Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.05 0 0 123
Ok!
Előzmény: Andó Gergely (122)
Andó Gergely Creative Commons License 2005.03.05 0 0 122
Titibi!

Gondolom a vasutak.hu-n is elérhető TDK dolgozatomhoz nem volt szerencséd! Annak stílusát is "problémásnak" találod? Ha gondolod küldök át egy hosszabb, a héten elkészült, egy kis újság tematikus számába felkérésre írt cikkemet, hogy megállapíthasd a színvonalát!

Nem miattam vennék meg többen, hanem a benne szereplő információk miatt. Mint a vasutas fórumban épp tegnap olvashattad még a Déli pályaudvaron sincsennek képben a nemzetközi díjszabás alapjaival kapcsolatban sem, pótjegy és helyjegy, magánvasúti árakat nem is remélhetsz. És mivel a külföldi Gizik sincsennek mindig a toppon lazán képesek 41 eurót kérni egy 5 eurós felárért, mert rosszul kódolták a FIP jegyed.

Ilyen hírekre tehát van érdeklődés, elég csak arra gondolnod, hogy a vasúti fórumon naponta jelentkezik egy-egy "ismeretlen" nemzetközi utazásával kapcsolatban tanácsért...

"sőt előfordulhat, hogy kifejezetten miattad nem venném meg."

Nagy (i)gazságot mondtál! A már említett lap másik cikkében a Füstiről ír cikket a főszerkesztő. Az Aranybánya illetékesének nyilatkozat közben meg lett említve a nevem. Ez kis híján a beszélgetés végét jelentette. A vasutas fórumon csak "aszigeti" néven ismert úr közölte: velem nem kívánnak egy lapban szerepelni. Így az Indóház tulajdonosának bizonyára mérlegelnie kell, hogy cikkem, vagy cikksorozatom nem taszít e több embert, mint amit a téma hoz!
Előzmény: Törölt nick (114)
Indóház Creative Commons License 2005.03.05 0 0 121
a börzén már igen. kilencre igyekszem odaérni.
Előzmény: Briko (120)
Briko Creative Commons License 2005.03.05 0 0 120

Szia!

A börzén azért lehet majd kapni?

Brikó

Előzmény: Indóház (117)
rg7 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 119

Akarok, akarok, de nem szeretném, ha a sikkasztásnak akár csak az árnyéka is rámvetülne:)

(Jobb kikerülni az ilyen helyzeteket.)

Előzmény: scsabi (118)
scsabi Creative Commons License 2005.03.05 0 0 118
Poén volt?
Aszittem segíteni akarsz.
:-)
Előzmény: rg7 (115)
Indóház Creative Commons License 2005.03.05 0 0 117
sziasztok!

van egy kicsit kellemetlen hírem.

A nyomda még pénteken telefonált, hogy műszaki okok miatt (valami elektromos zűr) csupán szombaton hajnali háromkor kezdik kinyomni a lapot. ez már eleve időveszteséggel járt, sőt, később még 1x telefonáltak, háromkor sem lesz gépindulás, mert ezúttal a számítógépes vezérlés hibásodott meg.

nem ragozom: jóllehet, a magazin túlnyomó részét ez idő szerint már kinyomták, ám a terjesztő nem tart hétvégi ügyeletet, a lapker csak hétfőn veszi át az ojságot.

Summa summarum: mindenki megértését kérve, csak KEDDEN jelenik meg az Indóház magazin.

bocs.
rg7 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 116

Indóházakat is bemutat?

Természetesen. A sorozat első elemeként a márciusi számban van egy nagy lélegzetvételű dolgozat a Nyugatiról.

Előzmény: joy (113)
rg7 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 115

Poénnak írtam, de Te halálosan komolyan vetted:)

A tulajdonosnak hétfőn az lesz az első dolga, hogy nyit egy számlát kifejezetten erre a célra. Addig pici türelmet kérünk:)

Köszönjük a felfokozott érdeklődést!

Előzmény: scsabi (111)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.05 0 0 114
Háááát Gergely ami a te sajátos stílusodat illeti itt a fórumokon még nagygázzal emészthetőek, de egy újságban? Vagy ismersz más stílust is? Mindazonáltal eddig sokat javult a stílusod itt is. De asszem újságot csak miattad nem vennék meg, sőt előfordulhat, hogy kifejezetten miattad nem venném meg.
Előzmény: Andó Gergely (108)
joy Creative Commons License 2005.03.05 0 0 113

Indóházakat is bemutat?

Pölö a Szegedállomást?

Szép története van -legenda arról, hogyan menekült meg a II.Viláb bombázásaitól, mikor körülötte minden bombatölcsérekké lett...

Ráadásul közeleg a renoválása. Jó lenne ,ég a jelenlegi állapotot rögzíteni profi kamerákkal, hogy majdan látszon a különbség!

Előzmény: Indóház (4)
joy Creative Commons License 2005.03.05 0 0 112
Éra, megjelenése?
Előzmény: rg7 (-)
scsabi Creative Commons License 2005.03.05 0 0 111
"A sajátom jó lesz?"

Jó. OTP-re tudok azonnal utalni, K&H-ra és CIB-re hétfő nyitásra, máshova keddre. Küldd a számlaszámot, az űrlapot meg onlány kitöltöm.
Előzmény: rg7 (106)
Andó Gergely Creative Commons License 2005.03.05 0 0 110

RwMan!

