Keresés

Részletes keresés

nzsolt18 Creative Commons License 2015.05.24 0 0 1666

Joe bocs, hogy csak most válaszolok, de eddig nem igazán volt időm.

Értem! Egy (plusz) betű elütésből már egyből:

...hibádzik (=hiányzik)..   jött ki nálad! Nem volt kérdőjel, így kijelentő mondatnak hangzott.

nem nálam jött ez ki hanem a Magyar nyelvben. 

ami belőlem jött az a Freudi elszólás.:

(Freudról nevezték el az elszólás jelenségét, az osztrák pszichiáter ugyanis gondosan gyűjtötte az úgynevezett parapraxisokat. Véleménye szerint nyelvbotláskor mélyre temetett vágyaink, gondolataink törnek felszínre.)

ezek szerint a tudatalatti vágyad: a fórumozó  sosem hiányzik.

viccnek indult de egyre jobban tűnik igaznak.

A utolsó mondatod nem tudom, hogy került most hirtelen ide/képbe, de ha beszélni szeretnél róla, vagy nyomja valami ilyesmi szíved, szívesen meghallgatlak (viccen kívül, komolyan!). Ilyen témák (újra) felvetéséhez nem kell helyesírási "apropó", bármikor elő lehet hozakodni..

ne aggódj nekem nem kellenek helyes írási apropók bármi fájdalmam ki fejtéséhez.

de ha már így rá kérdeztél: 

á mégsem, hagyom inkább a helyettünk színre lépő és most tobzódó trollokat érvényesülni.  

ha ez kellett nektek akkor én nem rondítok el az új rendbe. 

Előzmény: SzótlanJoe (1642)
nedolaci Creative Commons License 2015.05.24 -1 0 1665

Szinte tökéletesen emlékszel!Sőt!Még ott is igazad lett,hogy a végén KP-ért vitték a csövet!;-)

De itt most az a kérdés (amiben nem látom az egységes állásfoglalást),hogy cserénél KÖLL ÁR,vagy csak ajánlott? Mert ha kell,akkor szankció,törlés,irgum-burgum,mifene,(és akkor jogos a collega óvatos,puhatolódzó kérdése a gázpisztolyosban)de ha csak ajánlott............akkor miért is történt,ami?! ;-)

Előzmény: Törölt nick (1664)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.24 0 0 1664

T.NEDOLACI! Az ominozus hirdetésben azt a távcsövet magyar légpuskára, esetleg Slaviára cserélte volna valaki. Ha konkrétan  valamit pl. Slavia 631-et írtál volna, akkor még elment volna.

Előzmény: nedolaci (1662)
Anyuka kedvence Milanka Creative Commons License 2015.05.24 0 0 1663

Csókolom joe bácsi! Megkérdezhetem a bácsi hany évesen nyúl a klaviatúra billentyuzetehez? MERT BIZONY ELŐFORDUL AZ HOGY BIZONYOS KOR FELETT MAR CSUPAN LELKI ORGAZMUS jut ki az embernek. Hát néha a testi is de az egyre ritkább. Ha mar az organizmusnal tartunk- igen nem orgazmus / min elegult ki a lelke a bácsinak? Talán templomban volt es orgonát hallgatott?Ugyan is a beirasom illetve a ra kapott valaszok korrektek voltak.On mit talált orgazmusra alkalmasnak ezen hozzaszolasokban??

Előzmény: SzótlanJoe (1661)
nedolaci Creative Commons License 2015.05.24 -1 0 1662

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133077339&t=9215894

T.JOE!

Csaxólok (azért itt,hogy a másikat ne rongáljam,de azt hiszem,témába vág)

Egy távcső csereáráról,illetve nem áráról szólt az eszmecsere.És mint látod,már tartozott hozzá némi kis "levelezgetés" ,amiben más szerepelt,mint a Te "állásfoglalás"odban.

Jóvóna,ha TIK egységesen intézkednétek és az esetleges elvi változásokról(mert vannak bőven) minket(halandókat )is IDŐBEN értesítenétek!!

