Keresés

Részletes keresés

Dobgitáros Creative Commons License 2009.12.16 0 0 510
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!

Van egy Panasonic SX-KC600 szintetizátorom, kellene hozzá a gyári floppy-ja vagy annak másolata.
Esetleg az e-mail címemre fájlban elküldhetné valaki!

Előre is köszönöm!

marosvari.szabi@freemail.hu
MidiTom Creative Commons License 2009.12.14 0 0 509
Ha küldesz egy mailt, megbeszélhetjük, hogy mit érdemes tenni a készülékekkel.
Előzmény: Zskiraly (508)
Zskiraly Creative Commons License 2009.12.14 0 0 508
Sziasztok!
van egy Fatar studio900-as billentyűzetem, és egy Creative Midi hangmodulom, ami sajnos vacakol, recsegnek a hangok :( elég régiek, több mint 10 éves mindkettő, de nagyon vigyáztam rájuk, nem használtam túl sokat... tudtok olyat, aki esetleg meg tudná javítani a midimet, vagy valamilyen viszonylag olcsó, de normális hangot adó helyettesítőt? akár hangmodul, akár PC szoftver+hangkártya konstrukció...
Köszi
Zs
betandlose Creative Commons License 2009.12.14 0 0 507
Szerintem a Korg SP-250 sokkal 'zongorább', igaz nem vagyok valami nagy szakértő. Most épp amiatt jöttem ide olvasni, hogy hátha valaki megerősítette már: ez a Korg egy jól eltalált cucc :) csak pár percig próbálgattam amúgy de nagyon jónak tűnt.
Előzmény: Ricki1st (497)
nord Creative Commons License 2009.12.13 0 0 506
Mi tavaly az Eldorado-ban vettünk egy Yamaha digi zongorát. Ki lehetett próbálni többfélét is, és az eladó is értett hozzá.
Előzmény: Gica13 (505)
Gica13 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 505
Sziasztok!

16 éve zongorázok és mivel szüleimtől már elköltöztem, lassan ideje lenne saját hangszer után néznem.

Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudtok olyan üzletet, ahol sokféle hangszert kipróbálhatok és az eladók értenek a dolgokhoz és segítőkészek?

Nameg aki ért hozzá: Milyen hangszert érdemes venni? Főiskolán tanulok ének-zene tanári szakon, ergo később is szükségem lesz rá és eléggé rosszul érint, ha gyenge a hangszer, nem tudom kihozni belőle, amit szeretnék. Nameg lehetőség szerint "könnyedebb" billentésű legyen, mert hajlamos vagyok leragadni mellette 4-5 órára naponta:)
Előre is köszi az ötleteket!:)
Gica
Ultima Thule Creative Commons License 2009.12.12 0 0 504
Sziasztok!

Eladó szinti féláron!

Eladó egy Casio CTK-519 szintetizátor apró hibával, féláron, 30.000 Ft-ért, kiváló állapotban.

Érdeklődés: ultimathule87@gmail.com
orwell84 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 503
szívesen :), még azért annyit hozzátennék, hogy egy PC-vel (és egy 10-20eFt-s ASIO-s hangkártyával) akár egy MIDI billentyűzettel is végtelen hangszíned lehet, szóval ha csak a hangszín "darab" számít ez is egy út
Előzmény: Puhopihe (502)
Puhopihe Creative Commons License 2009.12.01 0 0 502
Köszönöm szépen a tippet. Egész jónak tűnik :-) Utána fogok nézni.
Előzmény: orwell84 (501)
orwell84 Creative Commons License 2009.11.30 0 0 501
Casio CDP-200?
Előzmény: Puhopihe (500)
Puhopihe Creative Commons License 2009.11.30 0 0 500
Sziasztok!

Egy 88 billentyűs, kalapácsmechanikás szintetizátort szeretnék vásárolni, és mivel nagyon új vagyok még a digitális hangszerek területén, egy kis segítségre lenne szükségem :-)

Az elképzelésem az, hogy egy zongorához hasonló billentésű, sok hangszínnel rendelkező hangszer legyen, amivel aránylag jó minőségben lehet számítógépre rögzíteni. Árfekvés: 150-200 ezer körül, de a 200 már nagyon maximum...

Használt hangszer is érdekel (előny, hogyha van rá még valamennyi garancia).

Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :-)
eerko Creative Commons License 2009.11.19 0 0 499

Sziasztok!

KORG M50 88 kalapácsos, érintőkijelzős szinti eladó, félkeménytok, garanciális, álvány.

Az M3 butított változata, de nagyon jó kis hangszer. M3 hangszínek.

06-20-55-30-440

360.000ft

Vinna Creative Commons License 2009.11.15 0 0 498

Eladó egy Roland XV-88 kalapácsmechanikás szintetizátor, keménytokkal, igény esetén további két zongorakártyával! Érd.: 20/977-3123

Ricki1st Creative Commons License 2009.11.05 0 0 497
Udv!

