Szeretnék jelentkezni a takarítói munkára. Megadnám e-mail címemet: keresztesmaria76@gmail.com, ha tud írni, átküldöm órabér-igényemet, önéletrajzomat, ajánlóleveleimet. 12 éve takarítok, orvos lánya vagyok, számlaképes, referenciákkal. Gyorsan, precízen dolgozom.
Takarítást és ezzel kapcsolatos munkát Vállalok családoknál. Megbízható munkámra igényes ,precíz 40 év es Nő vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim,a munkámért felelőseget vállalok. jelenlegi helyeimre több
éve járok,referenciám is van. de tapasztalataim szerint 1 próba Nap amit akár Önnel,vagy ön nélkül csinálunk végig az a Biztos Referencia.
Ha ön is így gondolja? a részletekért Hívjon Bizalommal! ha kölcsönös a bizalom és önöknél dolgozom,személyes adataimat is szívesen meg adom.
KERESEK egy megbízható, alapos, szorgalmas, nemdohányzó hölgyet, aki hosszú távon be tud segíteni nekem és kétgyermekes kis családomnak XI. kerületi (Kelenföld központ) családi házunk heti takarításába, illetve alkalmanként szezonális nagytakarításába. Heti 2 alkalommal szeretném fogadni rendszeresen a délutáni órákban (13:00 óra után), alkalmanként 4-5 órára.
1.000 Ft-os órabért tudok felajánlani.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hogy FÉNYKÉPES bemutatkozó levelét küldje el nekem a k.syla77@gmail.com e-mail címre. Szilvia
Jelenleg szobalányként dolgozom egy budapesti szállodában. Ha nem bent a munkahelyemen akkor itthon tartom rendben a lakásomat. Nem vállaltam még családoknál takarítást, így referenciám nincsen. Szobalányként ugyan azok a feladatok várnak rám, mint egy családiház vagy lakás takarításában. Szülésznői végzettségem is van, így vállalnék kisgyermek felügyeletet is. Ha szimpatikusnak talál, kérem hívjon! Számom: +3630/480-1602 (Rehor Erika)
Magánlakások illetve irodák/üzletek takarítását vállalom a 18.kerületben (Havanna lakótelep vagy annak környéke).Gyesen lévő,MAGYAR,fiatal anyuka vagyok(23éves).
Sajnos nem tudok sehol elhelyezkedni,mert egyedül vagyok itthon 15hónapos kisfiammal(férjem váltott műszakban dolgozik hetente..egyik héten délelőtt másikon délután) és nem tudom másra bízni a gyerkőcöt..Szeretném bőlcsödébe járatni kisfiamat és ha sikerül,akkor akár 8órában is tudnék munkát vállalni,de addig sajnos 4-5 óra a megoldható.
Kisfiam születése előtt 2évig takarítottam magánszemélyeknél,illetve kisebb-nagyobb irodát/irodaházat több emberrel.
Megbízható,lelkiismeretes embernek mondanám magam,de nem leírás alapján,hanem személyesen dönti el az ember kit enged a lakásába..szóval győződjön meg Ön arról,hogy megbízhat e bennem!
Ha segítségre szorul a lakás rendbentartására és segítene egy fiatal anyukának kimozdulni otthonról úgy hogy még pénzt is keres,akkor keressenek bizalommal!
Takarítónőt keresek heti rendszeres takarításra, vasalásra. A lakás 84 nm-es a Klinikákhoz közeli. Kérem, hogy fizetés igény megjelöléssel jelentkezzenek, vagy hívjanak a 06305536399-es számon
Kedves Fórumozok! Gyesen levő anyuka vagyok és egy kis plusz jövedelem jól jönne takarítást vállalnék a 11 kerületben ha valakinek szüksége van írjon köszönöm !!!
Takarítónőt keresek két kisgyermekes családhoz Budapesten az I. kerületben. (Moszkva tér környéke)
A rendszeresség: hetente fixen 1 alkalom, hosszú távra
Feladatok:
- Portörlés, törölgetés
- Fürdőszoba, konyha, szobák takarítása
- Porszívózás, felmosás
- Vasalás (ez fontos!)
- Esetenként ablakok pucolása
A munka a tapasztalatok alapján vasalással együtt kb. 3,5-4,5 órát vesz igénybe alkalmanként.
Preferált időpont számunkra a péntek vagy a szombat délelőtt, de ebben rugalmasak vagyunk.
Az email cím: j.finta@yahoo.co.uk
Érdeklődés esetén egy rövid, fényképes bemutatkozást szeretnék kérni, korábbi tapasztalatokkal és egy órabér igény megjelölésével, valamint elérhetőséggel.
Kifejezetten hosszabb távon, fix heti rendszerességgel keresek jelentkezőt.
