Épp hétvégén olvastam ki harmadszorra. Most a Remény rabjain van a sor. (: Érdekes, hogy a kötetben található másik két művet csak 1x olvastam. Valahogy azok nem vonzanak. Az Állj ki mellettem! meg mikor lesz legközelebb a tévében? Már vagy 2x fel akartam venni (mert persze, hogy későn adták), aztán lemaradtam róluk.
nem azért de szvsz a tortúrát és a ragyogást szinte minden antikváriumban lehet kapni! vagy csak én látom minden alkalommal?? én speciel a Tortúrát, ragyogást, dolorest, bilincsbent, cujot, és hasonlókat. ha vkinek kell megveszem.:))
(nyugi nem számítok fel kamatot;) )
ha jólemléxem van egy sárga-könyvek kiadású ragyogásom és egy tortúrám pluszban ha valaki gondolja.... természetesen pénzt nem kérek érte...legyen a kikiáltási ára mondjuk egy tábla csoki.:O))
:)
tévedésben élsz, nekem megvan a christine, sose felejtem el 150 ftért vettem:)
állattemetőt most nem volt időm olvasni mert
elkezdtem csinálni uj designt az skhqnak!!!!!
Dohi: :))) remélem happy vagy, igaz nem kérted, ez meglepi lett volna:)
amugy, könyvet adok szivesen, ha átjönnél...enélkül u.i. nehéz:))
Dohi!
Tetszett a Tortúra vége is, mért, neked nem?
Bone: Ugye ugye!!! Tessék végre elolvasni azt a Christine-t!!!Odaadjam?:))
Mostmár nemcsak én mondom, hogy nagyon jó! És hogy állsz az Állattemetővel?
Jut is eszembe...Tegnap végeztem egy könyvvel (amit jobb híján voltam kénytelen elolvasni) és most nincs mit olvasnom!!!khm..khm...
Nem tudnánk kitalálni valami megoldást erre?:)))
Bonehead?:)))
Szerintem a Kedvencek temetője nézhető, nem egy nagy etwas, de elment. Ha pontozni kéne, akkor 5/10.
Szerintem jó King-megfilmesítés volt még a Carrie, a Ragyogás, a Tortúra, a Remény rabjai, a Macskaszem :) és Timothy Hutton nálam megmentette az amúgy közepes Halálos árnyékot is.
A legjobban a Remény rabjai sikerült.
Tényleg egy kézen meg lehet számolni a sikeres megfilmesítéseket, de nekem az"IT" meg a "Pet S." akkor is rendben volt!!!
Főleg, hogy némelyik film lassan öregebb, mint a Patyomkin Páncélos...
bone: az skhq-nak roppant konnyu konkurenciat csinalni, es nem a frissitesek ritkasaga miatt... a napi 10 latogato szerintem eleg keves - kinghez kepest (mas kerdes, hogy a site-hoz kepest meg sok :)) johetnek a commentek a designrol! :) a vnagy strand meg nem lesz aktualis, amint kijon magyarul a skeleton crew. persze utana is ritkasagnak fog szamitani, gondolom :) a christine-t meg tessek minel hamarabb elolvasni, mert csuuuuuuuuuucs!
zalus: egyetertek minden szavaddal (remkoppantok), bar a filmbol kb. 10 percet lattam eddig.
eleg is volt :) ja, es jim (ugye jim?) figuraja is iszonyu! en nem ilyen a fickot kepzeltem el, mikor olvastam. a magyar hangja meg meger egy kulon kopkodest :)
runaway: a tortura vege is tetszett?
iffy: jo king film a halalsoron. aztan ennyi :) ja, nekem a langolierek is bejott.
mindenki: szerintetek lenne igeny egy king boardra, mondjuk a'la ezboard?
szerintem a Christine nagyon jóó könyvben! a filmet nem láttam..milyen?
Filmen szerintem jo volt a Langolierek, elsö fele:) Meg a Végitélet is nagyon sullyos.
