A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Nem én nyitottam topicot arról amiről fingom sincs, és aztán nem én másztam el a kérdések elől. Béla, Miki egér mondta, hogy kurva kövér vagy. Ez igaz?
Azt se tudod hogy csinálom. Nem is tudod hányféleképpen lehet,ezért vagytok 100 éve 5000-en. És ráadásként ez az 5000 pokolra fog menni, sült pecsenyének. Mert nektek nem Krisztus az első hanem egy száraz kurva: ellen g white.
Ahhoz hogy tugyak kavarni kapcsolatokra lenne szükségem. Földi halandókkal való kapcsolatokra. De nincsenek kapcsolataim, mert egy Zsírbuzi (Szektavezérrel kéz a kézben) szétkúrta a házasságom és azon keresztül sok kapcsolatot. Azóta emberkerülő vok , nem értem kivel kavarok.......
A férfias az relatív. Neked a férfias a vega kövér. Nade endikének a gazdag sok nő kultuszálja, isteníti. Én ismerek utóbbi férfit és a vigyor az arcán megszűnt. Az exnejem is kultuszálta, istenítette. Elneveztem az Alfahímet fáraoszindrómásnak.
Azért kérdem mik az előnyei, mer hogy van e értelme arra menni......