Viccelsz? AZ olaszok 82-ben győzelem nélkül jutottak tovább a vébén a csoportkörből. Aztán mi lett a vége...
De a 90-es vébé előtt a Jackie Charlton - az ír szövetségi kapitány - megmondta, hogy 1 rúgott góllal világbajnokok lesznek. A csoportban eg ymeccset megnyernek 1-0-ra, a többi 0-0. A kieséses szakaszban mindegyik 0-0 és tizenegyesekkel nyernek.
Igaz, de öttel több gyözelmük van. Nekünk meg csak egy rakás nem sokat érő döntetlenünk. Erről jut eszembe valamikor a hetvenes években, Olaszországban sikerült egy csapatnak (Perugia?) veretlenül megszereznie a második helyet a Serie A-ban. Pedig akkor még csak két pont járt a győzelemért.
A legfontosabbat kihagytam az előzőből. Kresz nem gyülölködik, csak egyszerűen abból indul ki, amiből minden civilizált ember a franci forradalom óta. Az egyenlőségből. Meg kéne értened, a magyar (sem) felsőbbrendű nép. Akár magyarként, akár zsidóként ugyanazt írhatom: nem vagyunk sem különbek, sem alávalóbbak bármely más népnél. Ezt aránylag egyszerűen megérthetnéd. Nagyon birom azt a logikát, amelyik a zsidókat nem tekinti a magyar nemzet részének, de büszkélkedik, hogy a magyarság mennyi Nobel díjast adott a világnak, elfeledve, hogy majd mindegyikük zsidó volt.
Nagyon kéne a győzelem. Sok minden múlik ezen a meccsen. Legjobb esetben nyerünk és a Siófok kikap, akkor 8 pont különbséggel fogadjuk őket a Hidegkuti Stadionban. A fiúk nyugodtan játszhatnak és egy újabb gyözelem végleg megnyugtató lehet.
Ha viszont nyer szombaton a Siófok és mi kikapunk Újpesten, akkor két pontra csökkenhet az előnyünk és a fiúk remegő lábakkal állhatnak ki a Siófok ellen, akkor még nagy gáz is lehet.
1. Nem szeretnék neked magán levelet írni, levelezni a barátaimmal és ügyfeleimmel szoktam. Ami egy nyilvános forumon hangzik el arra nyilvánosan válaszolok.
2. Az utóbbi beírásaid olyan zagyvák, hogy részletesen nem érdemes elemezni őket. Arra kérlek, az 57240-es hozzászólásodat próbáld meg elolvasni, úgy mintha Te egy erdélyi magyar lennél, mindenütt cseréld fel benne a zsidó szót az erdélyi magyar kifejezésre, vagy csak egyszerűen a magyar szóra. Akkor is tetszeni fog amit írtál?
3. Egy másik bejegyzésedben keresztény magyarokról és magyar zsidókról írsz. Vajh miért nem azonos szórendet használsz?
4. Részemről ezzel a téma lezárva. (Legalábbis itt és most veled.)
Ettol fuggetlenul fura, hogy nincsenek bevalogatva, hiszen az egyetlen ertekmeron (a korukat kiveve) jobban allnak...most jonne a dolog fonakja, de mara abbol eleg...;)
Én úgy tudom - legalábbis régebben úgy volt - hogy nálunk fiatalabbak játszanak általában. Tehát az U19es csapatban inkább 17-18 évesek. Azért, hogy erősödjenek.
Az a baj, hogy túl naív vagyok, és mint ilyet könnyű megvezetni. Próbálom fenntartani a normális kommunikációt, próbálok egyensúlyozni a kötélen, de nem megy, be kell lássam. Van amikor nem lehet.
Hú baszki, én totál elvesztettem a fonalat... Ha igaz amit írsz - és miért kételkednék benne - akkor ez szimpla provokáció. És nem a többiek, hanem én voltam az, aki bedöltem neki. Sajnálom.
Átlépte bőven és többször is a múltban, amint Te is írtad alább. Erre most megint legitimizálod avval, hogy leállsz vele csevegni? Elviselni én is elviselem, mi mást tehetnék? Viszont még dumcsizni is az ilyenekkel . . . Nehogy már!
Bocsáss meg, de a zsigerböl jövő zsidózás (vagy bármilyen más rasszista, fajgyűlölő megnyilvánulás nálam nem tartozik a "vélemény" kategóriájába. Sőt, engedelmeddel, "kultúrált"-nak sem tartom. Ebböl kifolyólag nem is vagyok halandó megtisztelni ezeket avval, hogy "vitázok" velük.
"Majd megadom hol olvashattok a médiában két bejövetelemről és erről, feldolgozva, az arra jött reakciókról összegzést és idézeteket. Gondosan lementettem mindent, mert nem semmi. Igaz főleg a múltkori volt a hatásosabb. Egy kis időt kellett várnom azután, mert biztos ami biztos."
pontosan erre gondoltam, amikor a "röhejes és pszichopatológiás" írtam. Hozzátehetném még a mániás és a paranoiás jelzőket is, az konkrétabb.
Felőlem akkor írsz ide amikor akarsz, még lehet hogy válaszolunk is egymásnak, bár biztos most is megígéred, hogy soha többet, de aztán majd megint jössz úgyis, mert nem bírod ki, vagy esetleg fogadtál valakivel megint.