Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
dos48 valamikor láttam képet a stukkeredről és egy fasza tokban volt benne..az belső övtok volt???Hol vetted??Nekem az kéne,amit övön belül lehet hordani..nem tud valaki ról ahol lehet kapni??
Hi..bocsi az előző tartalmas hozzászólásomhoz,de nekem most valami gáz van az indexel..tegnap jött 20 darab grpk9 fégékhez és már tegnap elvittek belőle 5-öt..szóltak,hogy jött és bementem ma venni egyet a grp9 mellé..az ára 40k volt,de valszeg emelni fogják..vettem egy balos sima markolathélyat,de olyan kicsi kezem van,hogy még így sem érem el a tárkioldót fogásváltás nélkül(LOL) meg vettem egy póttárat és jól becumiztam,mert beleszorul a fegyverbe...csak úgy tudtam kiszedni,hogy levettem a szánt és felülről kinyomtam a markolatból..tehát aki vesz az próbálja bele előbb..tanulság..:-) meglepetésemre működik gázzal is nemúgy,mint a grp9 esem..szóval nekem teccik kis aranyos..és múltkor vitatkozott valaki,hogy mennyi megy bele a tárba..ugyanannyi,mint a grp9 esbe..7+1 :-)
"Hol a bánatban van az teleaggatva ? Egy 20 mm hosszú lapos szar kucorog a cső kellős közepén, még behegeszve se nem nincsen ..."
Haat, az ismert csogyarto cegek leginkabb oylan csoveket szoktak gyartani, ahol ilyen kis spiralformaju bemelyedesek haladnak korben a hanger palastjan belul. Hivjak ezt meg huzagolasnak is:-))
Aszonta nekem a bácsi náluk vagy két hete, hogy dolgoznak, mint FégArmy Kft, készül az új eresztés GRP-9 és GRPK, tehát cső is van. Annál is inkább, mert vállalnak minden javítást. De külön csövet szerintem sehogy se kapsz, csak ha beviszed és ők teszik be, STIFTBEHEGESZTÉSSEL EGYÜTT. Vagy neked alu van ?
A rajzot majd este, kocsit mostam , nemsokára indulok Abonyba Pestről, otthagyom vizsgára felkészíteni/vizsgáztatni.
A Slavia 630-as örökség. Egy hete vettem egy Norincot a Gunban, nincs rá szükségem. Tudniillik a Norincok ahány, annyi féle,két egyforma nincs közte. Én nem tudtam,hogy kínai ; olyan fogása és vállhozfekvése volt, mintha nekem méretezték volna, 14900.-ért. Azután idehaza a Neten keresgélve rájöttem, hogy ez egy Daisy 1170-es koppintás, csak nem 800, hanem 700 fps-t tud.
A Slavia meg tiszta vadi új, becsomagolva feküdt vagy tíz évet,ha nem többet. Lőttek vele egy pár tucatot, csak pár karcolás van a lakkozásán. 15 E lenne az ára, kezdőnek vagy gyereknek lenne jó.
Nem cseréled el a sláviát??Én is úgy vagyok vele,hogy a riasztó az nem ér semmit.. :-( próbáltam úgy,hogy csőben riasztó utána meg 6 gáz,de nem működött:-( tedd be a rajzot..mennyiért adod a sláviát??Régi mennyire??
Akkor csakcsak lerajzolom. Az igazság az, hogy riasztóval egyszer-kétszer kipróbálja az ember, azután már nem sok értelme van. Az önvédelmi szerepe megmarad, ( az is ritkán, miután állandóra ott van a HW alu ) úgyhogy gáztöltényre kell beállítani, és ha az öreg, lejárt CS-sel működik, akkor a friss pepperrel nemigen lesz gond. Pláne, ha Umarex.
Neeeeem grp-9 van nekem is..csak kínáncsi voltam ki milyen patronnal használja,mert az enyim nem nagyon szereti:-) rég volt már amikor én bajnok voltam sajnos:-)
De van egy gyanúm, te CO2 gázpatronra gondoltál, mi meg CS gáztöltényre, csak néha az ember patronnak csúfolja a szar minősége miatt, ami a GRP-k megakadását okozza. Jól mondom ?