Keresés

Részletes keresés

h_g Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3259
Maximum a második! ;)

Előzmény: aquila (3256)
La Tasca Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3258
Szóval, mielött megkérdeznétek, hogy akkor miért kell leadnom legalább 25 kg-t, arra azt tudnám felelni, hogy sajnos tipikus bánatevő vagyok. Más az idegeskedésben, életében megesett negatív fordulatok után lefogy, én pont ellenkezőleg az evéssel vigasztalom magam. Nem nagy mennyiségeket, de mivel lassú az anyagcserém az orvosom szerint harmadát vehetem magamhoz annak amit egy normális ember egy nap megehet.

Most egy hosszabb krízis után vagyok, és ez sajnos meg is látszik rajtam. Ugyanúgy nem tudok nyáron, a melegben fogyókúrázni, inkább a jó kis hideg, esős ősz/tél a megfelelő hónap -hangulatilag- erre az akcióra. Egy kicist fordítva működök egy csomó vonatkozásban :)

La Tasca Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3257
Abszolút nem vagyok szakember, csak sajnos alkatomnál fogva rákényszerültem, hogy valamilyen szinten elsajátítsam az egészséges fogyókúra alapelveit. Életprogram :(

Szóval, tényleg lehet hízni a sok gyümölcstől, tudományos alapokon fogyókúrázoknak csak nagyon minimális mennyiségben engedélyezik az orvosok.
Szerintem épp annyit kell belőle enni, hogy a belőle származó napi vitaminszükséglet meglegyen.

Az egyoldalú táplálkozás (csak banán-szőlő, csak zöldség, csak tojás, csak hús.... folytathatnám a végletekig) nagyon káros és veszélyes a szervezetre nézve. A túlsúlyos embereknek fel kéne fogni, hogy nem a leadott kilók száma a lényeges, hanem a leadott kilók száma + egészséges és nem károsodott szervezet. Az ilyen "egyfélét" eszem módszer azért lehet hatásos, mert a testkontroll elvei szerint nem kerülnek egymás mellé olyan tápanyagok (szénhidrát + fehérje) ami segíti a zsírlerakódást, viszont így a szervezet nem kapja meg a működéséhez szükséges nyomlelemeket, vitaminokat, a szükséges zsíradékot (pld. a zsírban oldódó vitaminok számára).

Viszont a táplálkozás mellett a másik nagyon fontos tényező a mozgás, jó kiadós séták New Yorkban, vagy akár jó kis bicajozások a Római parton :)

aquila Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3256
Szerintem a világ legjobb sportja:DD
Előzmény: GoldenEye (3253)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3255
[heeeeellllloooooo :-)]
Előzmény: GoldenEye (3253)
aquila Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3254
Mindent egybevetve igazad van, csak az a helyzet, hogy New Yorkban sajna nem árulnak az utcán párolt zöldséget, gyümölcsöt annál inkább. Meg hot dogot, de majd akkor becsukom a szemem:D
Előzmény: La Tasca (3251)
GoldenEye Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3253
Bepimaszkodok én is..:)
Sziasztok.:)

Csak mert szerintem ez a gyümölcs dolog nem így van, igenis lehet sok gyümölcsöt enni, cukrosakat is, mert ami bennük van az fruktóz és nem glükóz és nem épül be vagy valami ilyesmi. Mondjuk elsősorban nem a féltudományos álérveimmmel akarok meggyőzni senkit, hanem a tapasztalat inkább, én éltem már csak banánon és szőlőn (mind2 magas cukortartalmú) és biza nem hízás lett a vége...:) Természetesen emellett járt velük egy csomó sport is..:)) De a new yorki sokséta az már szerintem sport..:)

Lappantyú Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3252
kicsit nem olyan jó tanács, legalábbi szerintem. én úgy vélem, hogy nincs az a gyümölcs a földön, az avokádót és a banánt is beleértve, amitől hízni lehetne, ha nyersen és üres gyomorra eszi az ember. de ez meg az én véleményem.

Lappa

La Tasca Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3251
A gyümölccsel nagyon kell ám vigyázni, mert úton-útfélén állandóan gyümölcsöt enni felér egy hízókúrával. Csakis a cukorban szegény gyümölcsöket lehet "nagyobb" mennyiségben enni um. savanyúalma és a többiek.

Jobb lenne ha inkább a zöldséget részesítenéd előnyben nyersen - párolva - grillezve és a sovány grillezett szárnyasokat.

Nem szeretnék senkit kioktatni csak tanácsokat adok :)

Előzmény: aquila (3239)
aquila Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3250
Én a magam részéről az egyrészest mindenképpen előnyben részesítem, akkor is, ha már lemegy az a fránya 5 kiló!:D
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3249
mintha ez a bikini-téma ismét előjött volna...
a legjobb az, hogy van olyan bolt, ahol össze lehet válogatni ax X méretű felsőt az Y méretű alsóval :))) mennyi problémámat oldotta ez meg!
Bár szerintem most jópár sokkal klasszab egyrészest dobtak piacra mint 2részest...
még van 1,5 hónapom a tatarozásra, kár hogy alig birok járni amiatt a bizonyos klub mijatt...