Segitseget kernek hangszer vasarlassal kapcsolatban. Szerintetek a Korg SP 250, vagy a Yamaha DGX 630 digitalis zongora a jobb, mind billentesre es hangzasra, a tobbi funkciok annyira nem fontosak, csak ez a ketto a lenyeges. Az aruk kb egy szinten van, de a DGX 630-at lattam 150E-ert hasznaltan egy eves keveset hasznalt.

Koszonom!
nord Creative Commons License 2009.11.01 0 0 496
Ah, így passzolom a kérdést...
Előzmény: JerryLewis (495)
JerryLewis Creative Commons License 2009.11.01 0 0 495
Szia nord

Köszi a válaszod persze hogy megfelelne tökéletes külsőre is de elfelejtettem írni hogy a hordozhatósága az fontos lenne tehát nem szekrényes kivitelre gondoltam.........

Előzmény: nord (494)
nord Creative Commons License 2009.11.01 0 0 494
http://www.hangszerker.hu/product.php?productid=514

Ez nem fér bele? (Megnéztünk néhányat vásárlás előtt 150e Ft-tól felfelé, de hangzás, billentyűmechanika, hozzáértők ajánlása alapján ennél a Yamahánál maradtunk.)
Előzmény: JerryLewis (493)
JerryLewis Creative Commons License 2009.11.01 0 0 493
Üdv mindenkinek

Digitális zongorát szeretnék vásárolni max: 200 ezer ft-ig. és van négy márka ami szóba jöhetne.

Yamaha P85, Orla Stage Player ( ezt a nyár szenzációjának mondják), Korg SP 250, Casio CDP 200

Ez utóbbi a Casio sok sok hangszínnel és ritmussal mondhatni digi zongi és szinti is egybe + SD mem kártya fogadóval stb stb rendelkezik de megbizhatóság szempontjából nem tudom vajon milyen választás lenne. Az előző három viszont csak digitális zongora.

Szóval melyiket érdemesebb megvenni? Meg köszönném ha márka elfogultság nélkül tudna valaki tanácsot adni.

Üdv
MidiTom Creative Commons License 2009.10.23 0 0 492
Hát, elég érdekes választék lista.
A D10 és az SY 35 valódi szintetizátorok, vagyis lehet bennük hangszíneket szerkeszteni. A D 10 - ben LA szintézis volt, elég behatárolt hullámforma ROM - mal, de azért ezt sokan szeretik mind a mai napig otthon számítótógép mellett, vagy zenekarban második billentyűként. Az SY 35 kicsit korszerűbb darab, az akusztikus hangmintái természetesebben szólnak. Ez is jópofa szintézis lehetőségeket tartalmazott, sokan ezért választották.
A két PSR cuccban nem lehet hangszíneket szerkeszteni, az van benne, amivel gyárilag feltöltötték. Ellenben van bennük kísérő automatika és hangszórók, amin megszólalnak.

Az utóbbi kérdésre pedig az a válasz, hogy természetesen érdemes zongoratanártól hangszert vásárolni, ugyanúgy, mint hentestől, borbélytól, vagy metró fúrómestertől. Ha az illető megkímélte a hangszert, és jó áron adja, akkor miért ne ...
Előzmény: magamvolnék (491)
magamvolnék Creative Commons License 2009.10.23 0 0 491
Sziasztok!! :)

Hozzánemértöként szeretnék szintetizátort vásárolni. Kinéztem magamnak 4 különbözöt, arra szeretnélek megkérni titeket, hogy mondjátok el a véleményeteket, hogy melyik lenne a legjobb választás. :) Nem akarok szinitiboy lenni, arra a célra kellene, hogy a kedvenc dallamaimat lepötyögjem rajtuk, de azért ne is egy utolso ocska darab legyen. :) Az alább irt 4 féle hangszer valamelyikét ( amelyik szerintetek jo) használtan vásárolnám.

- Roland D10
- Yamaha PSR E-203
- Yamaha SY 35
- Yamaha PSR 225

Ja és szerintetek zongora tanártol érdemes hangszert vásárolni??:P :D

Segitségeteket elöre is köszönöm!! :)
sexy fiú Creative Commons License 2009.10.19 0 0 490
http://www.musiciansbuy.com/mmMBCOM/images/Casio/Casio_px100_Insets.jpg
itt úgy látom van 1-2 plusz hangszín rajta, ha jól látom vibrafon és orgona is (cdp100-on nincs)

... és bizony van metronóm is, az nagyon hiányzik nekem a cdp 100-ról.

http://www.zzounds.com/productreview--CASPX100
itt sok szépet irnak róla

szóval a Privia PX-100 picit többet tud, de ha láb nélkül van akkor válaszd a cdp 100-t lábbal, mert a cdp 100 is tökéletes, szuper, csodás hangszer, billentése is, hangja is, viszont 100-nál többet ne adj érte, ha nem megy akkor válaszd a Privia PX-100 110-ért és barkácsoltok hozzá lábat. Bármelyiket veszed 100% jó választás lesz.

