)
A Viziborz vagyok es 1 Mazda 323-as 1.3-as BG-s sedan tulajdonosa . Bevesztek a csapatba? Mar regota olvasom a forumotokat es a honlapot is szoktam latogatni . Gondoltam ideje nekem is jelentkeznem.
Magamrol nehany szo : A gepemet en szerelem , ( autoszerelo az eredeti szakmam ) de az utcan eleg nehez . Van egypar cimem bontokrol es alkatresz boltokrol , majd kozzeteszem , de ahogy olvasom a nagyjat mar ti is ismeritek ezeket .
Hat hirtelen ennyi , sziasztok
Viziborz
Az a baj, hogy a kereskedônél (akinél az autó van), csak a Credigennel áll kapcsolatban.
A nagyobb gáz az, hogy mielôtt az adókártyás kavarás kiderült volna, már 100 rugóval lefoglalóztam az autót :(
Szerencsére a kereskedô normális volt, miután mondtam neki, hogy nem tudok mit csinálni, és ha jelentkezik egy komoly vevô akkor adja el neki a gépet, azt válaszolta, hogy az autó az enyém és megvárják, amig lesz adókártyám...
SzaboZE (Caris): Azert a foglalozast jol meg kell gondolni! Ha netan megsem jon ossze a love' (banki tamogatas), akkor bukod a foglalot! Nem?! :-o
Mazdakonyv: Hat nem tudom, a csajszi is rogton vagta, hogy '94 korul volt tipus-vastas! Mondtam, hja, szerintem is! Ezert ajanlotta nekem azt a bizonyos konyvet! Meg egy ok arra, hogy elobb belenezzek, aztan dontsem el, kell-e vagy sem!! :-)
Az gáz Caris, szerintem foglalózd le az autót ha télleg köll.
GangstaBoy: kitartás! Szerintem a 87-95 közti gépekben az az érdekes, hogy szerintem nem 95-ben volt modellváltás. Akkor miért nem 97 (facelift)98 vagy 94?
SzaboZE: Nagyon birnam, ha lenne konyvecskem! Nem gond a jovohet sem, a lenyeg, hogy lesz! :-) Amugy megkerdeztem a Maroti konyvuzletet! 8.500,- Ft-ert kaphatok egy angol nyelvu leirast, amiben a ~'87-'95 kozotti 323-asok vannak (ha jol emlexem!)... Ezzel igazan nem lennek kisegitve! De azert lehet, hogy elmegyek es megnezem mi is van a konyvben pontosan.
Caris: En fogtam az adast, nem is a kulcs kell (megint epithetnem at a garazst!!) es raadasul nem tippeltem, csak szoltam, mert ha jol emlexem neked nagyon bejon(ne) az MX-6... Ne zarjatok ki a versengesbol...!!! ;-))
A verseny még nem kezdôdött el, csak ha meglesz az autó. A terv az, hogy minden nap felrakok egy egyre jellemzôbb képet a géprôl, pl. elsô nap csak az emblémát közelrôl, stb.. és aki elôször eltalálja, az nyeri a kulcsot.
SzaboZE:
Elutasítás oka: nincs meg az adókártyám és az APEH által adott igazolást nem fogadja el a bank, csak az eredeti adókártyát. (Tök röhej, mert elég nekik faxon átküldeni. Megnéztem mi lesz egy adókártyából, ha átmegy a faxon, hát a nagy 0-t lehet belôle látni. Én persz egybôl bevallottam, hogy nincs, ahelyett, hogy valaki másét elküldtem volna... Nem akartam hamisítani... :)) Ja, az APEH 30 napon belül küld egy új kártyát... gondolom addig elviszik a gépet...) :((
Teljesen felizgatott ez a kulcstartó, nem is tudtam aludni miatta hogy később tippeltem mint Te! :) A héten már nem tudom másolni a cuccot, de jövő héten ráizgulok!
Rákérdeztem a helyi fénymásolótudorra, azt mondta van esélye az ésszerű másolásnak ha kicsinyítünk. (így ráférne A4-esre több oldal (kicsinyités = egy oldalra többet teszünk ez esetben 2-t, ugyhogy a méret nem változik csak az üzemmód) Szóval nem adom fel.
Nekem szerencsére régifajta mazdám van. (mint egy lada) ha uj tipus lenne, biztos nem állnék neki gyürüzni. Nem a szakmám az autoszerelés, de szerencsére van közöm hozzá:)
Gangsta! A Maróti könyvesboltban érdeklődtél már? Nekem egy Haynes féle könyvem van a kocsihoz,abban benne van szinte minden.
A fütőradiátor még az enyémen is jól el van dugva a müszerfal alá, pedig a legkezdetlegesebb 323-as, de nem kell kiszedni a müszerfalat, csak jól be kell alá mászni.
A 4400Ft/óra szerintem is iszonyú sok pénz, ráadásul azt nem hiszem el hogy 3 nap lenne kiszedni és kitisztitani egy szakszervizben. Én 4 óra alatt megcsináltam pedig nekem nincsenek speciális célszerszámaim, és nem javitok minden nap autót. Csak egy kis odafigyelés kell hozzá.
Egyébként jelentem az akció óta úgy füt hogy csak na!!:) Max. ventillátorfokozaton is jó meleget fúj.
Pigmy. Inditáskor nem füstöl csak amikor már bemelegedett. Ha nyomok egy bő gázt akkor szép kék füstöt hagyok magam mögött. Már minden elő van készitve, pénteken mütét.