Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

soryton Creative Commons License 2015.02.16 0 0 518

és honnan hallod a kattanást ...próbáld behatárolni...

Előzmény: astra-f (517)
astra-f Creative Commons License 2015.02.16 0 0 517

Az aksival minden rendben a bendixet hiába kopogtatom nem történik semmi.

soryton Creative Commons License 2015.02.16 0 0 516

az akksi sarukat próbáltad már takarítani , megcsiszolni... ?

Előzmény: norbi1980 (513)
soryton Creative Commons License 2015.02.16 0 0 515

...ls miből gondolod hogy nem a bendix .... ?    kalapáccsal ütögesd meg az önindítót-bendixet és utána próbálj indítani ... 

Előzmény: astra-f (514)
astra-f Creative Commons License 2015.02.16 0 0 514

Sziasztok!

Berlingo 1.6 16szelep egyik napról a másikra nem indul,rá adom a gyujtást inditok

egy halk kattanás de nem a bendix.É nem nem csinál semmit.Mit nézzek meg rajta mi lehet

a probléma?

Köszi a segítséget.

norbi1980 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 513

sziasztok!

egy kis segítség kellene...2005ös 1.9d berlingót használok. kb. 1 éve vettem. szerencsém volt, mert 2006ban vásárolta meg egy cég, 1 évesen összetörték a jobb elejét, és ezt követően csődbe ment a vállalkozás, és lefogalták az autót. így sikerült megvennem tavaly, 24,600km-el :))) az autó gyakorlatilag új. ráadásul ritka, dupla toló ajtós, klímás...imádom.

a gondom a következő. már a cégem használja az autót, kb. 3 hónapja. a hiba a következő. (már nálam is előfordult, de nagyon ritkán) mindenféle előjel nélkül elkezd működni az ablaktölrlő, vagy index és nem lehet lekapcsolni. máskor meg semmi nem üzemel...se index, se ablaktörlő...se műszerek. néha ajtó nyitás után a műszerfalon az összes kijelző világít, és sehogy nem lehet megszűntetni...se gyújtás, se kulcskivéttel...

jellemző még, hogy útközben minden előjel nélkül az összes műszer (km óra, fordulat, üzemanyag, hőfok) alaphelyzetbe áll, és pár másodperc múlva minden rehdeződik:)) ha épp bekattan vmi az autón, és elindul az ablaktörlő, és index, csak ugy tudom lekapcsolni,hogy akksisarú le-vissza....és minden ok:)

szóval ebben kérném segítségeteket, hátha valakinek van vmi ötlete, hogy hova induljak. nem befolyásolják a működést az autón, minden tökéletes rajta, csak zavaró apróságok...

Budapesten lakom, itt a közelben kellene vmi (nem szakszerviz) szaki, aki tud ebben segíteni.

előre is köszönöm a segítséget, 

norbi

a.k. Creative Commons License 2015.02.11 0 0 512

Upsz bocs az előző rossz helyre ment..... 

a.k. Creative Commons License 2015.02.11 0 0 511

Mi most látunk először ilyet így lassan haladtunk. Elmondhatom egy szemét valami volt így elsőre. :) Nem egyszerű 3 vagy 4 próbálkozásra lett egyforma azt tudom nem most volt már. Nem kellett vészesen szétszedni arra emlékszem. Mindíg egy fogat tért el és akkor már nem volt jó. Nem hiszem mégeszer nekifutunk itthon. Megadjuk a lehetőséget másoknak kinlódjanak vele.... :)

T1OK3 Creative Commons License 2015.02.07 0 0 510

pedik=pedig

Előzmény: T1OK3 (509)
T1OK3 Creative Commons License 2015.02.07 0 0 509

Nem tudom milyen a új Berlingo ajtó kárpitja de az én régi kocsimnál egy darabból álló műanyag,ami úgy rezeg,hogy hangosan képtelenség hallgatni.Pedik szivaccsal próbáltam a rezonanciát csökkenteni,de nem jött össze. Kár bele drága hangszóró!

Előzmény: Lac... (502)
a.k. Creative Commons License 2015.02.01 0 0 508

Mienken sem látszot semmi csak mikor nagyon közelről megnéztük. A bordáknak szinte a tövében volt eltörve.

szúrólámpa Creative Commons License 2015.01.26 0 0 507
Előzmény: Lac... (502)
csaszy10 Creative Commons License 2015.01.23 0 0 506

Sziasztok!

Berlingo III. multispace hez keresek légzsák szettet előre 2011 gyártású.

putyu101 Creative Commons License 2015.01.19 0 0 505

Üdv. Öt darab (ÚJ) pár tíz kilométert használt Michelin Energy Saver 195/65 r15 91T három hónapos gumi eladó vagy cserélhető. Új, szalon autóról gyakorlatilag csak hazáig használtak, felni méret váltás miatt!

1Egon Creative Commons License 2015.01.19 0 0 504

Sziasztok!

2004-es, 1.6 benzines berlingo olyan hibát hozott, hogy nincs kürt. Azaz van, de csak akkor, ha kiveszem a kulcsot. Ha gyujtáson van, illetve jár a motor, akkor nincs kürt, de, ha kiveszem a kulcsot, akkor működik. Szerintetek mi a bibi?

nlacza Creative Commons License 2015.01.18 0 0 503

Sziasztok!

Még új Berlingó használó vagyok, ezért lenne egy kérdésem hozzátok. 2004-es 1.4 benzin 133000Km-el.

