Keresés

Részletes keresés

Sárkány Creative Commons License 2005.10.26 0 0 3280

uhhh...

Bizbic?

Előzmény: ^^Riana^^ (3278)
Sárkány Creative Commons License 2005.10.26 0 0 3279

Ma elhoztam a Vidollt, ha lesz rá időm elküldöm, a Pia-t meg kiírtam cd-re, a gépről letöröltem, és nem engedi másolni. Valami karakterproblémát ír ki, és bármivel próbálkoztam nem sikerült. PV-m szerintem nincs több, de körülnézek.

Összeírom mi van és elküldöm.

Előzmény: harpokratesz (3277)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3278

igen van egy csomo :D

Előzmény: Sárkány (3271)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3277
vagy küldjek egy üres cd-t és kiírod rá őket?  + még jöhetnek Kiyoharus videók is, ha még van.
Előzmény: Sárkány (3275)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3276

thx

hát még én. ha lenne 300ezer rongyom, repülnék utánuk:)

Előzmény: Sárkány (3275)
Sárkány Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3275

Akkor  Vidollt majd küldöm, a Pia-t is ha sikerül.

Az öcsédet meg irigylem...

Előzmény: harpokratesz (3274)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3274

Atsushi rulez!!!

PIA-t majd megbeszéljük, Vidoll PV-t megkaptam, haláljófejek. zenéket még nem.

-------------- 

öcsémék ma reggel érkeztek meg Tokyo-ba, most beszéltem vele (ott este 10 óra körül van), nagyon tetszik neki minden, iszonyú jó kaják vannak, azt mondja, degeszre fogja magát enni, amúgy is imádja a hal-és tengeri herkenytyűket. megnézték a császári palotát, meg mászkáltak a városban. mindenki halálnyugodt és kedvesek az emberek és minden tökéletesen működik. este mentek át Sendai-ba, a szállodaszobájuk nagyon picike, de a fürdőszoba király (digitális vécé, annyi gomb van rajta, hogy csuda. mondtam: mindent kipróbálni, nehogy hülyén jöjjön már haza) és most elmentek csucsukálni, holt fáradtak. majd küldenek fotókat, egy-kettőt felteszek ide.

Előzmény: Sárkány (3273)
Sárkány Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3273
Harpo bocsi a Pia miatt, technikai gondok vannak. Vidollt elküldtem?? Már nem emléxem...
Sárkány Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3272

Atsushiiiiiiiiii

Sárkány Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3271

Látom zajlik az élet. Érdemes ide bezézni.

Riana meg is vannak ezek a sorozatok????

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3270

Ryuhei meg öreeeeeg :D

NEmsokára megyek vizsgázni mindenki rettenetesen szurkoljoooon nekem :D

Kyo Nobuo
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3269

jó reggelt csajok :D

Íme: Yuma Ishigaki

Yuma IshigakiYuma IshigakiYuma IshigakiYuma IshigakiYuma IshigakiYuma Ishigaki

Igen bébi de szerintem nagyon édes .D

harpokratesz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3268
jah, hát szépségesek, mint általában a japi fiúkák:)
Előzmény: ^^Riana^^ (3265)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3267

ezekből a színész-palántákból egyet sem ismerek, nem nézvén japán TV-sorozatokat. ehhh, még nagyon bébik:)

viszont a két kedvenc fiatal színészem újra együtt filmben, a nagysikerű Showa Kayo Daizenshu után:  Ryuhei és Masanobu

ryry2
Előzmény: ^^Riana^^ (3264)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3266

tamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsuji

Takayuki Tsubaki

Takayuki Tsubaki

Takayuki Tsubaki
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3265
Ő tamayama  Tetsuji-->tamayama  Tetsujitamayama  Tetsujitamayama  Tetsuji
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3264

Hihi még garázdálkodok picit :D

Egérrel kiirja a nevüket .D

Taiho ShichauzoTaiho ShichauzoTaiho ShichauzoTaiho ShichauzoTAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGATAKAMASA SUGA
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3263
Még mindíg: Jin Akanishi Tulajdonképpen hány képet pakolászhatok be egyszerre?Jin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin Akanishi
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3262

Kat-Tun ból: Jin Akanishi

Jin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin AkanishiJin Akanishi
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3261

Hm itten lehet zenét hallgatni:

http://www.tsutaya.co.jp/stream/index_m_reco.html

Ezeket a feliratokat nem csípi valahogy :/

Najó akkor még egy kis Junnosuke Taguchi aki színész és a Kat-Tun -ban énekel.

