Hát egyrészt jó, mert a Magic legnagyobb gyengéje pontsoan a védekezésben volt. Másrészt viszont kérdés, hogy Christie támadásban tudja-e pótolni a Mobleyt. Bár lehet, hogy egyszerűen azt gondolták, hogy a többiek azt úgyis áttudják venni tőle.
A PHO-ben benne volt sztem a jó szereplés, de a tavalyi égés után tényleg nagy a kontraszt. Mekkora poén lenne, ha Nash gyűrűt nyerne azután, hogy a DAL-ból elküldték! :))
A Denver mintha már jönne fel, általában ilyentájt van egy-két csapat, amelyik összeáll vagy szétesik.
Sztem az ORL nem olyan jó, főleg a rosterhez képest.
jaja, hihetelten hogy kirilenko nélkül mennyire 0 ez a csapat, pedig az elején kifejezetten kellemes meglepetést nyújtottak. Nem tudja valaki, mikor épül fel?
Azért jó, hogy semmi hosszútávú fogadásra nem vállalkoztam. Szerintem rengeteg váratlan teljesítmény van.
Ki a fene gondolta volna, hogy a Seattle, a Phoenix, a Washington vagy a Cleveland (de mondhatnám még az Orlandot is) ennyire jó lesz? A másik oldalon meg ott vannak a váratlanul gyengék, a Minnesota, a Detroit, a Houston, meg a Denver.. És akkor még ott az Indiana is, mondjuk az ő helyzetük érthető, de ez sem volt előrelátható.
ma is voltak érdekes eredmények. a Bulls egyre jobb. másfél meccsre vannak csak a playofftól. a Spurs meg a Suns még mindig hihetetlenül együtt vannak.
a Hornets legyőzte a Kingst! B.Davis 26 pont, 17 assziszt, 10 reb, 4 steal. nem rossz.
és Kidd is tripla-dupla. úgy látszik, hogy kezd belejönni. de a Nets még így is kikapott a Magictől. ott is szép csapatjáték lehetett.
már kezd hasonlítani a régi Kiddhez. egy gólpassz, és megvan a tripla-dupla.
a Magicben Francis egész meccsen 7szer dobott rá. ilyen is rég volt. Torkuglo meg 19 perc alatt 22 pont. és a lényeg, hogy megint nyertek, és elég magabiztosan.
a Rapsben meg Alston 0-12 mezőnymutatóját biztos nem fogja mutogatni.
a Jazz meg hihetetlen gyenge. most a Bulls verte meg. a Bikák a végén még a playoffért fognak küzdeni.
a Wolves se a tavalyi. alifg verték meg az Iverson nélküli Sixerst. Sprewell nemtom mért nyafogott fizuemelésért. idén valami katasztrófa.
a Heat meg visszavehetne már. nagyon erősek lesznek így.
Bár egy gyenge csapat ellen, de végre feltámadt a NETS:
Carter 22 pont 4 AST 6 REB
Kidd 13 pont 13 REB, 9 AST 4 STL
Jefferson 20 pont 5 REB
Krsztics 13 pont 8 REB
Nézve a Raptors-Magic meccset, Chris Bosh lenyűgöző volt. Utoljára mondjuk rookie-ként láttam játszani, de nagyon tetszett. Hihetetlen ütemérzékkel tör be, ha behúzódnak róla, a középtávoliakat is szépen bedobálja. Kicsit kondizik, és nehéz lesz megállítani.
A túloldalról Hill-t jó volt újra látni, általános meglepetésemre a sebessége nem sokat kopott. Francis pedig ugyanúgy végigarcozta a meccset, mint housoni korszakában. Hihetetlen felelőtlen a kiélezett szituációkban.
Na igen, látszik némi felzárklózás, de azért a nagy nyugati csapatoknak még mindig sokkal jobbak a mutatóik. Persze ezt magyarázhatja az is, hogy a kelet kiegyensúlyozottabb, nyugaton meg van néhány pofozógép szerepet betöltő csapat.
Egyébként az öt gyűrűs Horry milyen szépen elpattogtat meg a SAS-ban - megint nyertek.
Hamilton:
FG: 0-10
FT: 14-14
esse semmi :)
McDyessből már sosem lesz jó játékos? Még csak 30 éves, kikászálódhatna már a gödörből.
GLENN ROBINSON MILWAUKEE BUCKS! És persze nem is akciós, 9500 ft., mint bármelyik másik. Baromi égő sztem. Volt még Shawn Bradley-mez, kb. 5 évvel ezelőtti Mavs-dizájn, az biztos baromi jól fogy... Carter Toronto-mez még elmegy, bár Amerikában már ezt se lehet eladni... Volt még Wizardsos Jordan... Sz'al azért nem ártana frissíteni az árukészletet... Meg az internetes árlistát.
Szerintem csak karácsony környékén kicsit leengedett a Magic. (Nem kellett volna(zakó a Bulls-tól, és a Millwaukee-től) De alapjában véve nehezebb szakaszon vannak túl. Hosszú nyugati túra, és a nehezebb keleti ellenfelek. Most jön pár könnyebb "kötelező" meccs. Ha azt hozzák akkor megint rendben megy a szekér.
Most pl reméltem, hogy a Seattle mivel győzött előttük nehéz meccsen, most verhető lesz. Szerencsére hozták is. Ma jön a Bobcats (idegenben nemigen győznek), utána a Nets. A Washingtonnak pedíg két nehéz meccse lesz. A Indiana persze, hogy jön fel amióta O'Neal játszik, és persze, hogy jön fel a Detroit is. Szerintem elég a Washingtont megelőzni aztán meg lesz ami lesz.