A jelenség a következő: hidegen pöcröf, majd nem sokkal az elindulás után leesik a fordulatszám, olyan mintha fuldokolna. Ha ilyenkor adok egy pár gázfröccsöt, visszaáll minden a rendes kerékvágásba és probléma nélkül szépen teszi a dolgát. Szép alapjárat, igaz meleg motornál alapjáraton tipikus szelephang hallható. Hidrotőke?

Ha leállítom, és kis idő elteltével újra indulok, ismét jelentkezik a fulladás, ami a fent említett beavatkozást követően megszűnik.

Mit lenne érdemes átnézni?

Köszi előre is a segítséget!

Üdv: Lacza

Lac... Creative Commons License 2015.01.16 0 0 502

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az új 2015-ös Berlingókba (teher),max.  hány milliméter mélységű hangszórókat lehet beépíteni az ajtókba?????

Felhívtam néhány szervízt, de nem tudták megmondani.

Esetleg konkrét típust is tudtok ajánlani egy Pioneer x370bt fejegységhez?

A keret max. 20-25e forint, és csak új lehet.

Sokat fogom hallgatni, jó lenne, ha nem lenne nagyon fülsértő hangja.

a.k. Creative Commons License 2015.01.03 0 0 501

Boltban adták állítólag hozzá való volt a fene tudja már milyen pontosan. Többet vettünk különböző időpontokban volt ami 1 indítást birt és kipúposodott és megdöglött. Sokat kihajigáltunk már volt még 1 új tartalélban azt most tettük bele pár napja bírja de már nézem a következő garnítúrát mind egyforma legyen mostmár. Így a beru mellett döntöttem a UNIX-ból lesz(ez birta eddig messze a legjobban csak nem valami olcsó de ez van). Ami most kihulott belőle az meyle volt az 1 évet kibírt...

Igen sok a gyengeminőség már a piacon az tuti(szárkúpban összerakott :) )... 

Nyegleo Creative Commons License 2015.01.03 0 0 500

Ahoj és BUÉK :)

Tulajdonosa lettem ennek. Kérdésem pedig a következő: nincs véletlenül valakinek egy szerelési kézikönyve pdf-ben hozzá? 2001-es, 1,4-es benzines.

Kösz: Nyegleo

FeZ_ Creative Commons License 2015.01.03 0 0 499

A Boschnál az a baj, hogy sokan hamisítják és még az eredetit is sok helyen gyártják (pl. India), amiknek a minősége nem hozza az elvártat.

Boschból különben duratermet tettél bele? Mert az szokott még lenni a gond, csak az alkalmas az utánizzításra, a sima sokkal hamarabb feladja.

FeZ

Előzmény: a.k. (498)
a.k. Creative Commons License 2015.01.03 0 0 498

Az nagyon jó! Akkor a tesztelés folytatódik. Eddig a beru húzta a legtovább. A Bosch az meg egy nagy nulla...

FeZ_ Creative Commons License 2015.01.03 0 0 497

A programban csak egy gyári cikkszám van, nem derül ki az izzítógyertya típusa sajnos.

FeZ

Előzmény: a.k. (496)
a.k. Creative Commons License 2015.01.03 0 0 496

Ha valakinek megvan a gyári progija vagy leírása az megmondhatná nekem mi volt az 1.9D gyári izzítógyertyája!? Vagy az is nagyon jó lenne ha valaki ajánlana valami hiper szuper tartósat! Előre is nagyon köszönöm! 

a.k. Creative Commons License 2014.12.23 0 0 495

Akkor szerintem el kellene vinni egy igazi szerelőhöz is aki ért hozzá! Ők még szétszedik asszem nem lesz olcsó és majd ráírnak mindent ez is rossz volt meg az is. Ezek már ismerős dolgok. De a legjobb amikor az ékszíjat itthon nekünk kellett pánikszerűen a helyére ugrasztani mert a szakszervízben azt sem tudták rendesen megcsinálni. Még jó hogy van egy fasza szeprűnk. Egy pillanat alatt a helyén volt. :)

casio30 Creative Commons License 2014.12.20 0 0 494

Nem tudják Ők sem biztosra mondani, hogy onnét jön a kopogó hang.

Ezért azt mondták, ki kell szedni a telókat és szétbontani a tornyot....

Előzmény: a.k. (493)
a.k. Creative Commons License 2014.12.20 0 0 493

Hogy hogy semmi nem derült ki? Nekünk a rázatásnál egyértelmű volt a gond!

casio30 Creative Commons License 2014.12.20 0 0 492

Sziasztok,

hát sajnos igazatok volt....

Semmit nem tudtak megállapítani, szét kell szedni a komplett elejét, hátha valami kiderül.

Tehát marad a toronycsapágy csere:)

Előzmény: a.k. (491)
a.k. Creative Commons License 2014.12.18 0 0 491

Az igen márkaszervizbe. Legutobb úgy átvágtak ott embertelen. Soha az életbe többet oda nem. Na jó a hódmezővásárhelyi sajti nagyívben kerülendő!

casio30 Creative Commons License 2014.12.17 0 0 490

Sziasztok,

köszönöm az ötleteket, holnap elviszem egy márkaszervizbe.....majd beszámolok:)

a.k. Creative Commons License 2014.12.16 0 0 489

Mármint az ajtó zörög. :D A torony javítás óta tökéletes semmi kopogó és egyéb hang... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!