Lehet csemegézni, Moutinho szinte mindenben felülmúlta Ronaldót, de szerintem ez látszott is a meccsen. A gól persze sokat tesz hozzá utóbbi teljesítményéhez, de ennyi próbálkozásból...
A csehektől nekem ma Jiracek (megint), Hübschman és Kadlec tetszett. A portugáloknál mint már mondtam szerintem Veloso és Moutinho a MoM, bár Coentrao, Meireles és C is jó volt. Aki szar volt az Baros, Almeida, és az etióp, aki nagyon elbambult a gólnál.
Vki írta már itt, 10 helyzetből 1? Más véleményem lehet, ugye? Emőke ma nagyon agresszív vagy! Persze előnyben vagy, mert már vallottam neked Roniról!:-))))
Moutinho egyértelműen jobb volt. Jóval többet volt játékban, pontosabban passzolt, a védekezésből is kivette a részét, és 2-szer el is találta a kaput két próbálkozásból. CR7-nél ez 8-ból egy. A csapatot Moutinho mozgatta, kulcspassza is háromszor annyi volt, mint a magzatvizesnek.
Továbbra is azt mondom, a portugálok akkor lehetnének még jobbak, ha CRoni csatárt játszana, legalább addig mig a portugálok ki nem nevelnek egy klasszis csatárt.....
Holnap Kassait a ma reggelben jó lenne meghallgatni, én qrvára sajnálom továbbra is.....