A hely- és pótjegy ára téged is érint, és az sem közömbös számodra gondolom, hogy mely magánvasúton fogadják el a jegyed és melyiken nem. Illetve ha nem, akkor mennyibe kerül a jegy. A vasúttársaság által üzemeltetett buszokról már nem is beszélve...

Az úti riport, és a díjszabási tájékoztató nem zárja ki egymást, sőt!

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.05 0 0 109
Szeretnénk havonta egy külföldi riportot, olyat, mint a belinkelt szerbiai. Én sajnos :) csak FIP-pel utazok, így a tarifákról fogalmam sincs, de a riporthoz kapcsolódva tényleg jó lenne egy ilyen rovat. Te ehhez nagyon értesz :)
Előzmény: Andó Gergely (108)
Andó Gergely Creative Commons License 2005.03.05 0 0 108

Üdv!

Talán vannak, akik sokalják ezt az összeget, azoknak egy kis képbe helyezés: hasonlóan igényes lapokat, lényegesen nagyobb piacokra szánva 5-9 euóért, illetve 3,5-4 fontért állítanak nyugaton elő. Így a magyar lapot vélhetően csak az alkotók lelkesedése viszi előre...

A magam részéről szívesen csatlakoznék a szerzők markonyi csapatához. Indíthatnánk pl. olyan rovatot, melyben hónapról hónapra egy-egy országot mutatunk be olyan szempontból, hogy hol és milyen áron vonatozhat arrafelé az EuroDomino, InterRail és FIP jegy tulajdonosa! Igazi hiánypótló információ forrássá válna így a lap, és ez is gyűjtésére, archiválására ösztönözne...

Előzmény: Indóház (97)
oldmumus Creative Commons License 2005.03.05 0 0 107
OFF: Posta dijak:

Volt a cegemnek birosagi pere es nyert tetemes osszeget, a vesztes ahelyett, hogy utalta volna rozsaszinen adott fel tobb szazezer forintot:D
Előzmény: rg7 (106)
rg7 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 106

Esetleg kaphatnék egy számlaszámot? Akkor már hétfőn ott lenne a pénz.

A sajátom jó lesz?:ÖÖ

Most van intézés alatt a dolog:), mert a MP "szolgáltatási árai" enyhén szólva kellemetlenek....

Előzmény: scsabi (103)
rg7 Creative Commons License 2005.03.05 0 0 105

Köszönjük, evidencában tartjuk uraságod alkotásait:)))

Már gondoltunk Rád!

Ha meg nem akarsz annyit várni az újságra, akkor már vasárnap megveheted az ismert hétvégi programhelyeken...:)

Előzmény: braun (104)
braun Creative Commons License 2005.03.05 0 0 104

Sok sikert az újságnak, én is loholok megvenni hétfőn délelőtt.

Modellezés témában szívesen prezentálok, mert az utóbbi néhány járműépítést (szergejek és társaik) végigdokumentáltam.

Braun

scsabi Creative Commons License 2005.03.05 0 0 103
Ez az online előfizetés remek ötlet!
Esetleg kaphatnék egy számlaszámot? Akkor már hétfőn ott lenne a pénz. (Internet Explorert és belföldi postautalványt csak tömeges veszélyhelyzet elhárítására vagyok hajlandó alkalmazni :-))
Előzmény: rg7 (102)
rg7 Creative Commons License 2005.03.04 0 0 102

Örömmel jelentem be, hogy ma este 20.20-tól megvan az Indóház első előfizetője!

Az illető úriember netes felületről igényelte a magazint.

Greg20 Creative Commons License 2005.03.04 0 0 101
Sziasztok!

Szerintem nem lesz gond az újság eladásával, sokakat érdekel a vasút. Remélem hétfőn reggel már lesz a pesti újságosoknál! Cső!

Indóház Creative Commons License 2005.03.04 0 0 100
persze. a nagyobb újságárusoknál és a csomóponti helyeken mindenféleképpen.
Előzmény: Törölt nick (99)
hkv Creative Commons License 2005.03.04 0 0 98
Rendben van, valamint más cikkeket is szívesen írnék az újság számára
Előzmény: Indóház (97)
Indóház Creative Commons License 2005.03.04 0 0 97
nyitottak vagyunk. a megjelenést követően keressük egymást.
Előzmény: hkv (96)
hkv Creative Commons License 2005.03.04 0 0 96

Vasútmodell témában szívesen szívesen felajánlanám, hogy a Pénzverdei 0-ás vasútmodelekről írnék az újság számára egy cikket.

Előzmény: Indóház (81)
rg7 Creative Commons License 2005.03.04 0 0 95

Úgy látom, hogy a zIndexnek van beépített spamszűrője:)))

Az Indóház első címlapja
Előzmény: rg7 (94)
rg7 Creative Commons License 2005.03.04 0 0 94

Most érkezett:

No akkor egy ilyen címlappal rendelkező újságot kell vadászni!:)

m61019andras Creative Commons License 2005.03.04 0 0 93
Aha, akkor azért vágtad az M40-es topicban a választ a kérdésemre! :-)))))))))) Én is sokat járok oda fotózni, szeretem a környéket.
Előzmény: V43 1298 (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!