Keresés

Részletes keresés

4umos Creative Commons License 2009.06.04 0 0 2356

én is nagyon bízom az új lemezben, de azt ne feledjük, h mustaine nagyon profi üzletemeber is egyben, és tudja nagyon jól hogyan, mivel kell egy albumot megjelenés előtt promótálni, különféle lelkes nyilatkozatokkal. várjuk ki a végét. bár én is örülnék, ha legalább olyan visszakanyarodást csinálna a megadeth is, mint a metallica a legutóbbi albumával. mondjuk azt már lehet tudni, hogy színtiszta instrumentális tétel is lesz a lemezen...

rust in peace II.-ben nem nagyon merek hinni, legfeljebb a nyolcvanas évek megadeth-ének mai modern újragondolásában.

Előzmény: Csabaking (2352)
Fafara Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2355
kicsit olyan, mintha újrahasznosították volna a duke nukem témát
ha az már sosem fog megjelenni :) már a játék.
Előzmény: Csabaking (2343)
Ripper Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2354
Broderick faszán keni valóban.

El is vagyok kámpicsorodva, h - valszeg - nélküle megy tovább a Jag Panzer.
Előzmény: Csabaking (2352)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2353
Viszont a producer - ha jól olvastam - ua mint az UA...:(
Csabaking Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2352
Hát pont ez az, hogy tetszik! Tök vagány az a riff.

Én annak örülnék leginkább, ha ez az album lenne a Rust 2. Itt lenne az ideje...
Amúgy jó lenne, ha Chris Broderick-nek (bazz, mekkora termete van már, a gitár csak valami apró kis játékszernek tűnik a kezében, hehe. A termeténél csak a gitártudása nagyobb, hihetetlen jól keni. Remélem, nem dobja ki Dave 1 év múlva, jó lenne a csapatban tartani még úgy 20 évig...) lenne egy kis beleszólása a hangzásba, talán előnyére válna a lemeznek.

Amúgy szerintem a Rust in Peace-nek van a legtutibb dobhangzása, mikor Nick ráüt egyet, majd beledöngöli a hallójárataimat a betonba. Szerintem egy kicsit próbálták utánozni az And Justice album keményebb dobját, amivel nincs is gond, mert kemény thrash albumhoz kemény dob dukál...

Dave egyébként nyilatkozta, hogy a Rust in Peace óta nem volt így feldobva a számokat hallgatva. Jójó, tudjuk, nála ez nem jelent semmit, mert minden órában képes máshogy vélekedni ugyanarról a dologról, de én valahogy érzem, hogy fasza kis album lesz ez...
Előzmény: 4umos (2344)
Atom-anti Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2351
A Cryptic nekem is tetszik. De valahogy érezni rajta, hogy a banda nem tudja mit is akar. Van rajta mindenféle stílusú nóta. Az albumot hallgatva mix érzete van az embernek... és valóban: a CTE óta gyülemlő nóták kerültek rá, a "régi termést élték fel". Már a páratlan az évszám jelzi, hogy csúsztak vele és nem ment minden rendben. Riskre már nem nagyon tudtak mit elsütni. A Wanderust-ról pl. még azt írta Mustaine, hogy azt is a Youthanasia idejében írta.
Mirrmurr Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2350
Dan Huff munkája nekem tetszik. Végülis a Cryptic is tetszik. Jobban, mint az utóbbiak.
Előzmény: Atom-anti (2349)
Atom-anti Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2349
Igen borzasztó, de a RIP mégis milyen király lett. Messze a legjobb album. Ha hangzásban még nem sokat, de színvonalban sokat dobott Mike Clink támogatása. Max Norman-nek már csak a minőségen kellett javítani. Aztán Dann Huff-nak már csak le kellett zülleszteni a bandát.
Előzmény: Mirrmurr (2348)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2348
Mike Clink hangzása borzasztó, az a rongyos rock'n'roll bandákhoz passzol, nem a precíz riffekhez. A Rust dobhangzása is csapnivaló, a basszus meg alig hallatszik. Max Norman pedig király.
Előzmény: Atom-anti (2347)
Atom-anti Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2347
Bármibe lefogadnám, hogy legalább fél évet csúszik. Az előző albumról már ilyentájt lehetett tudni egy csomó konkrétumot, pontos adatot: cím, tracklist, hossz, megjelenési dátum, 1-2 demódal. Mégis csúszott. Ez a mostani még ebben a fázisban sem tart. Ez is Roadrunneres lesz?

Nem is bánom, ha nem 2, hanem 2.5-3 évente lesz album. Dolgozzon csak szépen rajta. Nehogy amiatt legyen silány, mert elkapkodta.

