Már bocsánat, de minek vesztek blikket egyáltalán a kezetekbe? :-)
Ritkán jutok nethez, így nagy adagokban szoktam olvasni a topikot. Nagyon örültem mikor előkerült Czakó Gábor, de aztán csak fröcsögés lett belőle. :-(
Igaz, hogy erősen OFF, de kiváncsi lennék vele kapcsolatban néhány dologra: Olvassátok, ismeritek a dolgait? Esetleg Ákos adta a kezetekbe? (mint az 1984-et?)
Na akkor a Blikk cikkről. Kicsit undorító, tömény fröcsögés.
"...ismét sikeres lemezbemutató koncertet adott..."
Gondolom itt a SAP-os bravo bulira gondol a cikk szerző. Az lemezbemutató koncert volt?
Nem májusban lesz a Kisstadionban?
"Az Új törvény lemezbemutató koncertjén hatalmas kereszt világított a színpad felett, akárcsak az album borítóján a SAP-csarnokban nem volt telt ház, de Ákos 10. szólólemeze nem csak a rajongókat osztotta meg"
Hol van a borítón hatalmas kereszt? A füzet belsejében valóban van kereszt.
A hátoldalon szintén van kereszt, bár ha az neki hatalmas, ami ákos szemében van...Vagy a cikk írója egyedi példányt kapott?
Lehet, hogy nem volt telt ház, de ha nem lépett volna fel ákos, mennyien lettek volna a bravo bulin?
"...új albumán már csak két szám emlékeztet régi slágereinek(Helló, az utolsó levél, Végre stb) érzelmes dallamos hangulatvilágára:az Alig hitted, és az Ölelj meg újra."
Ja, persze. Na és a Virrasztó, meg az Altató?
Azok biztos nem voltak azon a bizonyos egyedi cd-n...
"Szakmai berkekben azt is pletykálták, amióta luxuskocsival jár luxusvillába, saját magát is erkölcsi magaslatra helyezte"
Na ez a cikk csúcspontja. Minnél több fröcsögést összezsúfolni egy mondatba.
Ez a "vizet prédikál, bort iszik" tipikus sugalmazása.Pletykálták...te jó ég...
Dobjuk be ákos vagyonát, had utálják meg, hogy mennyi pénze van.Tipikus módszer. Az hogy esetleg mennyi munka, mennyi év van mögötte... az ilyenkor nem fontos, csak fröcsögjünk egy jót...
Úgy tűnik, a cikk írónak erkölcsi magasságban akkor van valaki, ha luxuskocsival jár valaki a luxusvillába...
"A kezdet előtt, A bosszú népe, Élj a mában! Az új dalok címei is azt sugallják, a két gyermekes popsztár prófétaságra váltotta népszerűségét, a címadó dalban egyenesen kijelenti:"Már nem lehet messze a vég.""
Tuti, hogy egyedi cd-je van a madárnak!
Azt nem igazán vágom, hogy egy popsztár miért ne énekelhetne társadalmi problémkról, arról, hogy milyennek látja a világot.
Jah, talán Kozsó színvonalú szövegeket kellene írnia, esetleg Lakodalom Lajos típusú mulatós zenéket.
Prófétaságra váltotta népszerűségét...ezek Szerint már nem is népszerű ákos...
Na ennyit erről a cikkről. Érdemes lapozni egyet az említett újságban, és elolvasni a Császár Elődkés cikket....ákos a rosszfiú, Elődke a császár...
"és aki elvágja a torkodat/Az lesz a hírekben az áldozat"
Szeretnék meghívni mindenkit a Club Falcon második bulijára.
Aki nem tudná mi is ez.)
A Club Falcon az a hely, ahol az Ákos - fanok minden hónapban 1x találkozhatnak, táncolhatnak és természetesen egész éjszaka Ákost, valamint BB - t hallgathatnak, vidéki koncertekre együtt utazhatnak,
ú j barátokat ismerhetnek meg, Stb..
A következő Club Falcon helye és ideje
Kashmir Underground Club
1091 Bp. Üllõi út 51.
Start: 2002. 12.07 Szombat 22. 00
Belépojegy: 600 Ft-
Szeretettel várunk mindekit.
A www.clubfalcon.ini.hu n.
A Clubbal kapcsolatos Információk, valamint Ákos, Bonanza, Infók, képek, stb..
Még nem teljesen üzemkész az oldal de folyamatosan frisűl.
Sztem ez egy kicsit durva dolog...
Pénzem most valahogy nincs erre a fotóalbumra (kövezzetek meg, nem is vágyom rá), de a maxi nagyon kéne! Marketing...