Én mondjuk a Privia PX-100-t venném de csak a metronóm miatt. meg hát 110-ért... simán megéri.
de a lába miatt a cdp 100 jobb lenne. Hehe nehéz dönteni. még jó hogy nem nekem kell dönteni :)
Figyu: ha a Privia PX-100-t lábbal adják, kész, pont, azt válaszd. Hát ha még 100-ra lealkudod, az a totál fönyeremény :)
Előzmény: Petruskamaya (489)
Petruskamaya Creative Commons License 2009.10.18 0 0 489

Ez OK. De meg tudnád mondani, hogy mivel tud többet a privia px-100? Nem igazán találtam róla adatokat a neten, mivel a boltok már nem árulják, így nincs már összehasonlítási lista sem fent.

Előzmény: sexy fiú (488)
sexy fiú Creative Commons License 2009.10.18 0 0 488
hát nem tom nekem nagyon hiányzik a metronóm de csak azért mert szeretek gyakorolni
de kisgyereknek meg elöször is jó ha egyáltalán van valami, nyilván nem a tök precíz metronóm melletti skálázásért lesz oda az elején.
Meg hát megoldható mással is a metronóm ha nagyon kellene mégis. (pl metronómmal...)
A láb meg tényleg jó ha van.
Vedd meg a cdp 100-t de azért azt tudd hogy a Privia PX-100 az jobb nála, azaz ha ez 110-ért van, a cdp 100-t 100 ért vidd el, semmiképp se többért.
Előzmény: Petruskamaya (487)
Petruskamaya Creative Commons License 2009.10.17 0 0 487

Most azon vagyok, hogy mégis a casio cdp 100-t veszem (megpróbálom lealkudni), mert ahhoz van láb is, így fix, biztonságosabb helye lesz a három csemete mellett.

A metronomra nem tudok mit mondani, én 12 évig klasszikus gitároztam, de sosem használtuk.

Valami alapütemet nem lehet bekapcsolni rajta, ami helyettesíti? Vagy hülye kérdés? :-)

Előzmény: sexy fiú (485)
Petruskamaya Creative Commons License 2009.10.16 0 0 486

Olyat is láttam, 120e-ért, és annak van lába is.

Előzmény: sexy fiú (485)
sexy fiú Creative Commons License 2009.10.16 0 0 485
szia nyugodtan vedd meg, az jó kis hangszer!
tulképp ha 2 hónappal ezelött lennénk akkor megkérdezném hol árulják mert én is megvenném de én casio cdp 100-t vettem 100-ért, tökéletes, nekem egyedül a metronóm hiányzik, de amit te kérdezel azon asszem még az is van.
Előzmény: Petruskamaya (484)
Petruskamaya Creative Commons License 2009.10.16 0 0 484

Sziasztok! Segítség kell!

A kisfiam most kezdi a zongora-tanulást. Én gitározni tanultam, abszolut homály a zongora téma. Azért néhány topikba beleolvastam, de csak rosszabb lett a helyzet.

A kb-i elvárásaim:

- kb 100-120e Ft van rá.

- ne legyen dobozhangja (már amennyire lehet)

- a billentyűk kezelése közelítsen az igaziéhoz (ahogy utána olvastam ehhez kalapácsos kell legyen, és a méretben is hasonló)

- ne kelljen hozzá semmi (hangfal, számítógép) kütyüt dugdosgatni, önállóan is használható legyen

Most ennyi jut eszembe.

Ehhez képest most van kilátásban egy Casio Privia PX-100-as, 4 éves 110e,-Ft-ért.

Mi a véleményetek, minőségileg, ár-érték arányilag? Belemenjek, vagy keressek mást?

Köszi

hegefeco Creative Commons License 2009.07.08 0 0 483
van egy alig használt Yamaha YDP 131-esem eladó, másfél éve külföldön vagyok, és csak áll otthon, ezt mindenképpen tudnám ajánlani, szinte ugyanaz, mint a 140
Előzmény: nord (482)
nord Creative Commons License 2009.07.06 0 0 482
Sziasztok!

250e környékén milyen digitális zongorát tudtok javasolni?
Nézegettem, és amiket eddig találtam: Casio Celviano AP-200, Yamaha Arius YDP-140.

Felmerült még a Hemingway DP 501 is, de nem tudom, hogy az árát mennyire türközi a hangja...

De ha van valami más, ami elkerülte a figyelmemet, előre is köszönöm, ha szóltok! :)
ZE Creative Commons License 2009.06.29 0 0 481
Euro-ban nagyjából stimmel a kettő :-(
Előzmény: Thas (479)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!