Keresés

Részletes keresés

IstvanTM Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4443
2(!) cikk Ákosról a Popcorn ehavi számában.
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4442
akkor csak vizuálisan...:) és nem szereted a nint? akkor nem is vagy igazi rajongó!:) hogy fogsz bírni összehasonlító elemzést írni ákos és reznor hangmintavágásából és sampler+gitárpakolásából...mi több a klipekből ellesett vágás és kollázstechnikákból...:)
Előzmény: Szigi101 (4441)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4441
Nem a klasszikus példája szerintem, mert pl. az általa hallgatok zenéktől (U2-t és DM-et leszámítva) a hideg ráz.
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4437)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4440
ja meg a tarzan szakértés sem volt semmi, ezen nevetett, annak ellenére hogy bírják a faszit, egy rakás, rádiós újságíró három hétig. asszem pár helyen benne hagyták a véleménynyilvánítást...utána lehet keresni...
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4439)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4439
ezt hívják utólagos hasonlusának:)))) na jó nem kötekszem...viszont ákos lúzer a filmekhez. pont. érdemes egyszer megkérdezni a Méregzsák című filmről, persze olyan tegye, aki jártas egy picit az ír kultúrában és tudja hogy Frears még véletlenül sem ír:)

Igaz, szemétség olyan esettel dobálózni, amely nem a rajongók nagy nyilvánossága előtt esett meg:)))

Előzmény: cliftony77 (4438)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4438
Én viszont jobbjára az Ákos által írt kritikák olvasása előtt néztem meg a filmek nagyrészét (amiről írt, annak kb. 2/3-át láttam), és legtöbbször nagyon hasonló véleményem voltam. Persze nem mindig.
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4437)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4437
asszem ezt hívják rajongói azonosulásnak:)))
Előzmény: Szigi101 (4434)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4436
12 beírás, ebből 10 pol, a másik oldalról, ejnye kedves É.É.!
Előzmény: É.É. (4432)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4435
a többszörösével...
Előzmény: É.É. (4432)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4434
Én nagyon analfabéta vagyok a filmekhez, de néhány filmet Ákos filmkritikái miatt néztem meg, és mindegyik nagyon tetszett. (American Beauty a kedvencem).
Trixy Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4433
Boldog szülinapot disp!!!
Előzmény: disp_ (4429)
É.É. Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4432
Kedves Ludmilla!
Akkor ezek szerint te szomorú leszel, amikor elkészül Ákos filmje.Sajnálatos dolog...

Azért kíváncsi lennék arra,hogy te milyen minőségű és mennyiségű "kontárkodásokkal" büszkélkedhetsz?

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4431)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4431
az hogy valaki jó vizualitású klipeket rendez, nem jelenti azt, ért a filmhez. főlkeg hogy nem ilyen kontextusban használtam. egyébként én azért a klipjeitől sem vagyok annyira elájulva...

és annak külön örülök, hogy nincs egészestés játékfilmje, ugyanis szilárdan hiszek abban, hogy egy magyar művész sem érdemli meg a reneszánsz ember címet, mint ahogy ákos sem költő, esztéta, guru, zenész és filmrendező egyzserre. csak zenész, aki azt hiszi, máshoz is ért, így mindenbe belekontárkodik, jobb-rosszabb eredménnyel.

Előzmény: cliftony77 (4428)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4430
hát pedig én pont a voxos filmkritikáiban látom többek között bizonyítékát annak, hogy nem ért a filmekhez. siralmas, elkoptatott sznob közhelyek sokaságát írta beléjük.
Előzmény: Order (4427)
disp_ Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4429
Ja, hogy még nincs kész a teljes estés játékfilmje? Ez nem azt jelenti, hogy ne értene a filmhez, inkább azt, még nem érzi úgy, eljött az ideje.

Vagy csak azt, hogy még nem jött össze elég pénz/támogató ahoz, hogy értelmét látná belevágni.

Előzmény: cliftony77 (4428)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4428
Nehéz megfogalmazni, hogy mit is jelent: érteni a filmhez. Az, hogy valaki jó filmkritikákat ír, még nem biztos, hogy azt jelenti, ért is a filmhez. De Ákos esetében talán igaz lehet, csinált pár nagyon jó klipet, nekem pl. az Ikon tetszik a legjobban, az nagyon meg van csinálva.

Ja, hogy még nincs kész a teljes estés játékfilmje? Ez nem azt jelenti, hogy ne értene a filmhez, inkább azt, még nem érzi úgy, eljött az ideje.