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.24 0 0 1661

Na ilyet is ritkán mondok, de lelki orgazmusom volt ma reggel egy légfegyveres topikban.

python 357  most    0 0 81997

Hát,- még nagyon kezdő vagy,-ahogy látom!.:))))

A Slavia 634-es gyári teljesítménye a duplája a 630-asnak!!!..Csaxolok.!!!!.......;-)))

Előzmény: Target-special (81996)

Target-special  20 percetörlés    0 0 81996

Bocsika ezt nem teljesen értem. A Slavia az nem engedély köteles nem? 7.5 Joule energia alatti, nincs MKH kártyája sem kötelezően. Akkor miért írjátok ezt?

Előzmény: Lampel (81995)

Lampel  11 órájatörlés    0 0 81995

A kérdés: hogyan szerzel rá lőfegyver megszerzési engedélyt

Előzmény: Anyu kis kedvence Milánka (81992)

nedolaci  18 órája

Az attól függ,hogy tudod 7,5 alá húzni.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.22 -1 2 1658

Milyen állapotok?

Úgy mondod, mintha itt olyan szörnyű állapot uralkodna, ahonnan menekülni kell...

Lehet rosszul értelmezem?

Előzmény: Törölt nick (1657)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.22 -2 2 1657

Az itt a probléma, hogy egyesek nem beszélni, információt megosztani használnak fórumos felületeket, hanem a frusztrációjukból eredő idegességük levezetésére.

A munkahelyen, otthon egy szavuk sem lehet, a neten azonban kiélhetik magukat, ez fedezhető fel néhány ember (nikk) viselkedésében.

Ezek az ellentmondást nem tűrő, ki ha én nem emberek nem tudnak különbséget tenni vita és veszekedés között, nekik minden ellenvélemény a személyük, vélt vagy valós érdekük elleni támadás.

Szerintem ez az állandó kiskakas harc oka, és persze az évekre visszavezethető ellenségeskedés, egymás semmibevétele, lenézése, meg nem értése.

Amíg ezek az emberek nem akarnak békességet addig nem lehet mit tenni, ezek az állapotok nem igazán fognak változni.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.21 -1 0 1656

Achinek kitiltva Lelki fájdalom a Fegyveres csoportban topikból/fórumból egy napra.

Nagyon nem kóser a dobálózás az IRL dolgokkal!

Nem érdekli a moderációt, ki kinek a nickje, az első, huszadik, századik... 

Számunkra az a fontos, hogy az a nick aki beír egy topikba az a szabályok szerint fórumozzon. 

Minden_más_lényegtelen!

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.21 -1 0 1655

Valóban úgy gondoljátok, hogy azért kérdeztem, mert a történet érdekel?

Nem! Egyedül az a gondom, ha a moderációt (is) okolják valami miatt. Ezt sosem fogom csendben elsuhanni hagyni.

Mindig rákérdezek, ha ilyet látok, hogy tisztázzuk.

Döncitöl is csupán ezt kértem...tehát

Rókafegyver régi nickje.. nem tudod pontosan mi történt.

Szegál Pityú régi nickje az első konkrét tehát, mi volt az, hogy rákereshessek?!

Dönci első nickje a második konkrét. Ha a mostani 7 éves, akkor az az eset legalább akkor történt...

Tehát ennyi egyenlőre a tucatnyi (12) nickből..

Igen, ezektől van a lelki fájdalmam....

"Persze, ha nektek jó, hogy más fórumra "irányítja" át az ittenieket, akkor vedd úgy, hogy nem is "szóltam"!"

Ezt meg honnan a túróból kombináltad ki?? Nagyon érdekelne.

Donci62 Creative Commons License 2015.05.21 -2 0 1654

"  .Persze Doncinek is volt par nickje amely banta a világháborút kettőjük taboraban- mert volt ő csülök aztán Pschulok is meg Segal Pityu is   "

"   tudjuk jol hogy a két személy (Donc es Segal ) nem egy  "

Most már eldönthetnéd, hogy mivel is akarod keverni a ..... mert nem kicsi az ellentmondás rövid időn belül két hozzászólásodban, te tuggyukki!:-DDDD 

Előzmény: Achinek (1652)
Achinek Creative Commons License 2015.05.21 -1 0 1653

az hogy hany hozzászólásom van ez bizony koszonheto a kitilasdit játszó egyennek aki az ellehetetlenítésére tette fel az életet ahelyett hogy motorozna egy jot.

