Mert a Tisza hozzánk közel eső szakaszán nincs. Semmi.
Idén én gyakorlatilag nem fogtam halat..-bár sok időm nem is volt rá-,,
Viszont a megrögzött szomszédaim se, pedig napokat, éjszakákat kint töltöttek.
Október elején viszont összefogtak, és leradarozták a folyót Csongrádtól felfelé. Sehol semmi..
Az első jelentősebb halmozgást Tiszabögnél találták. Az azért ahhoz elég meszze van hogy az ember több mint 30 km-t csónakázzon csak , hogy majd "talán" ott lesz valami.
Helyesbítenék ha jól emlékszem KISKÓKÁNY. Ha valaki ismeri az előtag eredetét ossza már meg velünk!
Nyugodjon Békében...
Doktor4:
Ha problémáid vannak vagy lelki segítségre van szükséged hívd fel az idegosztályt - a számot ismered - ott biztosan segítenek, de jelezném hogy ennyi ember magára hagyását már a BTK is bünteti.
ismerek olyat aki már látott olyat aki hallott már olyanról, akinek a távoli ismerőse még gyerekkorában szanaszéjjel vágdosta a haverjával a kőrakások öbleit lehalászgató parasztoknak a hálóját :-DD
Ez meg az én augusztusi harcsám, élőhalra jött. 2,5 kilós (ennek is volt a gyomrában kishal). Úgylátszik errefelé még van hal a dunában, sügértől kb 10 km-re vagyok. Itt vannak kimondottan kárászos, keszeges és külön törpeharcsás öblök.
Szóltam az asszonynak, hogy hideg sört a hűtőből, popcornt a mikróba, a család meg a monitor elé, mert iljen realityi sót még nem látott a világ! Szabadalmaztatom! :-( és :-)