Order Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4427
Hi!
Ne haragudjatok, hogy közbeszólok, de nem bírtam megállni. Nekem már ősidők óta a film a hobbim, rengeteg filmet láttam és jóval több filmes írást olvastam. Nyilván ettől jóval több minden kell ahhoz, hogy bátran ki merjem jelenteni, de talán aprócska önbizalommat állíthatom, hogy picit konyítok a hetedik művészethez.
Úgy érzem Ákos barátunk azon kevés ember egyike, aki - közhelyesen fogalmazva - nemcsak nézi, de látja is A filmet.Személyiségéből adódóan talán túl kritikus, de ez nem hiszem hogy azt jelentené, hogy nem ért a filmhez. Tanúbizonyság erre a VOX magazin korábbi ( már nem emlékszem pontosan mikori ) számai, de úgy tudom valamelyik könyvében is megjelentek filmkritikái. Én szívesen olvasnék tőle több ilyen jellegű írást is.
Köszönöm, hogy elolvastatok.
Üdv:
Order.
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4426)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4426
debizony. mégha van is mire. igaz, ha nem nyomná a nagy arcát, nem figyelne rá a média. márpedig ákos szeret sütkérezni a fényében, főleg ha okoskodhat egy adott téma kapcsán, lásd tarzan filmzene interjúk, pedig ha valamihez nagyon nem ért, az a film. úgy általában.
Előzmény: Trixy (4425)
Trixy Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4425
Érdekes amit írsz!
Nekem mondjuk pont emiatt nem szimpi Ákos, én kizárólag a zenéje és a szövegei miatt szeretem. No persze csipázom a cinikus néha mókás megnyilvánulásait is riportokban, interjúkban. De hogy baromi beképzelt a lelkem, az is biztos. Mondjuk ez utóbbit megértem, és tőle el is fogadom! De az igaz, hogy néha visszavehetne az arcából, vagy nem?

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4424)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4424
úgy látszik, ezt a gondolatát megváltoztatta. vagy nem is gondolta komolyan, csak a sztori hangzott jól...erre a mostani Blikk cikk az ékes bizonyíték. lehet próbálkozni ákost naív rajnogói szemmel nézni, de attól még egy vérprofi és helyenként kifejezetten sunyi médiamanipulátor. És ez nem baj. mert naívság lenne azt hinni, hogy lemezei remeksége miatt lett ennyire híres, ugye?
Előzmény: Szigi101 (4423)
Szigi101 Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4423
1998, Z+, Ákos történetet mesél:

(kb):
"...bementem tehát az adott újsághoz, hogy ezt a cikket mégis hogyan képzelik rólam. Erre odajött egy fiatal teremtés. aki már legalább 3 napja dolgozott a médiában, és azt mondta nekem: >>Mit aggódsz, Ákos, a negatív reklám is jó reklám!<< Hát talán nagymamádnak. Annak."

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4422)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4422
egyébként ja. mert tudja, amit minden pr órán elsőnek megtanítanak, hogy a negatív reklám is jó reklám. ahogy ezt az elvet, meggyőződés ide-vagy oda, az utóbbi egy évben ákos felhasználta, azt tanítani kéne. így lehet profi módon kihasználni hülye politikusokat, hülye újságírókat és hülye rajongókat...
Előzmény: Trixy (4421)
Trixy Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4421
Szerintem Ákost nem igazán hatja meg az ilyesmi, már túlvan azon, hogy ilyeneken felbosszantsa magát. Ennél kapott ő már kacifántosabb kritikát is!
Meg majd pont egy Blikk cikken fogja magát emészteni! Az neki nem fórum! Max. röhög rajta egy jót! :))
Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4419)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.03 -1 0 4420
ja és nekem pölö a magyar nemzetes cikk egy része kurvára nem tetszett... az egy dolog, hogy a kérdező szájbaadós, labdafeldobós kérdésekkel próbálkozott(klasszikus eszköz, ha ki akarjuk villantani, hogy az alany a mi oldalunkon áll, mondjuk ezt ákos jól kikerülte) de ákos pár válasza, főleg a rockzenével kapcsolatban sem jött be igazán.