Előzmény: Vének Tanácsa TM (3246)
Lony Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3248
Van :))) De láttam már elefánton is lenge ruhácskát, úgyhogy nem kell kétségbeesnem, majd lelopom róla... :)))
Előzmény: Vének Tanácsa TM (3246)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3247
Szegény diszkvalifikált kopogószellem... :-))))

Lappa_aki meg a "fogadjuk el magunkon a 3-5 kiló felesleget, ha úgysem tudunk lemondani egy életre a szalámis szendvicsről" című versenybe szeretne benevezni leginkább...

Előzmény: Kobzoska (3233)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3246
Bikiniből is van XL-es :o))
Előzmény: Kobzoska (3242)
Lony Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3245
:)))))
Nah... beleférek. Szóseróla. De még nem tökéletes,
és tényleg jobb lenne mondjuk még 10 kilóval kevesebbnek lenni.
Akkor még jobban állna.
Csak úgy brahiból nem jelentkeztem volna a játékba, higgyétek el :))
Előzmény: aquila (3243)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3244
hát ez nem jött össze :(
sebaj.
szóval ez egy izmos nő akart lenni.
Valami ilyesmi:

Zé-nek ha ez sem sikerült, akkor vagy 20 deka le fog menni a szégyentől!

Előzmény: Zaporozsec (3241)
aquila Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3243
Attól még szerethetne beleférni...
Előzmény: Kobzoska (3242)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3242
Azért vagy gyanús, mert akinek 10-20 kiló feleslege van, az nem vesz bikinit.
Előzmény: Lony (3240)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3241
egy kis bátoritás (ha sikerül):

Zé_a 2 kilóba beszáll :o)))

Lony Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3240
Miért vagyok gyanús, Kobzoska?
Sajnos sok a kiló és sokat kéne leadni...nincs bátorságom leírni :(
Előzmény: Kobzoska (3238)
aquila Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3239
Nézd, az ember ne akarjon irreális célokat elérni. Ha én MOST 5 kilóval kevesebb lennék, verném a fenekemet a földhöz. De elég jól haladok, ez tény. És hadd osszam meg veletek az örömömet, jövő hónap végén megyek Amerikába a barátnőmhöz, és mivel nem leszek túlságosan eleresztve pénzzel, a három hét alatt biztosan lenyomok három kilót. Fél napokat fogok New Yorkban grasszálni, ami ugye kalóriafelhasználás szempontjából igen hasznos, viszont gyümölcsöt fogok enni úton-útfélen:DD
Előzmény: Kobzoska (3237)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3238
Lony kedves, te gyanús vagy! Körbeírnád, hogy hány kiló vagy, és mennyit akarsz fogyni?
Előzmény: Lony (3234)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3237
Aquila, már itt tartassz? Gratula!
Előzmény: aquila (3235)
bilonka Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3236
A második kategóriába azért beszállnék én is! Micsoda jó ötletek!!!
Üdv: Bilonka
aquila Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3235
A 2-5 kilósba én is beneveznék:DD
Lony Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3234
Sziasztok!
Beneveznék én is a versenybe, a nagyobb csapatba :)
Lesz szabályzat is? Meg fődíj? :)))))
Én nagyon bele akarnék férni az új bikinimbe, úgyhogy hajrá! :)
Sok sikert mindannyiunknak!
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3233
Összesítem a nevezéseket.

A 10-20 kg-os kategóriában indulási jogot szerzett:
- La Tasca
- Hkr
- Gretidi
- Kobzoska

Vének Tanácsa TM-nek és Sfakutyának javaslom, hogy nyissanak új kategiát, 3-5 kilóst.

Hóborcot már az elején diszkvalifikálom, mert ő mindig csak mondja, hogy fogyókúrázik, közben meg 14 fogásos ebédeken vesz részt és törzsvendég a fagyisnál, a cukrászdában, meg a kávéházban.

Tessék, tessék, még lehet csatlakozni!

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3232
Csak nyugodtan... :-) Valamiért tényleg őrült jókedvem van ma, de meglesz ennek még a böjtje! (Fogorvos. Brrr)
Mellesleg csak pop-pom girlnek vagyok duci, egyébként nem. Így jó? Ja, "mellesleg" meg tényleg nem vagyok az :o))
Előzmény: Lappantyú (3231)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3231
Állok bármikor rendelkezésedre. :-)

VTdrága, ijjedtemben mindjárt téged is leőrültözlek, ha ilyeneket beszélsz [ti. duci].

Lappa_szurkol szintén, mintállat

Előzmény: bilonka (3229)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.23 0 0 3230
Indulnék én is, de sajnos a nevezési feltételeknek nem felelek meg, csak (csak?) 4-5 kg-tól kellene megszabaulni. De a drukkolócsapatba beállnék, leszek pom-pom girl, jó?
Bár annak még duci vagyok kicsit :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!