Nemtom 323 sedannal mikor volt, de pl 323F-nél 97 nyara óta a km óra digites, más a középkonzol, króüm kipufogóvég,3. féklámpa meg ilyenek jelentik a faceliftet.
Apus: a legjobb helyen jársz :) Van egy internetes Mazda klubbunk.
mazda.fw.hu a honlap cime.
Ha csatlakozni kívánsz küldj pár képet a verdádról GangstaBoynak, ő a honlap gazdája.
Üdvözlet a fórumon. Faceliftes a géped? Szerintem nem járnál rosszul a ködlámpával, bár az én gépemre ('97 323F) elég drága az eredeti Mazda. (85e a szett) Esetleg valami szép ködlámpát kell beszerezni.
Udv a mazdasok kozott!
Szegeny 323... A macskakat nem szeretem... ;-)
Persze, azert nem gazolok el minden elem kerulo peldanyt! ;-)
Szoval: A kodlampa mar magaban sem egy rossz dolog, tehat erdemes. Aztan, bontoban (pl. Szentendre) erdeklodhetsz ilyen alkatresz utan is. Vegso megoldas: Erden van egy muanyag alkatresz-utangyarto ceg. Javitanak lokharitokat, spoiler-eket, stb. Lehet, hogy ok tudnak egy olyan kutyut (nem kutyat!) csinalni a masik oldali minta alapjan. Hmmm...
Én még új vagyok itt, bár Mazdám majd két éve használom.
Segítség kellene nekem. Egy macsek öngyilkosságot követett el és az én kocsimat használta eszközként: elévetette magát. Ennek aztán az lett a következménye, hogy kitört a lökhárítóból a ködlámpa helyére beillesztett darabka...
Tanácsot kérek szépen: vegyek új lökhárítót, vagy ködlámpát?
Tud valaki ilyeneket olcsón? (és jót.. )
Ja a kocsi: 323 sedan, 97-es
Tegnap elhoztam a gumikat Caristol, szombaton mar fent is lesz az auton!!
Caris autoja nagyon szep... Irigylem! Beleultem egy kicsit es erre mar ra lehet mondani, hogy AUTO... Igen, igy, nagy betukkel... :-)
Az uj Premacy-rol egy erdekes cikk:
Premacy Cikk Nekem tetszik, ha lesz nagy csalad, lehet, hogy benevezek 1re...! :-)
hali
sajnos 13 as.most vettem ra vadi uj 185/60 teli gumit de azt mar eladtam.
skacok emlekeztek a mazdara amit nemetbol hoztak
95 os 1.9es fullos,cd tar,szoval 500e ert elado plussz vam kb700e.
caris:Ne csigazz!!!
sajna nincs idôm sokat írni, melóznom kell, hétvégén pedig költözködünk. majd jövô hét elején.
némi info az új autóról: Mazda, bordó, 5 éves, hm.. mást nem árulok el... :))
MEGVAN a járgány, nagyon király! sajna a felismerô verseny kissé csúszik, amíg nem szerzek valahonnal egy digi-gépet. Amikor betörtek az irodába, elvitték ugyanis azt is... :(
Hamár kerék+felni méret, akkor itt van egy átszámoló progi. Kiköpi a különbséget rögtön, csak be kell írni a méreteket!
Ejnye-bejnye, lassan mindenki lecseréli a jó öreg Mazdit!! :) Vészesen csökken az átlagéletkora az autóknak!
Azért Caris elárulhatnád az új szerzemény kilétét!
SzaboZE:
>> 6 centivel nagyobb a kereked átmérője...Ennyivel fog lejjebb kerülni...
Nem csak 3cm-rel? Az meg nem veszes, de a 6 az mar gaz!!!
Aha, gondoltam, hogy eleg huzos az elteres, mivel joval nagyobb a gyari meretnel... Hat majd mostantol maskepp szamolok! :-) Koszi!
Ijjj, az nem túl gyári. 6 centivel nagyobb a kereked átmérője a 175/70/R13-nál! Ennyivel fog lejjebb kerülni. Ami viszont húzos, hogy majd' 10%-ot csal a kilométerórád! Ráadásul lefele! Szóval 100-as állásnál 110-el mész. A fogyasztási adatod is 10%-ban eltér így a ténylegestől.
195/65 R15, talan nem lesz annyival alacsonyabb, hogy az gaz legyen. A 626-tal is csak akkor vettem eszre, hogy mennyire lejebb van, amikor bealltam az udvarba. Ugyanis az udvar kb. 1m-rel lejebb van, mint az utca... Ma reggel is vicces volt, ahogy kialltam a jokis nyari gumikkal...! :-)