Előzmény: Donci62 (1651)
Donci62 Creative Commons License 2015.05.21 -3 0 1651

"   így 7 hozzászólás után  "

Elnézést, pontatlan voltam, már csak négyet látok.:-))

A többivel, a majd 50%-ával ugyan mi történt?

Előzmény: Donci62 (1650)
Donci62 Creative Commons License 2015.05.21 -3 0 1650

Valamit esetleg a múltadról, így 7 hozzászólás után, hogy ennyire tisztában vagy mindennel?

Szegál Pityu, előzőleg Szegál István, még előbb netuddki, mert úgy sem hallottál róla, pedig az unokatestvérem, de ezt jónéhány régi fórumozó nagyon jól tudja és van köztük, aki mindkettőnket személyesen is ismer.

Indafapuska állította egy időben, hogy Ő és Én ugyanaz a személy.:-)))

Előzmény: Achinek (1648)
Donci62 Creative Commons License 2015.05.21 -3 0 1649

Pl. Rókafegyver régi nickje (arról kérdezd Őt magát, mert nem emlékszem rá mi is volt, de nem egy hozzászólásában említi) egy a sok közül, aki hirtelen eszembe jut, azokon kívül, akik azóta csak a másik fórumon vannak jelen.

Nomeg, ha rákeresnél a KLF nicknévvel kapcsolatban emlegetett dolgokra.

De Szegál István, is miatta volt kénytelen, majd később Szegál Pityuként Indafapuska révén "távozni".

A magam első nickjét már nem is említeném.

Persze, ha nektek jó, hogy más fórumra "irányítja" át az ittenieket, akkor vedd úgy, hogy nem is "szóltam"!

Előzmény: SzótlanJoe (1645)
Achinek Creative Commons License 2015.05.21 -1 0 1648

Azér szeretnek meg par gondolat erejéig visszatérni. Az ominózus személyt jol ismerem Gabiek jo gyerekek Semmi gond veluk. Csupán a Doncivel folytatott világháború mereti harcukban amit itt folytattak a topikban KLF alulmaradt ekkor alapították a sajat fekete forumukat sajat IP alapú moderaciojukkal ahova Doncinek mar esélye ellene a nullával volt egyenlő.Igy gyakorlatilag mindkettőjük felsegterulete megmaradt nivel két vezeregyinisegrol beszélhetünk es két dudás egy csárdában mint tudjuk...Szoval a tisztán latas miatt irtam le.Persze Doncinek is volt par nickje amely banta a világháborút kettőjük taboraban- mert volt ő csülök aztán Pschulok is meg Segal Pityu is de ezekre szerintem te is emlekezhetsz. persze gondolom hamarosan itt lesz elmondja a sajat álláspontját is a World warrol sajat kimagasló IQ megnyerő maga melle allito stílusában.De reszemrkl a vadgesztenye.Befejeztem.

Előzmény: Achinek (1646)
Magna Charta Creative Commons License 2015.05.21 -1 0 1647

Ja,elnézést.visszaolvasva tényleg igazad lehet.

Nos,a forgó.-öntöltő se legyen vita tárgya.

Ha valaki rákezdi a "nótát",akkor csak annyit kell javasolni,hogy olvasson vissza az 1250.-oldalig pl.(csak írtam egy számot)és ejteni kell a témát

Előzmény: gabazo01 volt (1643)
Achinek Creative Commons License 2015.05.21 -2 0 1646

Szervusz Joe!Engedd meg hogy beszalljak ebbe a kerdesbe es megvalasolasban segít segedkezzek.Le kellene mar csillapítani Doncit mert mint láthatod ellensegkep ha nincs keres maganak.Berobbant a topikba es azonnal valakit megtalall most jelen pillanatban ill.mar egy ideje nem indafapuska hanem KLF az első számú kozellensege.Eddig mindenkiben indat látott most KLF az élete értelme annak felderítő és felfedése.Ez mar majdhogy nem kezd psichiatriai eset lenni hisz kb. 6-7 éves története során ilyen messze nyulal vissza.Ezen erdemes lenne elgondolkodni mert itt mar nem csupán szemelyeskedesrol vam szo hanem koros eseteol.Szerinted nem?Ha megnézed berobban a topikba feszültséget gerjesztve a fórumozók közt beírásával de semmi szakmai hozzászólása mar hónapok óta érdemben nincs csak feszko leltes.A topik szepen muzsikál amig meg nem érkezik őkelme es azonnal ennek annak ne valasolj ne etesd mert KLF vagy inda sajnos mar azt sem tudja ki ki egylapon említi őket.Kisse unalmas mar a jelenléte okelmenek.Koszonom hogy vegigolvastal.

