Na csak hogy tortenjen valami erdekes, tegnap az autopalyan kinyomta az olajat a motor az olajszintmero palcanal, motor megallt, oszt kigyulladt az olaj ket helyen is, leegett egy-ket kabel, generatornal, injektornal, stb.. Zajlik az elet... :) Meg jo, hogy volt nalam viz.
Amugy tok izgalmas elektromos rendszer nelkul, epp hogy mukodo vesszvillogoval, szervok nelkul, minusz fokokban vontatni. :)
Király GangstaBoy, ez naggyon jó 5let a fontos dolgokkal! A fórumon mindent végigbányászni nehézkes. Tali szerintem is vagy jobb időben vagy fedett helyen legyen, de természetesen szeretném ha lenne!!
Gangsta: néznél nekem is ködlámpát? Egyáltalán ugyanolyan vajon mint a sedané? Csak a szám nagy a pénztárca pici, de később esetleg bele ruháznék egy párba.
Ha mar Mazda Klub - akkor szolok, hogy megujult az oldal: "Jó tudni..." rovatban -egyenlore- bontok cime/telefonszama van... Ha tudtok barmit, amit ide be lehet tenni szoljatok!
Hja, olyan videokat kaptam, hogy na! Hamarosan azok is kint lesznek! Izelito: Fekpadon, 710(!) loeros RX-7... Stb.
Apus: Gyertek el legkozelebb ti is a talalkozora. Lampa ugyben lehet, hogy tudok segiteni, korulnezek! Ha tudsz pontos meretet adni, az azert nem lenne katrany! Nekem nem "facelift"-es Mazdam (sedanom) van, csak egy sima, mezei 323F... ;-)
SzaboZE: Hat igen, mi jol elvoltunk a Mazdakkal egyutt... De ugy lattam, azert a lanyok is jol ereztek magukat!
Kovetkezo tali mar csak a jo idoben (tavasz) lesz?
Apus: jaja, faceliftes. A jó nők saját beszerzések! :) A találkozót eddig igyekeztünk úgy szervezni hogy az oldalbordák se unatkozzanak otthon. Ezért akinél ez megoldott volt hozta a nőjét. Mi nagyon jól éreztük magunkat minden alkalommal.
megnéztem a mazdaklub oldalát, azon belül a képeket is! A találkozókon mindig ilyen jó nők vannak? (nem akarok megbántani senkit, ha a barátnőjét láttam a képen)