Keresés

Részletes keresés

Trixy Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4413
Olvasd már el mit írtam: én nem a cikket tartom korrektnek ember, hanem hogy iderakta Lovigabi!!!!
Okoska! :)))))
Előzmény: stevebi (4411)
stevebi Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4411
'Hogy is van ez?'
Olvasd el újból és akkor talán megérted, ui. én ezt írtam:
"Természetesen a szándékod dicséretes és meg is köszönöm minden olvasó nevében(ha megengeditek), hogy minden Ákossal kapcsolatos infot meg akarsz osztani velünk."
Tehát én a SZÁNDÉKOT köszönöm meg, s nem a szenny cikkeket, melyre a mondandóm végén felhívom a figyelmét, hogy szelektáljon. ÉRTSD: a nem minőségi cikkek kevésbé tartalmasak és elutasításra találnak. (LÁSD TOPIC HOZZÁSZÓLÁSOK!!)

"Szerintem amúgy tök korrekt, hogy nem csak az ajnározó és dícsérő cikkeket látjuk, hanem azokat is, akik kevésbé vagy egyáltalán nem értékelik a munkáját! " - ezzel a mndatoddal pedig az én mondatomat írtad le kicsit átfogalmazva; vagy csak az ízlésvilágunk más, hisz' amíg a többség undorító fröcsögésnek tartja a Blikk cikket, addig szerinted egy Korrekt negatív kritikával állunk szemben....

Bocs az offolásért; remélem a többiek értették és nem akarják kiforgatni más szavait, mint te. Sz'al én nagyon is tudom, hogy mit akarok írni, csak mielőtt írsz vkinek, olvass utána pontosabban, mert te esel bele ebbe a hibába.

Előzmény: Trixy (4409)
Moonclown Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4410
stevebi: ez igy mos tkicsit faramuci lett:)))

LG meg csak azert emliti meg nehanyszor hogy hol dolgozik, hogy tiszta legyen akep miert tud mindne cikkrol,ami foleg a napi sajtoban megjelenik.O ezt megosztja, nem mondta hogy kotelezo elolvasni:))))

Előzmény: Trixy (4409)
Trixy Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4409
Na most akkor hogy is van ez???
Persze köszönöd szépen tényleg, hogy ajánlja a "szennyet" is, de azért köszönöd szépen többet ne tegye??? Most akkor mi van?
Hát lehet, hogy hülye vagyok, vagy nagyon korán van, de ez nekem nem egészen tiszta. Nem is tudod pontosan mit akartál írni - legalábbis olyan érzésem van.

Szerintem amúgy tök korrekt, hogy nem csak az ajnározó és dícsérő cikkeket látjuk, hanem azokat is, akik kevésbé vagy egyáltalán nem értékelik a munkáját!
Legalább Ákos egyik mondanivalója alátámasztásra került ezen Blikk cikk által!
Én kifejezetten örültem ennek a cikknek, Ákos szava igazságra talált! Huhh!

Előzmény: stevebi (4408)
stevebi Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4408
üdv

Megpróbáltál valami iróniát összehozni, de ez inkább viccesre sikeredett.... Ennek ellenére mégsem érted a poént, pedig még ki is hangsúlyoztam utána, hogy mire gondoltam abban a mondatban, amit te idéztél és amire reagáltál.
Igen, pont azért írtam (poénból!!), mert tudom , hogy ott dolgozol, ezt már írtad nekem, sőt kb. 100 – 150 hozzászólás után mindig beszúrod egy kis reklámot csinálva önmagadnak v csak azért, nehogy elfelejtsék az olvasók. De ennek hangsúlyozása lassan melldöngetésbe megy át, hogy ’vazze, én minden újságot látok ám, mindenről tudok!!’.
Nos, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy neked – mint IGAZI ÁKOS RAJONGÓNAK- nem muszáj minden gagyit, szart beajánlani a többieknek. Természetesen a szándékod dicséretes és meg is köszönöm minden olvasó nevében(ha megengeditek), hogy minden Ákossal kapcsolatos infot meg akarsz osztani velünk. Azt is direkt kihangsúlyoztam, hogy a negatív kritika is kritika, tehát biztosan figyelemmel olvasna a nagyérdemű egy ÁKOS negatív oldalát bemutató, ám KORREKT cikket. De mivel a Blikk nem ilyen és 'ha én egyszer ajánlanám a cikket, mely abszolút nem arat sikert a topic olvasók között, akkor másodszor nem próbálkozom vele, nem ajánlom'.....
.....és igen, pont jó a példa, mert a Magyar Nemzet által írt cikk sikeres volt az olvasók között, egyszer sem volt olyan elutasítás, mint itt a Blikkes iromány után. Erről meggyőződhetsz, ha figyelmesen végigolvasod, visszapörgeted a topicot az említett részeknél.
Sz’al, ha én ÁKOS FAN vagyok, akkor nem hogy olvasásra nem ajánlok a Blikk cikkhez hasonló förmedvényt, de még a toaletten való felhasználása is elutasítandó.
Egy kicsit szelektálj a cikkek között, ha már a kezedben van az ehhez való 'hatalom'.:-))
Bocsi, hogy bővebben kifejtettem ama idézett, fránya mondatot, de reagálásod erre késztetett, nehogy félreértések legyenek....

