Keresés

Részletes keresés

_Eti_ Creative Commons License 2019.05.10 -16 5 64953

igen... chillout, mi van veled? fejlemények?

Előzmény: almirena (64947)
_Eti_ Creative Commons License 2019.05.10 -10 3 64952

még 3 hét...

izgulsz?

Előzmény: Törölt nick (64945)
Zoo82 Creative Commons License 2019.05.10 0 6 64951

Loràval mi a szitu? Nagyon eltűnt....

ammesz Creative Commons License 2019.05.09 -1 3 64950

Legjobb helyen leszel, engem is ott operáltak, igaz nem a dr. Agócs hanem a dr. Kocsis. Úgy tudom mindhárom főorvos profi ezekben a VATS műtétekben. Még a hely is nagyon kellemes. Ha jó oldali szobába kerülsz, műtét előtt és már műtét másnapján is gyönyörködhetsz az ablakból a Duna és Bp. szépségében.

Catella Creative Commons License 2019.05.08 0 10 64949

Agócsot sokan dicsérik.

Hajrá, Kovács néni! (régiek talán még emlékeznek a szlogenre:))

Szipolykaa Creative Commons License 2019.05.08 0 2 64948

Jóvan

almirena Creative Commons License 2019.05.08 -11 2 64947

Chillout, jelentkezz...

Anikó Gerner Creative Commons License 2019.05.08 0 3 64946

Ez egy nagyon jó hír, szurkolok neked.

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.08 -1 11 64945

Üdv mindenkinek!

Megvan az időpont a műtétre.

Május 31.-én lesz, és egyelőre úgy néz ki, hogy endoszkópos lesz.

A műtétet végző főorvos neve pedig dr. Agócs László.

Lett volna korábbi időpont is, de akkor másik orvos operált volna, márpedig az endoszkópos

eljárásban a legnagyobb gyakorlata a főorvos úrnak van.

Szép napot mindenkinek!

Szipolykaa Creative Commons License 2019.05.07 0 4 64944

Látens, mi a pálya?

Spanci! Creative Commons License 2019.05.04 -2 5 64943

Nem akartalak megemlíteni, hogy Te ajánlottad ezt az orvost, mert tudom, hogy segítő szándékkal tetted és jót akartál nekem, ezt ismételten megköszönöm. A véleményemet viszont fenntartom. Felháborítónak tartom, hogy egy magán UH vizsgálat ennél az embernél 5 percig tart, míg a Radiológiai Intézetben félóra. Felháborító, hogy végigtelefonálta az időmet/vizsgálatomat a pénzemért. Felháborító, hogy semmilyen véleményt nem írt le, akár azt is, hogy nem talál semmit, vagy csak nagyon bizonytalan foltot. Felháborító, hogy addig volt kedves, szimpatikus orvos, amíg felhívtam időpontért, a személyes találkozónál már egy kicsi szakmai arrogancia rezgett a levegőben (amitől általában feláll a szőr a hátammon), személyesen egyáltalán nem volt szimpatikus. A gépéről is azt írtad, hogy milyen csúcs szuper, majd ha elmész egyszer a Radiológiai Intézetben, akkor majd meglátod milyen egy csúcs szuper UH-s gép. Én biztos, hogy senkinek nem fogom ajánlani. (aztán az is lehet, hogy én sem voltam valamiért szimpatikus neki és ezért volt ami volt, pedig általában az orvosok előtt nyusziba megyek át, talán ezért nem vertem ki a rikácsot ott helyben, csak utólag lettem mérges és fogalmazódott meg bennem, hogy mit is kellett volna neki akkor mondanom az egész vizsgálatáról és a stílusáról. Megtehettem volna, mert többet a büdös életben nem látott volna.)

Előzmény: macskaszem15 (64942)
macskaszem15 Creative Commons License 2019.05.03 0 1 64942

Nem lennék meglepve, hogy az a "kókler" akit ajánlottam, és aki az egyik legjobb diagnoszta az országban, azért nem látott semmit, mert onkológiailag nincs ott semmi. A nőgyógyászati rákok csoportjában ódákat zengenek a szaktudásáról, nem egy főorvos jobban bízik a véleményében, mint a ct-ben. Az önköltséges hasi mr tényleg jó ötlet, mert mire kivárod az államit, addig megőszülsz kétszer. Jobb mielőbb biztosat tudni. 