Több jelentkezést kaptam már különböző fórumokon, és amikor válaszban elkérem a személyes adatokat, akkor senki nem válaszol vissza. Miből gondolják a kedves jelentkezők, hogy az otthonába bárki beenged olyat, akinek még a nevét sem tudja. Ha valami eltűnik és elmennék a rendőrségre, mit mondanának? Hogy maga otthagy valakit, akiről azt sem tudja, hogy kicsoda?
Természetesen nem feltételezek senkiről eleve ilyesmit, de akkor is, a legbensőbb magánszférába való beengedéshez kell némi ismeret a másik emberről.
Nekem fontos a születési hely, mert bizonyos nemzetségűt eleve nem engednék be a házamba, gondoljon mindenki arra, amire akar, és ha nem tetszik, vessen meg érte, de ismerőseim sűrű tapasztalataiból veszem hozzá a bátorságot.
Én úgy látom, legtöbben bemutatkoznak önmagukat dicsérve, hogy milyen precízek, meg ügyesek, ezen kívül pár szó, hogy hány éves, aztán ennyi.
Én tényleg keresek olyan személyt, aki állandóan járhatna hozzám, de csak úgy, ha részletes önéletrajzot küld,
referenciacímet, és ha pedig megegyezünk, akkor vállalja azt, hogy velem együtt végigcsinál egy takarítást és pontosan úgy végzi azután, ahogyan én szoktam. Nem rendezi át a polcokat, meg a lakást, azokat a tisztítószereket használja, amiket én szoktam,
röviden pontosan azt csinálja, amit kérek tőle.
Aztán innentől hagyjuk egymást, hogy ki-ki csinálja a maga dolgát, nem vagyok egy faksznis, kekeckedő ember, mindaddig, amíg a dolgok úgy működnek, ahogy megegyeztünk.
Amennyiben létezik ilyen jelentkező, várom a levelét és arra válaszolok a további részletekről, hogy miről lenne szó pontosan.
Gödönkeresek családi ház heti egyszeri rendszeres takarítására, megbízható, takarításban gyakorlott, alapos hölgyet, hosszú távra, lehetőleg pénteki napra.
Olyan személyt keresek, aki teljesen önállóan képes elboldogulni, folyamatosan rendben tartani a lakást.
Feladatok:
- fürdőszoba-wc alapos takarítása, kád körül a csempe lemosása, szükség szerint a teljes felület lemosása
- szobákban porszívózás, fel- és lemosás, portörlés, pókhálózás
- konyha alapos takarítása, tűzhely takarítása, időszakonként hűtő kimosása, konyhaszekrények szükség szerinti takarítása belül is
Jelenleg szobalányként dolgozom egy budapesti szállodában. Ha nem bent a munkahelyemen akkor itthon tartom rendben a lakásomat. Nem vállaltam még családoknál takarítást, így referenciám nincsen. Szobalányként ugyan azok a feladatok várnak rám, mint egy ház vagy lakás takarításában. Szülésznői végzettségem is van, így vállalnék kisgyermek felügyeletet is. Ha szimpatikusnak talál, kérem hívjon! Számom: +3630/480-1602 (Rehor Erika)
Takarító vagy bejárónőt keres? alkalmi,vagy hószútávra? én úgy gondolom jó hirdetést olvas!!
Takarítás és ezzel kapcsolatos munkát Vállalok! Megbízható munkámra igényes ,precíz 40 év es Nő vagyok! Nincsenek káros szenvedélyeim,a munkámért felelőseget vállalok! jelenlegi helyeimre több éve-
járok,referenciám is van! de tapasztalataim szerint 1 próba Nap a Biztos Referencia.
Ha ön is így gondolja? a részletekért Hívjon Bizalommal!
ALAPOS, megbízható, energikus, és leinformálható takarítónőt keresünk hosszú távra heti három alkalomra, egész napra. A házunk III.kerületben, Óbudán található.
Havi 50.000Ft-ot tudjuk raszánni. Próbaidő után bejelentés megoldható!
Érdeklődés esetén kérem küldje az elérhetőségeit nagyanita2015@gmail.com címre vagy hívjon 06703682277es számot.
Szentgyörgyi Gabinak hívnak káros szenvedélyektől mentes,munkájára igényes,alapos,precíz 44 éves nő vagyok .Aranyműves munkahelyem megszűnt .az ülő munkából elég volt ezért megkértem az egyik ismerősömet aki takarítással foglalkozik ,hogy tanítson meg takarítani és segítsen nekem.Ezt az oldalt ajánlotta mondván ,hogy itt kifejezetten jó munkaadók vannak,akik megbecsülik a szorgos munkát ,kizárólag itt hirdessek.Nem gondoltam volna,hogy ennyire más háziasszonyként és foglalkozás szerűen takarítani.Vállalnék családoknál Budapesten illetve vonzáskörzetében rendszeres takarítást.Idősgondozás is szóbajöhet ,rendelkezem egészségügyi végzettséggel is.