szerintem nem S-line függő... és hát ez lutri... változó dolog ez... enyében 207E kilométer van... és (lekopogom) hála Istennek tökéletesen működik! Láttam ugyancsak 300E km fölötti autókat amiben ugyancsak jó... de jóval hamarabb is betérdelhet! ez a triptronik egy perverz szerkezet!
ha új légtömegmérőt raktam be mert a régit beirta hibának akkor kell törölni a hibakódot hogy működjön rendessen, vagy elég ha kiveszem a régit be az újat?
Hali! Nincs valakinek, vagy nem tud eladó új vagy használt porlasztócsúcs készletet vagy akár db is??? Audi a6 2.5 v6 tdi 163 vagy 180 lovas kéne sűrgősen!!!
Családban volt már ilyen mutatvány 1-2 évvel ezelőtt, és tényleg 300 körül kell számolni. A kézi váltós 3.0 tdi mennyit fogyaszt tisztán városi használatban?
Ez az autó újonnak 13 milla. 7-8 éves autók, 200000-től hihető a futásteljesítmény. Biztosan vannak kivételek is, de aki évi 15000-et megy az nem 3.0TDI-t vesz. Használt autónál ne kilóméterszámlálót nézz, hanem állapotot. Ha nem értesz hozzá inkáb vidd el vásárlás előtt egy Audi guruhoz, aki némi pénzért cserébe megmondja hogy mire számíthatsz az autóval kapcsolatban. Hidd el megéri, mert nagyon bele lehet szaladni.
Sziasztok. Audi vásárlás elött állok. A célom A6 3.0 V6 TDI. Néztem s-lineosat is meg simát. Egy árban vannak. Különben 3.5-ért néztem őket. elég jól fel is vannak szerelve mindennel csak kicsit soknak tartom a km-tert bennünk minegyikben 200.000 km körül vannak. Azt szeretném megérdeklődni tőleted, hogy mit nézzek meg nagyon mikor autót választok? Mire kell oda figyelni jobban? Vannak eselteges valami típushibák? Esetleg milyen szervízköltségekre számíthatok? Azt írták az egyikre h S-line futómű. mennyivel van több különbség egy ilyen futóműnél mint egy sima A6-osnál? előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Nekiálltam megkeresni a vizesedés okát az utastérben, jobb és bal oldalt elöl!
Eddig jutottam!
Ez a fémcső a klíma milyen része? Mert működő klímánál forró lesz! Gondolom a hűtésért felelős!
Ebből jön valami folyadék, úgy vettem észre, hogy leginkább esős időben, meg kocsimosásnál jön elő, tehát amikor víz éri a kocsit, de nem jövök rá, hogy kintről
hogy jut el idáig a folyadék!
Vagy lehet, hogy a kondenzvíz nem tud elfolyni?
Hogyan tovább? Találkozott már valaki ilyen problémával?
Vagy ha tudtok ajánlani egy jó szerelőt, aki megnézné, szívesen elautózom hozzá, akár Budapestre is! (Mosonmagyaróvár)
Sziasztok! Audi a6 4f avantban hol van a hátsó tolatóradar vészhangjeladója? ( a kis csipogós hangszóró 8e0 919 279) ETKA ban csak a sedant találtam meg! valaki cserélt már ilyet? Árban mennyire veszélyes?
érdeklődnék volt e már valakinek tapasztalata audi kormányművel? nekem egy a6 osom van és ha középről balra forgatoma kormányt akkor könnyű,de ha jobbra forgato középről akkor sokkal nehezebb a kormányt tekerni. találkozott e már valaki ilyen hibával??