Előzmény: Spanci! (64936)
kortisz1 Creative Commons License 2019.05.03 0 3 64941

Nagyon örülök, hogy rendben vagytok, csak így tovább!

Ez egy picit nekünk is reményt ad.

Előzmény: GeriSoft07 (64900)
_Eti_ Creative Commons License 2019.05.02 -14 7 64940

királyság :)

Előzmény: Törölt nick (64931)
_chillout_ Creative Commons License 2019.05.02 -10 8 64939
Ó nagyon drukkolok, hogy az MR is megerősítse, hogy az áttétnek hitt foltok csak zsírlerakódások! Olyan jó lenne!
Előzmény: Spanci! (64936)
Tücsi59 Creative Commons License 2019.05.02 0 6 64938

Nagyon drukkolok neked.

emp Creative Commons License 2019.05.02 0 12 64937

nagyon örülök, sok szerencsét!  :)

várjuk a továbbiakat!

nem akartam nagyon magamról beszélni, de így már megosztom, hogy ma voltam a kemo utáni utolsó kontrollon, és velem minden oké, legközelebb 3 hónap múlva CT.

Spanci! Creative Commons License 2019.05.02 0 4 64936

Ma voltam az Üllői úton máj UH-n. Nem vártam sokat tőle, hiszen voltam már egy maszeknál (akiről itt már írtam, hogy nagy csalódás volt), kb. 5 percig maszatolt a hasamon a kütyüjével és közölte, hogy nem lát semmit, csak távolban valami homályosat, közben folyamatosan telefonált a fülében lévő valamibe. Ezért legombolt rólam, számla és vélemény nélkül 15.000.-Ft, igaz ez akciós volt, mert előzőleg telefonon 20-at mondott. Legszívesebben visszamennék és fejbe vagdosnám egy péklapáttal ezt a szemét kóklert.

Na de az Üllői úti Radiológiai intézet. Hát az maga egy csoda, két orvos vizsgált egymás után vagy fél óráig, A-tól Z-ig átnéztek, láthatóan egy szuper UH géppel. Az orvos valamiért megtudta nyitni a Dél-pesti Pet CT CD-jét, amit eddig még senki, sem én, sem az urológusom. Azt is átnézte. Azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy ez daganat, MR kéne. (meg szerintem legfőképpen biopszia), ahogy hallgattam őket az jött le, hogy lehetnek ezek zsírok a májon. Eleve a kerületi onkológus úgy adta a beutalót a SOTE onkológiájára, hogy küldjenek olyan helyre, ahol tudnak csinálni CT vezérelt biopsziát. Azóta annyi történt, hogy egy először nagyon kedves onkoteam asszisztens fogadott engem és szerzett három időpontot. 1. Máj UH (ez volt ma), 2. Mellkas CT - ez lesz május 14-én. 3. Csont izotóp vizsgálat - június 18. Az onkoteam azt írta a véleményre, hogy a CT és csontizotóp, valamint a biopsziás szövettan eredmény után (ezeket kéne produkáljam) újabb onkoteam a hogyantovábbról. Ehhez képest csak a biopsziára nincs semmi időpontom és nem úgy nézett ki, hogy az asszisztens bármit is intézett volna ezzel kapcsolatban. A legutolsó telefonbeszélgetésnél az addig kedves nő átment egy hárpiába, akinek sok a dolga. Mai UH után hívtam telefonon, kinyomott aztán kikapcsolta. Végül írtam neki egy e-mailt, hogy mit lehet tudni a biopsziáról. Ma még nem válaszolt. Úgyhogy ma felcsillant a remény, hogy nem met. áttétem van. Az idő csak megy-megy, ha mégis áttét, akkor terjed szépen. (amúgy lehet, hogy próbálok pénzt szerezni és elmegyek egy magán hasi MR-re, mert amit a SOTE intéz, ott nagyon távoli időpontok lehetnek).

Spanci! Creative Commons License 2019.05.02 0 3 64935

Örülök a jó híreknek :)

japipapi Creative Commons License 2019.05.02 0 12 64934

Szia cimbora!