Előzmény: SzótlanJoe (1645)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.21 0 0 1645

...lásd tucatnyi miatta kitiltott, ... topiktársat

Kérnék pár nicket itt felsorolni a tucatból.

Ha nincs (mert pl. már nem emlékszel rájuk) akkor elég lesz egy rövidke helyesbítés is..

Előzmény: Donci62 (81494)
Csutka Chief Creative Commons License 2015.05.18 -1 0 1644

Már elmagyarázta egyszer ötször tízszer. A vitát el lehet kerülni ha a vitapartnered beírását nem látod tehát: kixeled!!

Előzmény: gabazo01 volt (1643)
gabazo01 volt Creative Commons License 2015.05.18 -1 0 1643

Totálisan félre értetted Joe-t! A "vélemény?"-t nem a forgó vs öntöltő kitárgyalására értette! Hanem arra hogy az ebből fakadó kemény vitákat milyen szankció bevezetésével lehetne el kerülni!

Előzmény: Magna Charta (1639)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.18 -1 0 1642

Értem! Egy (plusz) betű elütésből már egyből:

...hibádzik (=hiányzik)..   jött ki nálad! Nem volt kérdőjel, így kijelentő mondatnak hangzott.

Jelzésed alapján elírásomat a következőképpen módosítanám:

Azt tudjuk, hogy a fórumozó sosem téved, sosem hibázik és mindig igaza van!

Tehát marad a moderátor a hibás ! 

Köszönöm ezúton is a korrekciós észrevételt!

A utolsó mondatod nem tudom, hogy került most hirtelen ide/képbe, de ha beszélni szeretnél róla, vagy nyomja valami ilyesmi szíved, szívesen meghallgatlak (viccen kívül, komolyan!). Ilyen témák (újra) felvetéséhez nem kell helyesírási "apropó", bármikor elő lehet hozakodni..

Előzmény: nzsolt18 (1641)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.05.18 -1 0 1641

a hibádzikot kicseréled hibázikra és rögtön azt jelenti a mondat amit le akartál írni.

miért vádolsz teóriákkal?  hiszen csak 1 tévedésedre vagy elütésedre hívtam fel a figyelmed. és nem raktam szmájlit mert azt nem szereted.

és amúgy meg azt csinálom amit kértél: ignorálom a trollkat és nem is irkálok, mert nagyon nincs is mit (ehhez a nagyszerű színvonalhoz a mi a légesben kialakult). 

Előzmény: SzótlanJoe (1640)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.18 -1 0 1640

Bele lehet ezt is beszélni, mint sok mást, viszont akkor az alatta lévő (közvetlenül kapcsolódó) mondat sem stimmelne.

Vagy írjam át erre?

Azt tudjuk, hogy a fórumozó sosem téved, sosem hiányzik és mindig igaza van! 

Tehát marad a moderátor aki hiányzik

Nyugodtan válaszd ki a neked tetszőt és alkalmast a teóriádhoz, hiszen:

...a fórumozó sosem téved, ...és mindig igaza van! 

Előzmény: nzsolt18 (1638)
Magna Charta Creative Commons License 2015.05.18 -1 0 1639

üdv!

Senkit nem kívántam meggyőzni-én nem vagyok gázpisztoly-fan,annak ellenére,hogy minden családnak javsolnám a tartását ,viselését-a megváltozott világ és lakóinak eltorzult viselkedés-megnyilvánulásai miatt-a témára van rálátásom,mivel több db-om is volt az évek során.

Joe azt kérdezte:"Vélemény?"

