illetve van meg egy szinten regi, '80-as evek vege, '90-es eleje, amerikai, csaladias film. nem tudom, hogy mi a tortenet, csak arra emlekszem, hogy valaki fejenel ket oldalt mindig megjelent az ordog meg az angyal. talan 2 szep no szemelyeben, vagy egy no es egy ferfi. es beavatkoztak a dologkba. pl. epp indult volna a foszereplo otthonrol, de az ordog miatt elkezdett esni az eso, aztan az angyal meg megallitotta?? valami bebi is van a filmben. elsore jamie lee curtis (halando szereplo:p) meg kim basinger (angyal) arca ugrott be, de naluk nem talaltam ilyen filmet, mondjuk az nem jelenti, hogy nincs is. az ordog szerepere meg valami hosszu barnahaju no. Remlik valakinek?
hello! en is keresek egy filmet. a 90-es evek elejere tudnam tenni, de nem tuti. annyira emlekszem belole hogy egy no valami gyilkossag emleke miatt ha piros szint lat, mindig rosszul lesz, felidezodik benne a ver. talan egyszer piros tinta froccsent a feher bluzra, es akkos is. meg lovi is volt benne. regen lattam, ennyi remlik, ismeros valakinek?
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a "Magyar tarka - Esztergályos almája" című dokumentum filmet hol lehet letölteni, vagy honnan lehet megszerezni?
Tartalma: A munkásosztály egyik "vállalkozója" vasipari tevékenységet folytat egy, a keleti határszélen fekvő településen. A rendszerváltást komoly tőke birtokában éli meg. Gyárat vásárol és a munkanélküliségtől szenvedő térségben autógyártásba kezd. A Trabant alvázra szerelt nyitott autócsoda iránt komoly az érdeklődés külföldről is, de a sorozatgyártást már nem tudja beindítani...
Majka, a csillagok küldötte esetleg valakinek megvan magyarul v. bármilyen nyelven (a szlovákot kivéve) ill. bármilyen felirattal (a szlovákot is beleértve)?
Megvannak a DVD-k, de a szlovákok semmiféle feliratot és szinkronnyelvet nem raktak rá, ami persze botor dolog, hiszen akkoriban világsiker volt, és most pont kb 30-40 körül vannak, akik nosztalgiából meg is vennék. Ja, és kb a világ 30-40 országára kell gondolni (A legtöbb országos televíziónál megvannak a szinkronok-feliratok (hol mi volt szokásban), csupán elő kellet volna ásni és szerződést kötni...) Egyébként van rá esély, hogy leadja a Filmmúzeum, csak még néhány ezer embernek kellene írnia számukra emailt, hogy ingyombingyom, szigorúan fogunk ám nézni, ha nem adják le.... Én már írtam, most rajtad a sor. üdv. (bocs, ha off voltam, köcce)
keresek egy filmet. A 70-es években készülhetett japán sci fi, amely valamilyen földönkívüli civilizációban játszódik és van benne egy hatalmas űrhajó. Emlékszem, hogy a 80-as években a magyar televízió is levetítette és annak idején nagy vita alakult ki a suliban, hogy ebben a filmben vagy a Star Warsban volt-e nagyobb űrhajó.
Sziasztok! Valamikor a '90-es években az RTL Klub adta legalább kétszer azt az amerikai vígjátékot, amit keresek. A középiskolás végzősök bálja körül forgott a történet. Volt benne egy erős csontozatú csaj, akit a szülei a széltől is óvtak, mindig a jó erkölcs volt a cél, aztán a filmben kiderült, hogy annak idején ők igencsak kicsapongók voltak, az apának volt is valami vicces beceneve.
Volt még a filmben egy szőke bombázó, aki talán fogadásból, elment az osztály szemüveges lúzerével, hogy majd jól kinevessék a srácot. A srác kocsijában csillagokat néztek, a csaj beleszeretett, és reggel megcsókolta a többiek előtt. Valaki esetleg tudja, mi ez a film?
Sziasztok! Érdekes (...) kérdésem van:) Vagy 15-20 éve láttam egy akciófilmet (ergo a film a '80-as évekből származhat, max a '90-es évek eleje), amiből két jelenet maradt meg bennem: 1. Hős és csaja valami kocsival a falhoz szorítja a főgonoszt (aki természetesen ettől nem hal meg). 2. Egy romos ókori oszlopcsarnokban (talán Egyiptomban) vadászik a főgonosz hőseinkre, akik persze próbálnak elosonni, de nem tudják, hogy a csóka az oszlopok tetejéről figyeli őket. Úgy emlékeztem, mintha Schwarzenegger lett volna a főgonosz, ez tuti nem így volt, de ez valószínűsíti, hogy hasonló fazon lehetet. Szóval minden tippet örömmel fogadok arra vonatkozólag, hogy mi a rák lehetett ez a film?! Előre is köszi!
Üdv! Tudtok valami elérhetőséget a "Titokban Hong Kongban" című filmhez? Régóta keresem , de nem találom sehol sem. Segítségeteket kérem, előre is köszönöm.
szííasztok! én tudom mit keresek csak azt nem hogy honnan tölthetném le jobb minőségben a The last song-ról lenne szó angolul de eddig elég rossz változatokat találtam..ha valaki tud valami nézhetőbbet kérlek írjon! Előre is köszönöm!(: beata129@freemail.hu
Sziasztok. Egy filmet keresek, mely egy zongoristáról szól. Kb. 2000ben gyárthatták. A lényeg, hogy a művész kicsit agyilag visszamaradott, de nagy tehetség. A filmben van olyan jelenet, ahol egy utcai kocsmában, bárban nekiáll zongorázni, és mindenkit lenyűgöz, merthogy nem tudták, hogy ilyen jó... Valaki valami?