Megjött a villa és a hardy red! Nagyon szépen köszönöm Zsuzsa!
Mellettük ott van három a négyből amit ősszel küldtél. A negyedik meghalt sajnos. Vajon ki a virító az ősziekből és ki a bimbós és ki lesz a legkisebb? Megvan-e még köztük a Barci?
Nálam az idén megbolondultak a leanderek, az egy dolog, hogy a kevés virágot is elverte a tegnapi eső, de olyan virágokat hoznak, amik a fajtára nem igazán jellemzőek (legalábbis a korábbi években nem így néztek ki):
Blue Blanc Red Commandante Barthelemy Prof.Granel Luteum Plenum
Őket a súlya érdekli leginkább, hogy a túlsúlyért külön fizessenek az utasok.
Én PET palackba dugdosom levélkurtítás után majd megy hozzá egy kis víz és a pakolás végén a palackot légmentesen lezárom. Így 24 órát simán kibír. A palack meg megy bele a nagy kufferba. Eddig még sosem szedték ki. Föld végülis nincs benne. A júeszéjben kiszednék ezt is szerintem.
Lilike! Köszi ! Volldüngert, és Ferticart használok. Most meg kaptak vasgálicos öntözést egy hete. Azért nálam is megjelentek a sárga levelek. És először a bordó kezdi. Ti nem figyeltétek?
Én meg eddig nem metszettem,csak nőttek nőttek, annyira sajnáltam akár egy ágat is levágni,hogy majd a szívem szakadt meg. Annyira mondogatta Andrea,hogy jó lesz nekik a metszés, így tavaly nekiálltam, az idén meg folytatom..
De be látom tényleg csodákat tett a leanderekkel, bár az idén a virágtenger elmarad:-((
Viszont kárpótolnak a Marianntól ősszel és idén vásárolt csemeték, ezek most nyáron ontani fogják a virágot.
Volt,amit kellett(pár éve...inkább tavaly-tavalyelőtt,hisz még nem is rég kezdtem csak),de sok még most érte el azt a nagyságot,hogy végre ontja,olyan 120 cm körüliek...Boyteam-et imádom,még a legkisebb,legalsó ágon is virágzik behalok neki,komolyan...Tulajdonképpen most "értek be" :)
Én csak irigykedem, az idei évben nálam (eddig) nagyon kevés a virág, de épp átnéztem a szomszédba ott még el se kezdtek nyílni! Nesze neked mediterránum!(Pécs). A 16. és a 29. képen a nagyon sötét tripla bordós nevét elárulod? Köszi
Jújjjj ezek csodásak.. kész virágtenger van nálad! Nagyon irigyellek:-)))
Nálam az idén elvétve van virág, az állomány felét tarra vágtam, a nagyokból eladtam sokat most kicsivel és új fajtákkal kezdek újra. Ezeknek a kicsiknek pedig többsége idén nem igen fog virágozni.
Mondjuk a dupla mandula is tavalyi beszerzés de ontja a virágokat.