Előzmény: LoviGabi (4401)
tsabee Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4407
huhh erre nem gondoltam, kösz.
a MAK meg a majom a ketrecben? :)
Előzmény: Törölt nick (4406)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4406
KAU=Keresem az utam :)
Előzmény: tsabee (4404)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4405
Tipikus.

Amíg a dal szerelmes dal, nincs gond. De ne kezdj el gondolkodni.

Legalább alacsony színvonalon megy az anyázás...

tsabee Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4404
azt hiszem, elég jól ismerem ákos dalait, de vesszek meg, ha értem ezt a rövidítést: KAU. IstvanTM, ha felvilágosítanál...
Előzmény: IstvanTM (4403)
IstvanTM Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4403
Jah, ez még eszembe jutott: ugyan a Hűségen vagy akár az Ikonon hány olyan sláger volt, mint a Végre? Persze, volt egy kettő (KAU, Ikon, Mindenki táncol, Hűség) , de nem ez volt a jellemző.
IstvanTM Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4402
Hello.

Csak ma olvastam el a cikket, de már sajnálom azt a 84FT-ot, amit rááldoztam. ninive3 már elmondta, amit én is el akartam, de nem akartam a cikkre karaktert áldozni.

Na, jó, mégis. :)) Az "tetszett" még, hogy mért nem teszi ki a honlapra a HVG-s cikknek a fórumát... Emiatt olyan érzésű volt az egész cikk, hogy "mutasd meg mid van, aztán megmondjuk mért utálunk" ... Szomorú.

Előzmény: ninive3 (4380)
LoviGabi Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4401
Hello.

"LoviGabinak vmilyen érdekeltsége lehet abban a szennylapban, vagy csak nagyon kedveli.:)) "

A Szikra Lapnyomdában dolgozom, ha ez mond neked/nektek valamit (de ez az infó jópár éve fent van az önleleplező honlapomon is...)
Vagyis _minden_ termékre rálátásom van, ami itt készül (plusz mivel van nálunk a Postának egy kisebb napilapfeldolgozó üzeme, ezért olyan más napilapra is igaz ez, amit csak ide szállítanak feldolgozásra, pl. Magyar Nemzet...)

Bocsi.

LoviGabi

Előzmény: stevebi (4384)
stevebi Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4400
....esetleg Animás begyöpösödött ultrasznob 'rajongó'.:-))))
Előzmény: Szigi101 (4397)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4399
...és pont a Végre! Az egyik legjobb szövegű Ákos-dal szerintem.
Előzmény: Trixy (4398)
Trixy Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4398
"Vagy minél zavarosabb, annál misztikusabb..."

Má' bocs, de szerintem baromira nem zavarosak a szövegek, én speciel mindegyiket tisztán értem, pedig nem tartom magam különösen intelligensnek!
Vagy hogy Ákos szavaival éljek: "Az emberek utálják, amit nem értenek..."

Elgondolkodtató, nem? És milyen igaz lehet olykor!

Esetleg kiemelnél néhányat, amit annyira "zavarosnak" tartasz?

