“Bizonyítani akarnak maguknak, a klubnak, a szurkolóknak”
Ez a baj öreg, a sorrend. Ez van a Te fejedben is, én, én, én. De Te ennek a klubnak az életében egy senki vagy, és 5-10 év múlva
mindenki csak arra fog emlékezni ez borzalmas időszak volt. Nem szól bele sportszakmai kérdésekbe ???! Vicces. 19-ben a Final4 előtti utolsó edzésen csak sikerült bemenni a pályára és beleszólni az edzésbe. Én láttam, én emlékszem rá. Ő nem.
Valóban jó lenne, ha tényleg a játékról, játékosokról szólna ez a fórum. Csakhogy:
- Nincs vezetőedző - Nincs erőnléti edző - Nincs rend a szervezetben - Nincs szakember az irodai környezetben - Nincs elmondva mit jelent a veszprémi mez - Nincs eredmény 3 éve - Nincs fiatalok beépítése projekt - Nincs kommunikáció a szurkoló felé - Nincs tisztelet a szurkoló felé - Nincs emberelőnyös figuránk
- Nincs "B" terv meccs közben - Nincs őszinteség, csak közhelyek puffogtatása (jó a magyar bajnoki cím, meg a kupa arany) - Nincs igazi Csapatkapitány (Szegény Nilsson a padról nehezen motivál) - Nincs védekezésünk
Persze, nyílván sok igazság lehet abban, amit írtok. Nem vitatni akarom. Pusztán kiábrándít, hogy a sport is arról szól már, mint minden más a világon. És mi meg olyan dolgokkal foglalkozunk itt, hogy irígység, politika, pletykák, könyöklés, stb. A játékra nem jut annyi figyelmünk, mint ezekre a xarokra... pedig ez a fórum jó esetben arról szólna.
Nem akarnak maradni,ezért volt a keddi kiállás ,ha ez eddig nem esett volna le.Az,hogy ez az ember magát mentegeti az vicc....De ,hogy még happy minden na az a legalja.
Hát, ha ilyenkor még nincs meg a jövő évi csapat edzője, akkor a Veszprémet tényleg amatőrök vezetik. Ha Ilic-ék ezt egyébként eltűrik, akkor vagy nagyon biztosak a dolgukban, vagy nem túl nagy az érdeklődés irántuk ezen a szinten.
Csík-interjúhoz (amiben a riporter hozta az MTVA-Origó színvonalat, igaz a riportalany is):
Érzek némi visszatáncolást nála stílusban és arroganciában is; a maga egyszerű módján a sorok között igyekezett nyitva hagyni az edzőkérdést. Ha jóindulattal közelítek, akkor elbizonytalanodott, ha rosszal, akkor csak a nyomást próbálta csökkenteni.
Azért Ortega is biztosan kibírta röhögés nélkül, amikor a visszatérését fontolgatva, az őt elküldő Kálomista után találkozott az új főnökkel:)
Annyiban biztosan nincs igazad, hogy az irodában folyó munka színvonala szoros összefüggésben van a csapat összetételével és teljesítményével. A Fabregas, Remili szintű játékosok megszokták, hogy az irodában is olyan szintű munka folyik, mint amilyet tőlük elvárnak. Nagyon rossz hatással lehet egy játékosra -pláne egy esetleges szerződéshosszabbításnál - ha olyan érzés alakul ki benne, hogy az irodában dilettánsok ülnek és nem tudják a problémáikat megoldani. Az meg még rosszabb hatású lehet, ha ezt szóvá teszi, de "butuska" még mindig a helyén van, mert ugye valakinek a valakije. Biztosan Te sem szeerted, ha bemész egy hivatalba és a pult mögött ülő ügyintézőről süt, hogy hülye.
Az sem segít, ha látják, hogy a klub fontos vezetői némelyikének iq-ja nem túl magas (eufemizmus).
Christian Zeitz mondta egy alkalommal, hogy Kielben augusztusban pontosan tudta, hogy 3 múlva mit fog éppen csinálni egy adott napon.
Én ha játékos lennék, most biztosan nem érezném komfortosan magam a Veszprém játékosaként.
Más: Ha valóban igaz amit Donát Tamás írt Pascuallal kapcsolatban, az történelmi bűn.