Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Kérem, legyetek szívesek törölni a Jogi tanácsok című topicból Lindberg nick 6079 számú, offoló és személyeskedő hozzászólását, valamint 6077 számú reklámhozzászólását.
Tisztelt Moderátor az előző kérésemben nem jeöltem meg ,hogy melyik topikpól töröljétek a hszt a time sharing,rci,kereknap üdülési topikból a 2705,2698,2697,2696,2684,2683,2681,2680,2677,2672,2670
Kedves Modik! Bocsánat, ez most nem az én napom. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9134899 Kérlek Benneteket, hogy töröljétek ebből a topikból a 49335, 338, és 341-es hozzászólást. Egy rég lezárult problémát igyekszik újra felszítani. 2 hsz-szel írt. Köszönöm, ha megteszitek.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9099740 Kedves Modik, ebből a topikból legyetek szivesek kivenni a 129348 és 49-es hsz-t, rossz topikba írtam. Köszönöm.
Reklámozás folyt. A szabályzat ezt expliciten tiltja. A többi hsz mind direktben válaszolt, ezért azt a Modus szerint lyenkor törölni kell. Később esetleg megnézem, hogy ha helyreállítoam a te hozzászólásaidat, akkor azok úgy magukban megállnak-e. Ha igen, akkor maradni fognak. Máskor időben kéne moderációt kérni, ha reklámozást láttok, és olyankor nem érdemes válaszolni.
az "Ossejtfokozo, Kamu?" topicbol tavaly ev vege ota az osszes azutani hozzaszolas el lett tavolitva. A topicban nem folyt szemelyeskedes, vagy sertegetes. Mindossze beteg embereket becsapo penzehes csalok elleni felvilagositas, jonehany tudomanyos adattal kiegeszitve. A kerdesem az lenne, miert lettek ezen hozzaszolasok eltavolitva? A keresem pedig az lenne, hogy amennyiben lehetseges, akkor ezen hozzaszolasokat legyetek szivesek visszarakni. A topicnyito kerdestol kezdve (hasznalnak-e ezek a "keszitmenyek" vagy sem), gyakorlatilag errol folyt a vita/felvilagositas. Ezen hozzaszolasok segithetnek becsapott embereknek, illetve tanacsatalan embereknek, hogy ne vegyek le oket a penzukert. Koszonettel,
http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=883245&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9119327 Szólj már rá légy szíves, unjuk már nagyon
Széztizénhétezres regszámmal ismerhetnéd a dörgést. Ha azt nem is, a fent villogó feliratot esetleg elolvashattad volna. Ha nem tudsz a hobbi moderátori topikba írni, akkor ott a Moderátor segíts! topik erre a célra. Ha esetleg a közleményeket is elolvastad volna, akkor tudhatnád, hogy honnan vagy kitiltva. Nekem elég álnaív ez a megközelítés, de mindegy is. Ezzel a dumával nem sokra mész, a fillert ignoráltam. Visszaengedtelek, mert nekem így volt az egyszerűbb. Kérlek, hogy a teljes Hobbi területén, sőt, a PoliDIlit leszámítva általában tartózkodj a jövőben a politizálástól. Ezt is csak kutyavásár jelleggel csináltam meg, egyébként a jövőben szigorúan tartom magam a topikleíráshoz.
"kedves" modi. Az egy dolog,hogy a "Lengyelország" -bol kitiltottál az esetleges politikai hozzászólások miatt még rendben van hiszen a topic valóban nem erröl szol.Viszont a "Corse-Korzika" -rol miért?Ott semmi polidolog nem hangzott el.Esetleg ez ugy müködik,hogy ha lud akkor legyen kövér?avagy a modik mégnagyobb elélvezéséhez tartozik, Kivánom,hogy az életben sosa nagyobb élvezetben ne legyen részed.Viszont ha csak tévedésböl történt,akkor mindent visszaszivok és bocs.