Egyébként bemocskolni csak azt lehet, aki hagyja, és a Blikkes cikk a maga buta kis céljával ettől nagyon messze áll. Ugyanakkor nem véletlen, hogy a cikk lejött, így jött le, és ákos is szerepel az oldalon...tudja ő,hogy ha már provokált, mert azért ezt mindenki elismeri, nem, akkor annak azért vannak következményei, és nem éri meg neki, hogy megszakítsa a kapcsolatot az őt egyébként gyakran megemlítő, nagy példányszámú bulvárlappal...itt tűnik el a művész, az ideológius, a politikai vélemény és lép helyére a szintiszta üzleti számítás, ami egyébként ákosra aműgy is jellemző(és nem feltétlenül sértés ez) tehát nem árt gondolkozni mielőtt acsargunk...

Előzmény: stevebi (4417)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4419
arról nem is beszélve, hogy Ákos a nevét adta hozzá. Most akkor hülye, vagy jó pr-os?
Előzmény: Moonclown (4418)
Moonclown Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4418
Mondjuk nem tudom ez mitől off.

De szerintem Trixy szavait csak te érted félre.Amugy spec az a Cs.Előd cikk nem lehet dicsérő, lévén a könyvéből van részlet.Én pl érdekesnek találtam kivételesen, és nem irigylem CS.E-t.Volt egy olyan mondtata hogy ő azt az egyet nem értette miért hangsulyozta mindenki egy rendőr halt meg.Nem egy ember halt meg.AZ mégius csak több mint egy rendőr.(Na de ez már off.Mellesleg kiváncsi lennék hogy reagálnátok ha szo szerint Ne adj isten Ákossal történne hasonló.Azt azért senki sme hiszi hogy ő 50-el közlekedik.)

Attol hogy a cikk szenny, vagy csak Ákos ellenes még cikk.És megjelent egy több tizezer példányszámú lapban.És a többi sem külömb.És ha mondjuk 300.000 példányban jelennek meg Ákost (vagy akármit) fikázó cikkek, amit igy legalább 1 millio ember olvas, arról nem lehet nem tudomást venni.

Ez van.Magyaország 2002.

Előzmény: stevebi (4417)
stevebi Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4417
Teljesen OK, ha lezárjuk a témát, mielőtt egy ilyen szenny cikk miatt szétoffoljuk a topicot.
De még egy apróbb megj.:
"örültem a cikknek, de nem a tartalmának! Micsoda kölönbség! " - ez pl. arra , hogy ebben az országban mindent és mindenhogy meg lehet magyarázni. Mi az , hogy vki örül a cikknek, de a tartalmának nem. Minek lehet örülni egy cikken a tartalmán kívül? A külalaknak, betűtípusnak? Nem értem.
Vagy arra gondoltál, hogy ez az Ákost fikázó, bemocskoló cikk egy minőségi, korrekt újságíró, kritikus tollából származik? Nem hiszem.

Ezek szerint mindenki(beleértve téged is) elutasítja ezt a fröcsögő cikket tartalmilag!
De én - min Ákos rajongó - nem csak a tartalmának, hanem az ilyen jellegű tömegbutító, -uszító cikkek megjelenésének sem tudok örülni. Egyáltalán nem örülök, hogy ilyen senkiházi újságírók lefikáznak egy korrekt művészt, hazudoznak, miközben egy erkölcstelen majom Császár Elődöt pedig dícsérnek.
Nem tudok örülni a cikknek, mert politikailag bekóstolják Ákost és ráadásul "hazudnak megfontoltan..."

Előzmény: Trixy (4416)
Trixy Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4416
Mielőtt te lehordasz engem, te is pont ugyanolyan figyelmetlen vagy!
Mégegyszer leírom, de utoljára: örültem a cikknek, de nem a tartalmának! Micsoda kölönbség! Ez még közelről sem azt jelenti, hogy tetszett volna! Ebben azért remélem egyet értünk!
Részemről a téma lezárva!
Előzmény: stevebi (4415)
stevebi Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4415
Nem veszünk össze, csak nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, ráadásul hazudnak is mindenki szeme láttára:
"Én kifejezetten örültem ennek a cikknek" - lentebb ezt írod, most pedig az ellenkezőjét állítod.
Sokkal jobb, ha hitelesek a hozzászólásaid, mintha a tipikus ( 'okoska stb.' ) gyerekes támadás eszközeihez nyúlsz.
Előzmény: Trixy (4413)
cliftony77 Creative Commons License 2002.12.03 0 0 4414
Gyerekek, ne vesszetek már össze a kib... Blikk cikk miatt. Nem ér annyit.

Nekem személy szerint az a véleményem, hogy nem baj, hogy LG berakta. Nem mintha egyetértenék a cikkel. De ha nem tudunk róla, attól még létezik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!