Alone, Pictures of You, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Trust, A Fragile Thing, Burn, At Night, A Strange Day, Shake Dog Shake, Push, Play For Today, A Forest, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong.
Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Plainsong, Prayers for Rain, Disintegration. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Doing the Unstuck, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
A Val-Pro 88 modellje az talán a National legösszetettebb modellje volt, nem sok van belőle. Különlegessége a szériáknak az un. rezo glass, ami passz, hogy üveg, vagy kompozit, vagy plexi, vagy üvegszál. Ezen kívül rövid de kényelmes széles nyaka van, ezzel kényelmesen, és tisztan lehet játszani rajta, vagy éppen nagyon nagyot szaggatni is.
Azt hiszem ezt már elcserelte egy piros Gleenwood mapra.
További különlegessége a két coil pickup mellett a testbe épített elektroakuusztikus pickup (mivel rezonáns a test), valamint a pickupok ezen a modellen bárhogy variálhatók, és többsávos hangszínelés van mindegyikhez.
Bármilyen stílusra képes gitár bármiféle stílusban megállja a helyét...aki kicsit is szereti a gitárt mind vágyunk egy ilyenre, imádni való igazi csemege különlegesség. Bár USA-t idéző formálya van, én inkább mindig a fecskefarkú pillangó fél szárnyára hasonlítottam.
De egyébként ez a National Val Pro gitár nagyon jó kis darab nem?? Nagyon szépen szól az én megítélésem szerint. A Fender mellett ezzel nyomta végig Robert a Prayer Tour-t.
A Wendy Time ezen található verziója szerintem állat. A szintetizátoros téma gitárral van eljátszva (nem is akármilyen effektezéssel), és ahogy a kint álló közönséget is mutatják, alatta hallható a szólórész, szerintem ezt kellett volna a lemezre is feltenni.
Alone, Pictures of You, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Last Day of Summer,Want, A Fragile Thing, Burn, At Night, A Strange Day, The Hanging Garden, Push, Play For Today, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Cold, Charlotte Sometimes, A Forest. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry
Alone, Pictures of You, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Last Day of Summer, Want, A Fragile Thing, Burn, At Night, Charlotte Sometimes, The Figurehead, A Strange Day, Push, Play For Today, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Faith, A Forest. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Last Day of Summer, Want, A Fragile Thing, Burn, At Night, Charlotte Sometimes, The Figurehead, A Strange Day,