Robertsonban szerintem még az a nagyon jó, hogy nem fél 1-2 dolgot bepróbálni. De azért szerintem még rutintalan egy kicsit. A fehérvezetésen többször látszott ( ha én csak fele olyan jól vezetném ;-)) ) Volt 1-2 durva elrakása. Mikor szétlőtte a pirosakat, mint a barom, és utána elrontotta, akkor szinte biztos voltam Higgins győzelmében, mert ilyen szétlött pirosakat 10-ből minimum 9-szer végigpakol.. Aztán most mégse...
Remélhetőleg ma megmutatja mennyit is tud, Neil Robertsonnal szemben. Bár nem lesz könnyű helyzetben, a tegnapiakból kiindulva. "Elég jó" ez az ausztrál fiú is, jelenleg hanyadik helyen áll?
A nyelvezetével kapcsolatban eddig is tapasztalhattuk, milyen szépen és halkan mormog maga elé valamit. Biztos az én nyelvtudásom kevés, de alig érteni.
"Nagyon jó könyv, szerintem... Alig lehet letenni."
persze mert jó nagy és nehéz. Ha egyszer felveszi az ember... :)
Egyébként tényleg jó és nagyon olvasmányos. Nagyon egyszerű a nyelvezete (hiába, Ronnie ennyit tud) még én is átrágtam magam 2-3 nap alatt. Persze ez már korántsem volt így a White vagy az AlexHiggins könyvekkel. Azokkal jól megszenved az ember. De mindenképpen tök érdekes dolgokat tud meg az ember róluk.
"Ebdont nem szídni a lassúsága miatt, mert kedves, barátságos ember!"
Ehhez kapcsolódik, hogy múlkor beszélgettem a Fenyvesi Zsoltival, aki tavaly kint volt a Junior EB-n és elmondta, hogy a verseny az Ebdon klubjában volt (Snooker Academy) ahol pl a Ding-Dong is edz. A csomagjaikat az Ebdon apósa vitte helyettük.
Egyébként a klubjában havonta több ezer (!!!) fontért oktatják a nebulókat és már a 10 éves kölköket is 3-4-en kisérik örökké. Hiába, a szponzorok féltik a pénzüket.
Ja még annyi érdekességet, hogy az asztal mellett mindegyikük olyan mint egy érzések nélküli gép (hangsúlyozom tizenéves gyerekekről van szó) Csöndben, fegyelmezetten játszanak. Viszont a frame-ek között még az is megesik, hogy kimennek az épület elé és ott üvöltenek, meg rugdossák a falat. Szerintem a nagy profik között is ez van (néha látni milyen idegesen mennek ki az öltözőbe)
Snowflakes és a párja tegnap irt sms-t, hogy csináltak közös képet Ronnie-val. Davis meg (aki a nagy kedvenc) meg nem volt hajlandó még autogrammot sem adni... :-(
Sajnos nem tudom biztosan a sorrendet. Most mar csak egy asztalon jatszanak majd. 11:00-kor kezdodik majd az elso negyeddonto, ami az Ebdon vs Hawkins merkozes lesz, es a tobbi negyeddonto 14:00, 17:00, 20:00 kezdesekkel fog indulni.
Azt lehet tudni valahonnan, hogy holnap melyik meccs mikor kezdödik?
OFF a hirbörzén buktam 150ezret Higginsen, szerencsére csak virtuális pénzből ;-)) ON