20 pont előnyt leadni fokozatosan ez kimondottan edzői probléma! Semmit nem tudott kitalálni, csak leste, hogy fogy az előny!
Tipikus eset, hogy az addig jó emberünk, az utolsó 4-5 támadást egyedül akarja megoldani, persze nem sikerül! Starknak szólni kellett volna, hogy ne csinálja! Ehhez is kevés a mostani, de remélem hamarosan csak “ volt” edzőnk!
Voja szánalmas, 6. percben cserét kér, ennyit bír, a második félidőben 0 volt, hiába volt a pályán. Ez nagyon kevés, kiegészítő emberként is. Mulalic ról nem is írok, kár , remélem mült idő!
kell egy tökös , következetes edző, aki helyre teszi ezeket a sztárocskákat, akik rugdalják a padot, verik a plexit ha csere van. Ez jellemző Omenekára, Szabó Zsoltira. Agyasok, bolondok, és ez a játék rovására megy. Semmi alázat, semmi elkötelezettség, csak jő buli itt lenni, lóvé van, ennyi elég!
Valaki el tudja mondani hogy mulalic mivel érdemelte ki a legtöbb pályán eltöltött időt? Ahogy az olaj bemelegedett azonnal kaptunk a második negyedben megint 25 pontot.
Ma van Dávid Kornél születésnapja. Várnám a híreket a polgármestertől, hogy ajándékként visszajöhetne elnöknek, hozhatná magával az ide kötődő de elűzött edzőket is!
Egy DK-t elüldözni még a városból is, az megy, a senkik vesszőfutását hagyni évek óta vezetőként, lezülleszteni ezt a patinás, szép eredményeket korábban elért klubbot, nézőket elűzni - az megy, de tökös polgármesterünk az meg már régóta nincs! Helyére került a "Bajnokok városában" a női kézi és a férfi kosár is, gondolom a sok-sok pénz meg zsebben van, így megy ez ha dübörög a gazdaság! - egyeseknek ....
Az első kötelezőt mindjárt elbuktuk. Sajnos két légiósunk volt,így pedig nem sikerült.Laksával meglett volna.
Egyébként elképesztő jól dobott távolról a Kecsó,ezt én nem vártam volna,de még így is bőven nyerhettünk volna.
Ami pozitív,hogy Pongóra lehet számítani,és nem csak csereirányítóban,hanem párban az amcsival is.
Spori említett pár ziccerhibát támadásban,persze ez is benne volt,de megint sok minden összeadódott.
Az edzőt is említette Spori,hát én is úgy vok vele,hogy nem ezt vártam.Ma is 4mp-nél kért időt.Mintha ő sem erre számított volna itt nálunk. Ki merem jelenteni,hogy Fofóval ennél előrébb lennénk. Gondolom első körben cserélik Mulalicot,aztán majd meglátják.
Ilyenkor komoly,jó eredmény elérésére esélyes edzőt nehéz lenne találni.
Most már nagyon úgy néz ki,ha nem javul a helyzet,ez már ráég a vezetőkre is.
Amúgy még a meccshez annyit, hogy persze ha csak a könnyen megszerzett labdákból bepötyögtük volna a kötelezőt vagy Omenaka palánk alatt nem csak töküresen tudna zsákolni (de nem rajta akarom leverni), akkor meg is nyerhettük volna, elvégre ez egy ikszes meccs volt. Sajnos Pongó is hajlamos könnyelműségre, Voja is volt, hogy elrontott lerohanást, egy-egy ilyen ki nem kényszerített hiba sokba kerül. De megérdemelte a KTE a győzelmet, nem azt vitatom.
Omeneka q. nagy sztárnak tartja magát, pedig nem az és ilyen felfogásban soha nem is lesz. Amúgy már fütty sem volt egy itthoni vereség után. Ide jutottunk, nincs csapat, nincs csapatkapitány, nincs néző. Van viszont sok pénz, és az élvezői. Semmi alázat a klub felé, ugye Balázs, Voja, Sz. Zsolt!
A légiós pedig azért jön, mert itt következmények nélkül alibizhet, eljátszadozik egy idényt aztán tovább áll, a fehérvári kosárlabda pedig szép lassan elsüllyed! Szegény Nagy Gábor , fentről mit szól mindehhez. Alapjaiból lehetne felépíteni újra mindent, Balássy és Simon nélkül, de ehhez tökös önkormányzati döntés KELL!!!!!
Majd papi megmagyarázza, hogy tippmix volt vagy mit tudom én, mi nem értünk hozzá.
De azt azért mindennel együtt megkérdezném (ha még itt lenne) sarkattól meg a Fofót régi unszimpátia alapján folyamatosan ekézőktől, és persze az eddig látottak alapján: mégis mi a francnak kellett nekünk edzőt váltanunk? Most mivel jobb? Van egy, a magyar mezőnyt hírből sem ismerő és a jelek alapján a csapatot még a szurkolók által is unalomig ismert ellenfelekre felkészíteni sem tudó új mesterünk, miközben volt egy, aki (és ezt egyáltalán nem személyes rajongójaként írom) mondjuk a legutóbbi két meccsből egyet minimum hozott volna csak azzal, hogy tudja, mire számítson.
Persze utólag könnyen okos az ember, csak éppen most nem látom, mégis honnan és milyen mestert fogunk leakasztani, ha az lesz a verdikt, hogy a szlovénnek mennie kell? Lehet légiós cserében is reménykedni, persze. De edző nélkül cseszhetjük, vagy adunk megint ilyen Ramirez-féle tanulóévet, mondván, majd belejön? Kinek jó ez? Most szedünk össze megint olyan hátrányokat, amik szépen gyűlve majd meghatározzák a későbbieket is, csak szólok. Ez a semmi újat nem mutató, öreg kosarasokkal teli Kecskemét már kettővel megy előttünk, egyébként otthon kikapott simán a Kaposvártól, meg alig verte az Oroszlányt és a Zetét, akkor mi mire készüljünk? (Bőven elég lenne persze alig verni nekünk is bárkit, de ahhoz talán némi ellenfélismerettel rendelkező szakmai stáb nem ártana, nálunk meg a szlovén-spanyol vegyes mintha még mindig turista lenne.)
Mindegy, én nem szoktam az edzőváltást követelők között lenni, de nyilvánvalóan kell valami változás.