Szerintem ez így rendben van. Van rajta egy két szám amit nem annyira szeretek de tulajdonképpen mind1, nyilván mindenki így van ezzel. Szóval királyság.
wááááá! Íme a lista az összegyűlt nótákról. Egy kettőt kilőttem önkényessen sorry érte. De így is 43 track lesz a lemezünkön. A kérésem az lenne, hogy holnapi edzésre pendrive-on vagy cd-n hozzátok el nekem légyszi a számokat amiket írtatok és akkor szombaton már nyomulhatunk ezerrel! Lehetne szavazás meg miegymás, de az idő szűke miatt most ezt intézzük így és majd még finomítunk rajt!
a lista
Cowboys: Szét****om a Szádat Hits '08
1.Puff Daddy: Come WITH me (Godzilla filmzene) http://www.youtube.com/watch?v=MMq8pir1MIA
2.Ja Rule: Furious (mellesleg Halálos Iramban filmzene) http://www.youtube.com/watch?v=fNTXE0r9Ezg
3.Cypress Hill- Aint goin out like that http://www.youtube.com/watch?v=w1b3uTa2foc
Addig is, aki akar, az küldjön mail-t a Misike48@yahoo.com címre. Fontos, hogy az előadó és a szám címe is pontosan szerepeljen benne. Ha van focis vonzata, akkor azt is írjátok oda.(pl. ez a nóta az x.y. focis filmben volt benne).
Pár egyszerű szabály:
1. Legyen ZÚZÓS de az értelmes határokon belül (ráhangolódni akarunk, nem süketen, a földön fetrengve vért okádni) 2. Legyen lendületes és/vagy szuggesztív 3. Célszerű lenne a Rock, Hiphop és Filmzene kategóriákból választani. Értsd ezalatt: pl. ne legyen mulatós(Bocs Sanyi!) 4. Fontos szabály:ha elég szám összegyűlik, közzéteszem a listát. Az a nóta, amelyik kettő és fél(kisMisi) embernél többnek nem tetszik, lehúzásra kerül a listáról.
A végső szó úgyis a vezetőségé, de estig morfondírozattok rajt, hogy jó-e ez így! A pajtiját pedig mindenki hívja serényen!
Cicuska, neked inkább a "boys just over 41 inch" feliratú kéne! ;)
Emberek! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem rohadtul bejütt a vukovi ráhangolódós története! Bőgessünk már mi is raj muzsikákat az öltözőben mecs előtt!!!! Lenne egy két tüzes ötletem a válogatás CD-re!
Rendes edzés! Szücsi és kicker a felsőitek nálam vannak. Szücsié, ha jól emlékszem az "I prefer the homos!" feliratú, vagy lehet, hogy az övé a "Girls, just under 14", és a másik a Maricé? Nem tudom...))) Holnap viszem.
csáó srácok lelkes junior vagyok viszont felszerelésem az nincsen. ha épp egy régi cuccodat készülsz eladni, akkor meg van a vevő! lemez@fazekas.hu az e-mail cimem remélem kapok segitséget, szivesen erősiteném az ifi csapatot:D
Egy kalappal srácok holnapra,mindent bele!Most is ott lesz a lelátón a rengeteg szurkoló a ti oldalatokon!!!
Útra valónak a "sisakokba":
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."-Mohamed Ali
kösz , ezt szívesen veszem, legalább egy falember viszonozza, hogy a büntetőkörök közben a testi épségükért izgulok, hogy vajh le tudják-é futni a második irgalmatlan sebbességű bemelegítókört és nem-e esnek össze a félvonalnál... eddig nem mindig jött be, remélem viszont másképp lesz...
Anyám teljesen el lesz keseredve. Nagyon számított rá, hogy elmész vele. Brahms a kedvence. És a múltkori Chopin koncert is úgy tetszett neki a zeneakadémián.
Na sebaj meg fogja érteni mert neki is szenvedélye a fizika. Bár ő a kvantum fizikát jobban szereti.
Én meg ma az esti misén elmormolok egy külön imát a fájós ujjú receiverek lelki üdvéért. Megesett nagyon a szívem.
Amúgy az "Einstein-Podolsky-Rosen paradox" már lerágott csont. Az új dili a "Húr-elmélet" !
Ja és Dózer! Anyukádnak üzenem, hogy nem tudom sajnos szombat este a Brahms estre elkísérni, mert egy belgrádi konferencián kell prezentációt tartanom "A rugalmas testek ütközése során felépő deformáció problematikája " címmel.
egy falember nem csodálom hogy nem vágja, de nem árt ha meg tudod fogni a labdát, bár nektek ezt lehetne magyarázni... mellelseg ha erőnléti lenne bármelyik edzés is akkor lehet lementem volna, mert futni lehet...
Nos az egycsatornás kisérletre felírt Bell-egyenlőséget nem sérti a modell. De a kétcsatornásnál megyőzően sérti. A hiba oka az lehet, hogy a kék terület miatt nem úgy esnek ki a negatív csatornák, mint ahogy azt Aspect ebben(http://arxiv.org/pdf/quant-ph/0402001) a pdf-ben a 18,oldalon a (31) résznél leírta.
De én új egyenlőtlenséget nem tudok felállítani, az a feladat másra vár. Nos Józsé?
int main(int argc, char* argv[]) { double S=0.0,Naooboo,angle=22.5,a,a2,b,b2;
//angle=67.5;
a=0.0; b=angle; a2=angle*2.0; b2=angle*3.0;
//experiments with one channel polarizer , pdf page 18 (31) (33) //1 bit = right polarizer removed //2 bit = left polarizer removed //oo = polarizer removed qm=0; N_1(a,b,a2,b2, 0); S=Nab-Nab2+Na2b+Na2b2;
N_1(a,b,a2,b2, 2); S-=(Na2b2);//Na2 boo N_1(a,b,a2,b2, 1); S-=(Na2b); //Naoo b