De még zeneileg nemtudom milyen, mert nem bírtam róla fellelni hanganyagot a neten, szóval ha valaki talál sikítson!

Jahm egyébként találtam egy jó j-pop bandát a neve: Sophia

tud róla vki vmit?

Junnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke Taguchi
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3260

Lőjjetek le érte, de nem bírom megállni , hogy ne pakoljek be még néhány cukikát...

Jun Kaname:

Jun KanameJun Kaname

Junnosuke Taguchi

Junnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke TaguchiJunnosuke Taguchi
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3259

Ha ráálsz egérrel kiirja a nevüket

Ninomiya Kazunari=ArashiNishijima KazuhiroNishikido RyouOdagiri JoeOguri ShunOhno SatoshiOkada Junichi = V6Okamoto RyutaOno KentaroOshio ManabuTamaki HiroshiTamayama TetsujiTanaka KoutaroUchi Hiroki = NewS, Kanjani8Yamada Takayuki
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3258

Még egy pár :D

Koike TeppeiMatsumoto JunMatsuo MasatoshiMatsuo ToshinobuMiyake KenMorimoto RyoujiMurakami ShingoNagai MasaruNagano HiroshiNagase TomoyaNakai MasahiroNarimiya Hiroki
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3257

Ezek mind Jdrama szinészek :)

Név szerint:

Akanishi Jin = KAt-Tun énekese is

Amano Hironari

Aoki Shinsuke

Dohmoto Koichi

Dohmoto Tsuyoshi

Fujiki Naohito

Fujiwara Tatsuya

Hayami Mokomichi

Kamenashi Kazuya

Satoshi Ohno

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3256
Tsuki Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3255
Köszi a linket, nagyon hasznos lesz és a másik topic-ot is végigböngszem. :)
Amint lesz netem megint, szorgalmasan fogok töltögetni. :D
Előzmény: harpokratesz (3253)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3254

RIANA,

küldtem ma mailt, 13:33-kor.  lécci szólj, ha nem ment át hozzád.

harpo

Előzmény: harpokratesz (3252)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3253

Tsuki  (cuki a neved, egyébként. az egyik leggyakoribb japán szó a jpop-rock világban. Hold-mániásak:))

nem kell végighallgatnod az összes jzenét, pl. ezen az online shop-on szinte mindegyik előadóba, zenekarba bele tudsz kóstolni műfajok szerint és nemcsak japánokba, hanem az összes ázsiai náció zenéjébe. a legjobb hely az ismerkedésre:

HMV MUSIC

az internetes letöltés pedig a legjobb módszer a begyűjtésre, mi is onnan szedegetjük le amit találunk. azért ajánlottam a másik topikot, mert oda több ilyen jellegű linket tettünk be. nézd végig, biztos találsz olyat, amit még nem ismersz, amiről tudsz leszedni ezt-azt. fájlcserélők és torrentek is használatosak, rengeteg cuccot találni ezeken, valamint a zenészek saját és fan-honlapjait, amit a google-ban megtalálni.

Előzmény: Tsuki (3251)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3252

Riana,

:((((((((((((

dehogynem, minden leveledre válaszoltam, de úgy látszik nem kaptad meg őket. rendetlenkedik a szerverünk, talán emiatt. ma küldök mailt, ha nem kapod meg, lécci itten jelezd nekem.

Előzmény: ^^Riana^^ (3249)
Tsuki Creative Commons License 2005.10.24 0 0 3251
Sziasztok!
Köszi a tippeket, ez már nagy segítség. Nem akartam másokra hallgati, anélkül, hogy nekem tetszene (azt már megszoktam, hogy csúnyán néznek rám :D), csak hát nem hallgathatom végig az összes jzenét, ami van... :D
Szóval így már el tudok indulni valahonnan/valamerre.
A letöltés sajnos nekem nem megoldható, de talán mostanában ez is megváltozik. Ha valamit nagyon akar az ember, akkor eléri. :D
Köszi mégegyszer harpokratesz és deepfreeze!!
Love & Peace!
Előzmény: harpokratesz (3247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!