Egyébként lassan a Megadeth-nek is kijárna egy rendesebb kiadó és stúdió. A legtöbb album gyenge-tompa-kásás hangzású. Szerintem túl sok torzítást tesz bele Mustapapa, rossz a keverés. Talán a CTE, Youthanasia, Risk, TWNAH kivétel. Meg egy olyan producer se ártana, mint Mike Clink (RIP) vagy Max Norman. Ők rendesen munkára fogták, elpicsázták, megfegyelmezték a vörös démont. Látszott is az eredménye.
4umos Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2346
gondolod ez is csúszni fog, mint az előző? az is több, mint fél évet késett... na, majd kiderül, de szerintem ez szeptemberben sanszos, hogy megjelenik.
Előzmény: Atom-anti (2345)
Atom-anti Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2345
Nem fake, csak váz. Egy riff felvéve egymagában, rákeverve a dob. Jónak tűnik, persze alig lehet hallani valamit belőle és túl rövid ahhoz, hogy bármi komolyat meg lehessen állapítani belőle.

A Megadeth oldalán nincs semmi konkrét az új albumról. A fórumon se. Csak hogy mennyire izgatott, meg bla-bla. Nem hinném, hogy még 2009-ben kijön. Az előző album 2007. május 15-ei és mostanában Dév papa eléggé szétszórt.

4umos Creative Commons License 2009.06.03 0 0 2344
ez eredeti. még tavaly decemberben tették közzé fanclub tagok részére. miért, nem tetszik? :))))
Előzmény: Csabaking (2343)
Csabaking Creative Commons License 2009.06.02 0 0 2343
Szerintetek ez egy részlet az új albumból, vagy csak fake?

Megadeth
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 2342
Szerintem pontosan azért nem nevezi nevén a gyereket, hogy mindenkibe ezt a képzetet ültesse el.
Rokko_ Creative Commons License 2009.05.28 0 0 2341
Ez még nagyon tipp mix így. :)
Előzmény: 4umos (2340)
4umos Creative Commons License 2009.05.28 0 0 2340

egy friss, jó hír. elvileg kész van a mester a 12 új dallal, már "csak" az utómunkálatok vannak hátra, és jöhet a kiadás. hajrá!

"...and hopefully more than just breaking the ice and doing four concerts with some old friends"

mustaine ezen szavaiból meg nagyon az sejlik nekem, hogy a canadian carnage után idén ősztől vagy jövőre /mivel akkor már a megadeth is világturnén lesz az új albummal/ a metallica-val lesznek újra közös bulik. vagy csak én vagyok túl optimista?

vélemény?

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2339
Hát, néha tényleg ilyen a hozzáállása. De nem izgat, mert amíg kapom a spiclipótlékomat, addig nincs gond... :)
Előzmény: Atom-anti (2338)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2338
Valahogy így?

"R.Marvin is on line 1"
Erre dévpapa:
"They want to talk to me
Tell them that I'm not in
Tell them that I'm not free"

esetleg: "R.Marvin is on hold"

"Tell them I'll call them back
Yeah tell them anything
Just get them off my back"

:D
Előzmény: Törölt nick (2337)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2337
Itt van mellettem a piros telefon, amin naponta teszek a mesternek helyzetjelentést a magyar megadeth-fórum aktuális közhangulatáról. Üzentek neki még valamit? :)
Előzmény: Atom-anti (2336)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2336
:D Biztos így fogja írni szó szerint. Gyanús vagy te nekem. Lehet beépített embere vagy :-)

De komolyra fordítva. Írhatna egy komoly témájú könyvet. Azt kíváncsian várnám. Nem ilyen önéletrajzi nyomiságot. Meg ajánlom neki, hogy ne a zenélés rovására menjen, mert irgumburgum :P
Előzmény: Törölt nick (2335)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2335
Nem is igaz! Ő rúgta ki az egész metallicát:)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2334
Az önéletrajzi téma viszont nem tűnik valami érdekesnek. 99%-ban 'talicsáéktól való kirúgásán fog sírni. Régen voltak politikai ambíciói is, főleg a külpolitika érdekelte. Elég a Peace Sells-re gondolni, ott is pl.: What do you mean, "I couldn't be the president of the United States of America"?
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2333
Várható volt. Régen elég jó beszólásai és markáns gondolatai voltak, mindenhez fűzött epés véleményt. Lehet írónak jobb lesz, mint zenésznek.
Előzmény: Törölt nick (2332)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2332
Te jó ég. A mester alkot. Egy társíróval a saját önéletrajzán dolgozik. Reszkess könyvpiac!
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2331
2326.
Előzmény: Simple (2330)
Simple Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2330
Objektív összehasonlítást a Youthanasia és a Cryptic régi/új verziójáról. Például: a Youth új verziójában gitár helyett brácsa van. A Cryptic új verziójában 3 számot Mustaine dobolt újra, mert nem volt meg az eredeti dob sáv....
Előzmény: Mirrmurr (2329)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2329
De most akkor mit szeretnél tőlünk hallani? Épp azt mondjuk, hogy ami a mi fülünknek sértő, az a neked lehet, hogy tetszik.
Előzmény: Simple (2328)
Simple Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2328
Én nem gondolom. Mert a Rust és a Countdown minkét féle verziója megvan, és például pont a napokban az újfajta Countot akartam meghallgatni! A Riskből csak az új van meg, a többiből csak a régi (az első és harmadik album nincs meg.)
Előzmény: Törölt nick (2327)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2327
...oszt' közbe télleg így van...
Előzmény: Mirrmurr (2326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!