Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Legjobb helyen leszel, engem is ott operáltak, igaz nem a dr. Agócs hanem a dr. Kocsis. Úgy tudom mindhárom főorvos profi ezekben a VATS műtétekben. Még a hely is nagyon kellemes. Ha jó oldali szobába kerülsz, műtét előtt és már műtét másnapján is gyönyörködhetsz az ablakból a Duna és Bp. szépségében.
Nem akartalak megemlíteni, hogy Te ajánlottad ezt az orvost, mert tudom, hogy segítő szándékkal tetted és jót akartál nekem, ezt ismételten megköszönöm. A véleményemet viszont fenntartom. Felháborítónak tartom, hogy egy magán UH vizsgálat ennél az embernél 5 percig tart, míg a Radiológiai Intézetben félóra. Felháborító, hogy végigtelefonálta az időmet/vizsgálatomat a pénzemért. Felháborító, hogy semmilyen véleményt nem írt le, akár azt is, hogy nem talál semmit, vagy csak nagyon bizonytalan foltot. Felháborító, hogy addig volt kedves, szimpatikus orvos, amíg felhívtam időpontért, a személyes találkozónál már egy kicsi szakmai arrogancia rezgett a levegőben (amitől általában feláll a szőr a hátammon), személyesen egyáltalán nem volt szimpatikus. A gépéről is azt írtad, hogy milyen csúcs szuper, majd ha elmész egyszer a Radiológiai Intézetben, akkor majd meglátod milyen egy csúcs szuper UH-s gép. Én biztos, hogy senkinek nem fogom ajánlani. (aztán az is lehet, hogy én sem voltam valamiért szimpatikus neki és ezért volt ami volt, pedig általában az orvosok előtt nyusziba megyek át, talán ezért nem vertem ki a rikácsot ott helyben, csak utólag lettem mérges és fogalmazódott meg bennem, hogy mit is kellett volna neki akkor mondanom az egész vizsgálatáról és a stílusáról. Megtehettem volna, mert többet a büdös életben nem látott volna.)
Nem lennék meglepve, hogy az a "kókler" akit ajánlottam, és aki az egyik legjobb diagnoszta az országban, azért nem látott semmit, mert onkológiailag nincs ott semmi. A nőgyógyászati rákok csoportjában ódákat zengenek a szaktudásáról, nem egy főorvos jobban bízik a véleményében, mint a ct-ben. Az önköltséges hasi mr tényleg jó ötlet, mert mire kivárod az államit, addig megőszülsz kétszer. Jobb mielőbb biztosat tudni.
nem akartam nagyon magamról beszélni, de így már megosztom, hogy ma voltam a kemo utáni utolsó kontrollon, és velem minden oké, legközelebb 3 hónap múlva CT.
Ma voltam az Üllői úton máj UH-n. Nem vártam sokat tőle, hiszen voltam már egy maszeknál (akiről itt már írtam, hogy nagy csalódás volt), kb. 5 percig maszatolt a hasamon a kütyüjével és közölte, hogy nem lát semmit, csak távolban valami homályosat, közben folyamatosan telefonált a fülében lévő valamibe. Ezért legombolt rólam, számla és vélemény nélkül 15.000.-Ft, igaz ez akciós volt, mert előzőleg telefonon 20-at mondott. Legszívesebben visszamennék és fejbe vagdosnám egy péklapáttal ezt a szemét kóklert.
Na de az Üllői úti Radiológiai intézet. Hát az maga egy csoda, két orvos vizsgált egymás után vagy fél óráig, A-tól Z-ig átnéztek, láthatóan egy szuper UH géppel. Az orvos valamiért megtudta nyitni a Dél-pesti Pet CT CD-jét, amit eddig még senki, sem én, sem az urológusom. Azt is átnézte. Azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy ez daganat, MR kéne. (meg szerintem legfőképpen biopszia), ahogy hallgattam őket az jött le, hogy lehetnek ezek zsírok a májon. Eleve a kerületi onkológus úgy adta a beutalót a SOTE onkológiájára, hogy küldjenek olyan helyre, ahol tudnak csinálni CT vezérelt biopsziát. Azóta annyi történt, hogy egy először nagyon kedves onkoteam asszisztens fogadott engem és szerzett három időpontot. 1. Máj UH (ez volt ma), 2. Mellkas CT - ez lesz május 14-én. 3. Csont izotóp vizsgálat - június 18. Az onkoteam azt írta a véleményre, hogy a CT és csontizotóp, valamint a biopsziás szövettan eredmény után (ezeket kéne produkáljam) újabb onkoteam a hogyantovábbról. Ehhez képest csak a biopsziára nincs semmi időpontom és nem úgy nézett ki, hogy az asszisztens bármit is intézett volna ezzel kapcsolatban. A legutolsó telefonbeszélgetésnél az addig kedves nő átment egy hárpiába, akinek sok a dolga. Mai UH után hívtam telefonon, kinyomott aztán kikapcsolta. Végül írtam neki egy e-mailt, hogy mit lehet tudni a biopsziáról. Ma még nem válaszolt. Úgyhogy ma felcsillant a remény, hogy nem met. áttétem van. Az idő csak megy-megy, ha mégis áttét, akkor terjed szépen. (amúgy lehet, hogy próbálok pénzt szerezni és elmegyek egy magán hasi MR-re, mert amit a SOTE intéz, ott nagyon távoli időpontok lehetnek).
Pontosan így van. Engem kemoterápia alatt 104-szer transzfundáltak, kizárólag csoport- és Rh-azonos vérrel, és a választást mindenféle keresztpróbák, faktor-egyeztetések és antitestszűrések előzték meg, és még így is 5 órás megfigyelés követte a lehetséges reakciók (láz, kiütések, remegés, légzésfunkciók romlása) kizárása érdekében. Mindez 1990-ben történt, azóta a meghatározás nyilván még ezerszer precízebb. Réges-rég nincs már ilyen, hogy előkapják a nullásat, mert az majd mindenkinek jó lesz.
Ne foglalkozz ezzel az IQ-mínusszal! Feltehetően egy-két trollról van szó, aki(k), akik több nickkel regisztrált(ak). Majd abbahagyják, amikor őket is eléri ez a dög. :D
Szégyelljétek magatokat, hogy olyan kommenteket mínuszoltok, mint pl. Látens hozzászólásai...Kit bántott? Vagy mivel irritál titeket?? Vállaljátok már fel magatokat, ha már ekkora huszárok vagytok!
Látens, én csak néma olvasója vagyok a fórumnak, de tudd, hogy nagyon drukkolok neked és nem csak én...