Előzmény: KukacAV (4392)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4397
KukacAV, fogadjunk, hogy Kispálos vagy... ;-)
zeuszka Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4396
nem tudom, ennyi szerintem belefér, de mindegy, nem ezen van a lényeg. túl sok helyen olvastam már ezt a kozsós érvet, és most telt be a pohár. ez kb. ugyanolyan, mint: "Nem tetszett a Szabó István-film? Akko' menj, nézd a BigBrothert, neked való..." (behelyettesíthetjük Szabót más magyar rendezővel is)
Előzmény: cliftony77 (4395)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4395
De ha ilyen szinvonalon szidja Ákos szövegeit, akkor már baj van...
Előzmény: zeuszka (4394)
zeuszka Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4394
függetlenül Ákostól, ez szerintem gyenge válasz volt. (ti. ha valakinek nem tetszenek Ákos szövegei, az biztos Kozsót hallgat)
Előzmény: cliftony77 (4393)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4393
Úgy látszik nálad az igényesség Kozsóval kezdődik, és be is fejeződik ott.

KukacAV Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4392
Gyerekek, azért ne butáskodjunk már!

Rendben van, Ákos írt néhány hangulatos dalt, de hogy a szövegei igényesek lennének...

Vagy minél zavarosabb, annál misztikusabb, ergo annál trendibb? :)

(Emléxik itt valaki a legendás "szeretnék két évre a nunidba költözni, ha majd hetven éves leszel" sorokra??? Vagy a Végre minden értelmet a rímek oltárán feláldozó nyakatekert képeire? huh)

persze béke meg minden, csak nehogy már ettől csillogjon a szemünk...

Moonclown Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4391
Bizony sőt ezt Ákos meg is említi.Csak ugye akkor mégodaát volt Ákos is meg az ujság is.
AMufgy a többi semmivel sem több vagy kevesebb mint a Blikk.Humbug az egész,a Blikben legalább néha jó csajok vannak az elején:)))))
Előzmény: cliftony77 (4383)
Anu Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4390
Sziasztok!

Most olvastam én is azt a Blikk cikket. Hát elég primitív módon van megírva. Én egy újságíró iskolába járok éppen, de ennél még én is többet tudok. Ez a bizonyos Szzj (ha jól emlékszem az aláírásra) néz de nem lát. Még le is írták a dalszöveget, amiben benne van, hogy " a gyűlölet rabja majd kiforgatja minden szavamat és átkoz..."

És pont ezt teszik. Nevetséges az egész. Látszik, hogy mennyire nem értenek hozzá. Én nem hiszem, hogy ez a zsidókról szólna, vagy az arabokról. Nem a kedvencem ez a nóta, és tényleg többféleképpen lehet értelmezni, de amit az újság állít, az hülyeség.

cliftony77 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4389
Jogos, láttam smiley-t is írtál, csak az újaknak...

Előzmény: stevebi (4387)
tsabee Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4388
elolvastam. csak úgy minősíteném: érdekes.
Előzmény: TMK (4385)
stevebi Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4387
Tudok róla (ezen oldalon egyszer már megtárgyaltuk ezt LoviGabival), pont ezért írtam, amit írtam; természetesen poénból.
Előzmény: cliftony77 (4386)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4386
stevebi:

"LoviGabinak vmilyen érdekeltsége lehet abban a szennylapban, vagy csak nagyon kedveli.:))
Az eddig ajánlott (Blikk) cikkek egyike sem aratott sikert."

LG a nyomdában dolgozik, és minden Ákossal kapcsolatos cikkről beszámol, lásd a múlt heti UFI-s cikket...

De ez tényleg ocsmány cikk. :-(

Előzmény: stevebi (4384)
TMK Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4385
http://www.fw.hu/tmk/tmk.jpg

a blikkes cikk

stevebi Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4384
LoviGabinak vmilyen érdekeltsége lehet abban a szennylapban, vagy csak nagyon kedveli.:))
Az eddig ajánlott (Blikk) cikkek egyike sem aratott sikert.
Tudom, a negatív kritika is kritika, azt is el kell olvasni, de ez a - hozzászólásokkal egyetértve - fröcsögés nem ebbe a kategóriába tartozik. Ákos tökéletesen leírja az új lemezének szövegeiben a médiáról alkotott véleményét - mely talán fejen találta az említett "újságírókat" !!
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4383
Nem olvastam a cikket, (szennylapot nem olvasok), de az alapján, amit leírtatok, tényleg gáz... De ez az egész bulvár sajtóra igaz, azt hiszem ők a média legalsóbb szintjét képviselik, mert nem elvek vagy ideológiák vezetik őket, hanem a mindenkibe bele kell kötni elv.

(A furcsa az az, hogy egy időben Ákos preferálta a Blikket, meg fordítva is, ha jól emlékszem az A hét parancsszó idején majd' minden héten volt egy cikk Ákosról, és ez a honlapon is fel volt tüntetve...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!