Erre írtam meg a véleményemet -válaszként.

egyébként  meg látható,hogy neki mi a véleménye:

"(Egyébként szerintem mindegyik gázfegyver szerethető és jól működik, ha megtalálja a gazdája a legjobban illő táplálékot..)"

Előzmény: gabazo01 volt (1626)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1638

Freudi elszólás:

................. a fórumozó......, sosem hibádzik (=hiányzik)..............

Előzmény: SzótlanJoe (1637)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1637

Ez a "részrehajlás" mindig is előszeretett vád volt mindenki részéről akit sérelem ért moderáció kapcsán.

Azt tudjuk, hogy a fórumozó sosem téved, sosem hibádzik és mindig igaza van! 

Tehát marad a moderátor a hibás ! 

Igen! Ezért vagyunk!

Ha valakit nem szívesen láttok magatok között, akkor azzal ne beszélgessetek.. 

Ha vét a szabályok ellen akkor azt jelzitek a modi topikban..

A moderáció mindenkit meghallgat, de döntését több szempontok alapján hozza. Ezek a szempontok a többség számára nem ismertek, vagy nem láthatóak, ezért néha érthetetlen a dolog.

Tehát nincs részrehajlás!

Előzmény: Jujujjj (1635)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1636

Ez mind attól függ, hogy milyen "vétséget" követett el az az előző nick.

Határozottan tiltakozok pl. akkor mikor rám fogják, hogy kettős mércével mérek! Legalább hatossal!

A másik dolog amitől őrületet kapnak egyes nickek, hogy : "hogy-hogy nem látjátok, hogy ez és ez megint"

Tudunk olyan esetekről (!!!) mikor utánzás céljából hoztak létre nickeket, hogy még jobban letapossanak valakit.

A moderáció ilyenkor addig vár míg szabályt nem szeg a nick, hiszen (válasz a kérdésedre:) nicket moderálunk, mert az a virtuális.

Amikor viszont szabályt szeg akkor elmondható, hogy más nick, de már megint kezdi ! 

Ezután erősebben fog intézkedni a modi.

Tehát egy volt troll nick aki újra reggelt vagy valaki hasonmás nicket reggelt, nem várhat semmi jóra ha vét.

Ennyi a minimum azok nyugalma érdekében kik ezekből szépen kimaradnak és csak szabályosan fórumozni szeretnének.

Előzmény: Jujujjj (1633)
Jujujjj Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1635

Néha néha bizony felvetődik a moderacio reszrehajlasanak gyanúja is.Vannak nickek melyeket eros trollkodas esetében sem tiltotok néha pedig egy beírás vagy kezdokenti hozzászólás is azonnali végleges tiltassal is jar.Pl. Gondolok ilyesmire hol megtörtént eset az egyik önkéntes életem felaldozom a topik tisztasagaert küzdő elszánt önkéntes moderatoruser/onkentes topiksmasszer kiállt siman egy többszörösen tiltott nickel rendelkezo user mellett hogy az jo csávó holott a topik feszko szitoja mondhatnám trollja es azota is itt van a gazfegyveresben csupán azert mert a moderator reszrehajlott egy bejelentgeto / önkéntes feljelentgetore hallgatvan es készpénznek vélt beírása alapján.Bocsanat de erre muszalynak ereztem akerdezni tiszta vizet önteni a pohárba.Velemenyem szerint erős részrehajlás van az oldalatokrol ezzel az USEREK egy resze par személy erosen visszaell ezzel es kisse tobbet megenged vagy megengedhet maganak .Visszaelve azzal hogy feljelent a módi ugy is az oldalamon áll nekem ad igazat címszó. Alatt.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1634

A legtöbb fórumozót az ilyenek nem zavarják.

A többségi fórumozó toleráns. Ha élesedik a vita rutinosan hátralép, hiszen tudja, hogy pár órán belül takarítás és megint szabad a terep a fórumozás előtt.

Személy szerint úgy veszem észre, hogy csökkentek az esetek minden alcsoportban. A trollkodások és a fölös jelzések mennyisége is.

Ez jó és örömteli, mert a "koccanások" senkinek sem okoznak örömöt.

Előzmény: igen igen jóóóvan! (1632)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!