Hamarosan napvilágot lát a régóta várt Ákos-fotóalbum! A karácsonyi ajándéknak szánt, nagyalakú (24 × 33 cm), különlegesen szép, exkluzív kivitelű kiadvány 150 oldalon 220 képet jelenít meg, köztük korábban meg nem jelent, archív, gyerekkori fotókat is. Az album várhatóan december 9-én jelenik meg, ekkor kerülhet a könyvesboltokba. A honlap webáruházában mostantól előrendelhető!
A klub.akos.hu webáruházában történő megrendelés esetén a fotóalbumhoz MAJOM A KETRECBEN maxit küldünk ajándékba! Az anyag csak CD-n jelenik meg, belátható időn belül nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag a honlapon megrendelt fotóalbum mellé jár.
A MAJOM A KETRECBEN maxi-CD tartalmazza a címadó dal több változatát (köztük egy koncertverziót is!), az elmaradhatatlan multimédiás részben pedig Ákossal készült riportok hallhatók-láthatók (a Költészet Napján, a kiskőrösi író-olvasó találkozó alkalmával készített 28 perces tévéinterjú, hosszabb rádiós beszélgetések), valamint A HÉT PARANCSSZÓ stúdiómunkái során forgatott werkfilm és fotók a 2002. november 16-i SAP-koncertről.
Aha, lehet. Nem számoltam utána, inkább az szúrt szemet, hogy nem említik. És ahogy én is írtam, már nem először! Sajna...
Valahogy olyan, mintha Ákosnak ez még mindig tabu téma lenne, nem?
;)
Mától lehet előrendelni az Ákos-fotóalbumot, melyhez a Majom a ketrecben maxit adják ajándékba. :)))))) Összesen 4990 Ft, boltokban várhatóan 5990 Ft-ért fogják árulni.
Így érdemesebb a webáruházon keresztül vásárolni.
Nem hagyták ki. Név szerint ugyan valóban nem említik a BB-t, de ez nem az első eset, már jó ideje így van, tehát nem meglepő. Viszont ha figyelmesen olvasod, ki lehet találni, hogy a vázolt lemezmennyiségben a BB munkássága is benne van, valamint ilyen megfogalmazással operálnak, hogyaztmondja "...fűződik a nevéhez." :) Tehát ebbe bele is lehet érteni, meg nem is a BB-t - a fentiek tükrében sztem inkább beleértendő.
;)
Olvastam a Pesti Estben, hogy dec. 9-én megjelenik az Ákos-fotóalbum. Limitált példányszámú, és elvileg meg lehet rendelni Ákos webáruházában. De még nincs benne. Ezt akkor nem lehet előrendelni? Pedig az lenne a legjobb (és legkényelmesebb) Ha tudtok róla vmit, akkor lécci írjátok meg.
Az, hogy a sajtó hazudik, számomra nem volt újdonság, és szerintem ez nem a jelenleg kormányon lévők hiábaja... és nem is az előzőké...
A sajtó mindig is úgy csűrte csavarta a dolgokat, ahogy akarta... van egy két ismerősőm szerkesztői ill. főszerkesztői pozícióban, egyikük már vagy 10 éve! Hát miket meséltek!
Amúgy szerintem nem egy nagy szám ez a cikk, a Wan2-s sokkal jobb volt!
A végén lévő rövid CV-szerűségből meg - szokás szerint lassan - kimaradt a BB előélete! Vajh' miért? Pedig sokkal fontosabb lett volna megemlíteni, mint pl. egy remix albumot! (szvsz)
Még egyszer, utoljára:
Jó hangulatú klub-est a kedvenc zenéiddel:
Mikor? November 30. szombat 21.00-tól 04.00-ig.
Érkezés: lehetőleg 23.00-ig.
Hol? Blues Alley, Szent István krt.13.
Belépő:600.-Ft
Várok minden érdeklődőt, akinek már elege van a sablon szórakozóhelyekből.
Csak egyszeri, soha meg nem ismétlődő alkalom.
SYNTH-POP, NEW-WAVE, BRIT-POP, stb.
Üdv:Order
Friss infók a http://www.szigitepihentagyúállat.hu-ról:
Az új turné setlistje:
"Zúzz Izomból Turné"
Intro
Új törvény
Ne fájjon többé
Öngyilkos álom
Virrasztó
Ez a miénk (agyonzúzott verzió)
Rosszkedv
Egyetlen Egy
A kezdet előtt (közben egy pap misét celebrál)
Be lettél oltva
Mennyország Tourist (hadd mutassam bhe: bharátom Lhukács Lhászlhó)
Conquistador
Nem
A bosszú népe
Ölelj meg újra ("majd adok én nektek hevenyt" - death metal version)
World In My Eyes
Beavatás (harder version)
Szívsebész
Majom a ketrecben
Ilyenek voltunk (trashmetal version)
Élj a mában
Alig hitted
Ikon
Ideális popsztár
Mindenki táncol
Szabadíts fel
Hűség