Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Kedves Ifjú párok! Örömmel értesítelek titeket,hogy az Ara-bella esküvő szervező Irodánál folyamatosan megújuló székszoknya választékunk bordó és ekrü színben (nem selyem ,gyűrődésmentes anyagból) is foglalhatók 400ft./db.-árban augusztusi esküvőkre!A bordó székszoknyákat ajánljuk fehér színű,vagy arany színű masnival,az ekrü színű székszoknyákat fehér és bordó,vagy akár bármely választott színű masnival ! Természetesen a fehér színű székszoknyák továbbra is rendelkezésre állnak 250ft./db.-tól 350ft./db.-ig.(a megrendelés nagyságától függően!) További információ:www.ara-bella.hu 0620/4806-932 telefonon kérhető! Minden megrendelőnknek 10.000ft.-os utazási utalványt adunk ajándékba! Minden ifjú párnak további jó készülődést kívánunk!
az öltönyt a duna plazaban vettük, a mozival szembeni boltban, mellette pedig a mellény/nyakkkendő/díszzsepi csomagot elég jó áron. (egyébként végigjártuk a biatorbágyi outletet, öltönyházat és a weiner leo-ban lévő öltönyboltot is.... :D)
de lehet, h nektek egyszerűbb dolgotok lesz, én mindenképpen étcsoki színűt akartam, a párom pedig a minőségből nem engedett... (megjegyzem jogosan! :D)
nekünk is már csak 3 hét, és bár zsakettileg nem jártam sikerrel (:)), van még pár apróság, amit kérdeznék. hova érdemes (ha egy, max. két helyre szeretnénk) menni öltönyt venni, ahol hatalmas a választék, és minőségi darabok vannak jó áron. és persze jó lenne, ha egyúttal mellényt, nyakkendőt is tudnánk.
aztán: diabetikus sütit szeretnék még venni, de utálom, hogy sósért, édesért és ezért háromfelé kell mennem. sós a szépvölgyiről, édes a harmadik kerületből (ja, a tortát legalább kiszállítják újpestről :), szóval ezen koordináták mentén lenne jó egy hely. (vagy... hmmm... lehet, hogy szépvölgyin is van...? :-o)
hát én most már a névváltoztatás útját járom. Nem is olyan nehézkes ez a dolog, bár lehet, hogy az APEH-nél és a Teve utcában is jó napokat fogtam ki:) Kb 1 hónap alatt meglettek az új irataim. Bár még biztos vannak olyan helyek, amik még nem jutottak eszembe, hogy ott is szólni kellene.
az ervenyesseg nem a helyszinhez van kotve, hanem az anyakonyvvezetohoz es az anyakonyvhoz. tehat templomban is lehet ervenyes hazassagot kotni, ha az anyakonyvvezeto tartja anyakonyvvel a kezeben.
ellenben az osszes ilyen vizalatti, fold feletti, kulso helyszines eskuvon elore ala kell irni az anyakonyvet, tehat a tenyleges hazassagkotes korabban tortenik, ami utana van, az szinjatek.
a multkor olvastam vmi blogon egy érdekes felvetést a templomi esküvőkkel kapcsolatba, miszerint az nem hivatalos, nem ismeri el az állam bácsi. azt mondja srác: ejtőernyőzve, biciklizve, víz alatt érvényes, de templomban, ahol amugy évszázadokig, ott miért nem? persze van benne némi csúsztatást, mert ha a templomba van anyakönyvvezető úgy már érvényes, de azért fura. :)
Avass be minket is kerlek - nem mondjuk el senkinek! :D
Mas: tegnap bent voltam az Oxford streeten egy aruhazban hgy megerdeklodjem mennyiert lehet menyasszonyi ruhat berelni.
A kb 130centis (szakallas) kedves neni eloszor nem ertette a kerdesemet, majd joindulatuan elmagyarazta hogy naluk bizony csak megvetelre szokas varratni (kb 6 honap mig elkeszul). Az arak 700-2500 angol font kozott mozognak.
Udvariasan megkoszontem es kertem hogy hadd nezzek korbe (ilyen draga ruhak!!!). hat nem tudom, egyik sem buvolt el.
nekünk is szombat, rohadtul vuduzzunk, h ne essen, ne legyen vihar, különösen h nekünk sátras... mondat amit nem szeretnél hallani a sátras lagzid videóján: "jé tornádó...! ezt megveszi majd a tv2!"
ó nem nem, előtte csak rinya lesz, hányás nem, annyira nem durva a helyzet. :) de a vacsorából csomagolni kell, az biztos. :) a cukrászdás néni direkt felhívta a figyelmünket arra, h a legfelső, legkisebb emeletet rakjuk el magunknak, mert a tortából sem szokott enni a pár... :))) azt mondta az legyen a kedvenc ízünkből, egyből le kell kapni díszestől, be a hűtőbe, másnap bazi jó lesz. nem is ehetjük halálra magunkat a vacsin, mert még produkciók is lesznek... titkos produkciók...
Nálunk a közértben lehet aznap délutáni sütésre a Fornetti féle mini pogácsákat (hmmmm, tökmagos), meg mini kakaós csigát, rendelni. Asszem utoljára a pogit anyukám 1.500-ért vette / kg. De ez szerintem közérttől is függ, hogy mennyiért adja.