Ja meg a Ragyogás is kegyetlen. Könyv, film 1aránt! A Cujo elég béna igy visszagondolva...
Eh, erről beszéltem. Felesleges ezen vitázni, hiszen ahány ember annyi ízlés. Én történetesen nem láttam a Christine-t filmen, a könyvet se olvastam, u.i. vhol azt "readeltem" (hogy ne legyen szoismétlés:)) hogy maga King is elég szarnak minősítette utolag. (nyilván nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege)
Jojo, a vese témát ejtsük. Viszont nem örülök, hogy nem vagy jol bár ez nem ide tartozik. Jah a mailemre meg pls válaszolj.:)
bevallom, elcsesztem.
A Halálsoron az oké.
Na de Nightwish!! Christine?!Filmen?
Hát hagy ne mondjak semmit.
Bone, te meg csak ne add el a veséd. Ha ilyenre kényszerülsz, szólj, odaadom a gyomrom, úgyis meg akarok szabadulni tőle, megint szarakodik. De ezt a vevőnek nem kell tudnia...
Egy könyvet megér.
Nem mintha zsigeri inger vezérelne az ellentmondásra, de a Kedvencek temetôjének filmváltozata szvsz az egyik legjobban sikerült filmadaptáció King-horrorban, A ragyogást és a Christine-t leszámítva persze. Az olyan vackokat, mint a Hasznos holmik, a Langolierek vagy a Rémkoppantók, magasan veri.
a vesédet??? :O)) nem sok egy kicsit cirka 100 oldalért? :O))
(egy másolattal tudok szolgálni, ha ideiglenesen megfelel mig be nem szerzel egy eredetit. vagy már van? én előrelátó a mulkoriak után elraktam +1 példányt, szivesen áll rendelkezésedre. vese nem kell.:O))))
Hali "Runaway" ! ;))
Örülök hogy akkor idetaláltál, mondanom sem kell hála nekem :)) Azért sztem nem kéne annyira lehúzni a filmeket, mert egy kettő jó, nekem máig egyik kedvencem a Langolierek, és a Halálsoron, na arra talán senkinek se lehet panasza...Tom Hanks játéka véleményem szerint sokat dobott a filmen. (de nem csak az övé, a nagydarab néger is jo volt) Na meg a Lord lffy által említett remény rabjai is nagyon rendben van.
Oké amúgy , csencs mehet:))
A Sorvadj el remélem akkor kilőve, ellenben a Világnagy strandért a vesémet is odaadnám :)) Azt speciel soha nem láttam, kivéve az SKHQn (thx to Dohi;)
ejnyebejnye, hát nem tanitotta az anyukád hogy nem szabad előitéletekkel élni? :O)))
igenis van jó king film. ott van például a remény rabjai, az szerintem egész jóra sikeredett. vagy ott van pl a ....ööööö.....izéééé....hát majd gondolkodom még rajta..:O)))))
Jééézusom! Ti képesek voltatok filmen megnézni a Kedvencek Temetőjét?????
Hát akkor ti most nagyot kellett hogy csalódjatok.
Stephen Kinget filmen TILOS megnézni! Iszonyat szarok a filmek. Könyvben viszont tuti 100 pont.
Elég sokat elolvastam már közülük, hála Bonehead-nek :))) de azért elég sokat sikerült begyűjtenem.
A toplista élén nálam a Tortúra áll...Na azon úgy kikészültem, hogy szabályosan a fizikai rosszullét kerülgetett...És ettől jó egy könyv, ha ilyen szinte kézzel fogható hatása van.
Aztán elég meleg volt az Állattemető is...
Most kezdjem el sorolni?? hagy ne.
Figyu Bone! Mostmár meg fogom nézni neked azt a Sorvadj el-t, mert én megint láttam ott a Keletiben, amit mondtam. Ha látom, megvegyem neked? Aztán mejd megüzleteljük. Én úgyis csak elolvasni akarom, de neked jól festene a gyűjteményedben.
Te akartál csencselni.:))