Jó hír! Na most várhatjuk a  "golyósdoki" munkályát. 

Továbbra is leslek!

Most még jobban vigyázz magadra, ne hogy meg fázz! 

Drukk.......…..…ezeren! 😂👍

inikakamocci Creative Commons License 2019.05.02 0 2 64933

Nagyon jó híreket hoztál!! Veled örülünk! :-) 

Zoo82 Creative Commons License 2019.05.02 0 2 64932

Ezek jò hìrek nagyon...kikapjàk  es ok lessz minden!

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.02 0 12 64931

Üdv mindenkinek!

Megvolt a hörgőtükrözés. (Abszolúte semmit nem éreztem, azaz valóban csak az érzéstelenítési része a rossz.)

Nem vettek belőle semmit, csak megnézték. Nyilván azért, mert a műtét során úgyis vesznek belőle szövetmintát.

A koponya CT szintén negatív. Juhééééé!!!!

Hetedikén megyek a Kék Golyóba az Agócs főorvos úrhoz, hogy megbeszéljük a műtét időpontját.

Szép napot mindenkinek!!!

_chillout_ Creative Commons License 2019.05.02 -9 1 64930
Igen, az egy nagyon elavult módszer, persze a Vészhelyzezben meg a 'Grészklinikában még ma is alkalmazzák :-)))
Előzmény: HEAVEN (64929)
HEAVEN Creative Commons License 2019.05.02 0 0 64929

Pontosan így van. Engem kemoterápia alatt 104-szer transzfundáltak, kizárólag csoport- és Rh-azonos vérrel, és a választást mindenféle keresztpróbák, faktor-egyeztetések és antitestszűrések előzték meg, és még így is 5 órás megfigyelés követte a lehetséges reakciók (láz, kiütések, remegés, légzésfunkciók romlása) kizárása érdekében. Mindez 1990-ben történt, azóta a meghatározás nyilván még ezerszer precízebb. Réges-rég nincs már ilyen, hogy előkapják a nullásat, mert az majd mindenkinek jó lesz.

Előzmény: _chillout_ (64920)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.02 0 2 64928

Szia!

Köszönöm a biztatást!

Ma lesz a hörgőtükrözés, és végre azt is megtudom, hogy van-e agyi áttét?.

Ha van valami infóm, jelentkezem!

Előzmény: inikakamocci (64925)
GeriSoft07 Creative Commons License 2019.05.02 -6 0 64927

Pici fejlesztéssel a modik megoldhatnák a sorozatminisz kérdését, letiltva a gyökereket

teerted Creative Commons License 2019.05.02 -6 0 64926

Ne foglalkozz ezzel az IQ-mínusszal! Feltehetően egy-két trollról van szó, aki(k), akik több nickkel regisztrált(ak). Majd abbahagyják, amikor őket is eléri ez a dög. :D

Előzmény: emp (64922)
inikakamocci Creative Commons License 2019.05.01 -4 8 64925

Szégyelljétek magatokat, hogy olyan kommenteket mínuszoltok, mint pl. Látens hozzászólásai...Kit bántott? Vagy mivel irritál titeket?? Vállaljátok már fel magatokat, ha már ekkora huszárok vagytok! 

Látens, én csak néma olvasója vagyok a fórumnak, de tudd, hogy nagyon drukkolok neked és nem csak én...

Japi, kérlek, gyere te is vissza. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.01 -12 11 64924

A mínuszokkal ne foglalkozz!

Ezt olyanok teszik, akiknek sivár, nyomorúságos és magányos életük van, és ebben élik ki frusztrációjukat.

A fotelban ülve azt gondolja, hogy most aztán "jól bekavartam, hiszen velem foglalkoznak a fórumo(ko)n."

Tisztában van vele, hogy tapló módon viselkedik, de mivel névtelenül teszi, így bátor.

Lelkiismerete annyi van neki, mint az újrafestett hintalónak.

Hja, igen!

Innen üzenem annak, aki mínuszolgat: én utoljára foglalkoztam a jelenséggel, és arra bíztatok mindenkit,

hogy senki NE foglalkozzon a tajparaszttal.

Egyszer csak megunja...

Előzmény: emp (64922)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!