Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy 4/3-os (nem m4/3 !!!), fényerős, Olympus 50-200 F2.8-3.5 zoom objektív, a gyári állványgyűrűjével. Adapterrel m4/3-os vázon is működik. Én Oly Pen light vázakkal, és Pana GX80-al használtam.
A frontlencsén néhány, apró hajszálkarcot látok, ezt erős LED-es megvilágítás mellett megpróbáltam lefotózni, talán belenagyítva látszik is. Nem tapasztaltam, hogy a képalkotásba beleszólt volna.
Ez leszámítva, külsőre teljesen új állapotú, a fókusz és zoomgyűrű gumijai sincsenek felkopva, nem "ragadnak".
SN: 060208240
Irányár: 85000
Fotga 4/3-m4/3 AF adaptert 5 ezer Forintért tudok mellékelni hozzá.
Sajnos nem vettem észre, hogy a 39 mm-es méret az egyetlen alumínium színű kivitel és nekem teljesen fekete kellett volna a TTArtisan X-mount APS-C 35mm F1.4-emre. Eladnám vagy cserélném feketére Budapesten (M2/3/4 metró vonala) vagy Velence vonzáskörzetében.
Eladási ára: 700 Ft, ha cserélünk, akkor szőrén :)
Posta is lehetséges, egyszerű borítékban elfér. Telefon/iMessage/FaceTime: +3620-269-46-negyvenegy
Nekem van YI 42.5 objektívem, teljesen kompatibilis minden mft vázzal, autófokusz van. Én G80-al használom, nem olyan gyors vele, mint a gyári obikkal, amikkel van DFD. Ami inkább problémás, az a manuális fókuszálás, mivel nincs rajta fókuszgyűrű. A képernyőn jelenik meg egy csúszka, azzal lehet fókuszálni. Ez nem túl kényelmes, de statikus témáknál elérhető, ha kell.
Kihasználatlanság miatt eladó. Állapota megkímélt, pár alkalommal használtam csak. Gyári kellékei mellé (doboz,sapka,napellenző..) extraként adok egy Hoya UV UX szűrőt is.
Szerintetek YI M1 42.5 F1.8 objektív működőképes lehet (autofocus) Panasonic GH2 gépel? Ránézésre a méretek megegyeznek. És olyan videot találtam ahhol pl YI M1 alapgépret használtak Lumix G szériás objektívvel. :
Teljesen újszerű karcmentes Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4.0 Asph. Power O.I.S. objektív első-hátsó kupakkal és napellenzővel. 1 éves és 2 hónapos, kit objektív volt, kb. 300 expo lehet benne mivel egy nyaralás alkalmával tudtam csak használni, gyakorlatilag új.
Sorozatszám: XD9FD102855 Ár: 190.000 Ft Tel: 06-70-633-0795
Változás: Olympus OM-D EM5 mark ii, 2020. májusában vásárolt (Olympus Mintabolt) váz újszerű állapotban, garanciás, számlával. SN: BFKA 98846 15655 expóval (R), gyári tartozékaival (vaku, akku, töltő, eredeti csomagolás, nyakpánt, USB kábel). + 3 darab Patona akku, 1 db Patona Dual USB töltő.
Váz + akkuk: 160000 Ft 155000 Ft.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után Halásztelek-Dél-Pest vonalon, előre utalás esetén csomagküldés is megoldható. Tel. Nulla6Húsz3377438, email publikus.
Full frame-re váltás miatt eladó szeretett fotós felszerelésem:
Olympus OM-D E-M5 Mark II Újszerű, hibátlan, karcmentes állapotban, összes gyári tartozékával, dobozával. Exposzám: 5.640 Magyarországon (Fotoplus) vásárolt (már nem garanciális). Sn.BHEA44833 Ár: 159.000 Ft
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 Pro Újszerű, hibátlan állapotban, karc, gomba és pormentesen. Összes gyári tartozékával. Magyarországon (Fotoplus) vásárolt (már nem garanciális). Sn.AC5347740 Ár: 195.000 Ft
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4-5.6 R Újszerű, hibátlan állapotban, karc, gomba és pormentesen. Összes gyári tartozékával. Magyarországon (Media Markt) vásárolt (garanciális). Sn. ABJG59837 Ár: 39.000 Ft
Godox Mini TT350O (Olympus/Panasonic) Újszerű, hibátlan állapotban. Magyarországon (Fotoplus) vásárolt (már nem garanciális). Ár: 10.000 Ft
A teljes felszerelés egyben: 370.000 Ft.
Személyesen átvehető, kipróbálható Pécsen vagy Baján. GLS, FoxPost megoldható.