Gangsta: neked mennyi a casco? Nekem elvileg 11 lenne, de 10 lett. 323-nak lett biztositva. Szerintetetek számit ez? Mármint hogy nem F. Merthogy a biztosítási ajánlaton, ami alapján a szerződés készült 323F van.
Caris autoja tenyleg csodaszep es a hangja is szuper. Beleulhettem egy kicsit (kosz Caris!) es amultam... Minden a helyen van, minden kezkozelben es egy fotelbol uralkodhatsz a technika felett... Szoval klafa kis(?) joszag! Gratula!
>> jó nagy (most kölzöséskor jól jött).
Azert a "kis" 323-asban elfertek allitva a gumik a csomagtartoba!! Ugye, Caris?! ;-)
Casco: Az enyemnek is eleg huzos a CASCO-ja, de azt mondtak, hogy ha tetetek bele valami rendes(!) riasztot, meg ablak-gravir, meg inditasgatlo, stb. akkor lejjebb mehet a CASCO osszege... Majd utana jarok a biztositonal...
Pigmy: Hat, ez eleg gaz... Szethajtod szegeny autot! :-)
Ja, nalam is volt moka a hetvegen: elmentem a gumishoz, hogy feltegyek a teli gumikat... Bent allok a szervizben. Jon egy ficko, megnezi az autot, majd megszolal: "Na, a kisauto kesz van mar?" Huh, azannya - gondoltam. Mi az hogy "kisauto"... Kinezek ma', hogy mivel van az ember: Nissan Patrol...!!! Hjaaaa... Igy mar mindjart mas...! ;-))
"gyári alufelni", ez nem valószínű. Nekem is gyári volt addig amig nem mondták a maci szervizben, hogy gyárilag nem jön ki alufelnivel a gép. A disztributor teszi rá a kereket, amit külön rendelésre akár mazda jelvénnyel gyártanak. Gondolom egy-két nagyon extrém esetet kivéve ez igaz. Rijasztó nincs? Kulcslyuk nekem is világit, a régi F-en nem igy vót?
Majd meséjj mennyit fogyaszt. A 323F V6 10-et lazán.
és még rengeteg apróság, ami nem extra, de igazán jólesik az embernek. pl. megvilágítja a kulcslyukat, ha kiszállsz az autóból, a belsô világítás "elhalványodik", még a hamutartó is meg van világítva. kb. 15 fokozatban lehet állítani, hogy az ablaktörlô milyen gyorsan töröljön :) jó nagy (most kölzöséskor jól jött).
nagyon szép hangja van (semmi kipufogótuning, csak maga a motor szépen dörmög).
Megy mint a golyó (gondolom eszik is hozzá), a vége gyári adat szerint 214 km/h.
Na csak hogy tortenjen valami erdekes, tegnap az autopalyan kinyomta az olajat a motor az olajszintmero palcanal, motor megallt, oszt kigyulladt az olaj ket helyen is, leegett egy-ket kabel, generatornal, injektornal, stb.. Zajlik az elet... :) Meg jo, hogy volt nalam viz.
Amugy tok izgalmas elektromos rendszer nelkul, epp hogy mukodo vesszvillogoval, szervok nelkul, minusz fokokban vontatni. :)
Király GangstaBoy, ez naggyon jó 5let a fontos dolgokkal! A fórumon mindent végigbányászni nehézkes. Tali szerintem is vagy jobb időben vagy fedett helyen legyen, de természetesen szeretném ha lenne!!
Gangsta: néznél nekem is ködlámpát? Egyáltalán ugyanolyan vajon mint a sedané? Csak a szám nagy a pénztárca pici, de később esetleg bele ruháznék egy párba.
Ha mar Mazda Klub - akkor szolok, hogy megujult az oldal: "Jó tudni..." rovatban -egyenlore- bontok cime/telefonszama van... Ha tudtok barmit, amit ide be lehet tenni szoljatok!
Hja, olyan videokat kaptam, hogy na! Hamarosan azok is kint lesznek! Izelito: Fekpadon, 710(!) loeros RX-7... Stb.
Apus: Gyertek el legkozelebb ti is a talalkozora. Lampa ugyben lehet, hogy tudok segiteni, korulnezek! Ha tudsz pontos meretet adni, az azert nem lenne katrany! Nekem nem "facelift"-es Mazdam (sedanom) van, csak egy sima, mezei 323F... ;-)
SzaboZE: Hat igen, mi jol elvoltunk a Mazdakkal egyutt... De ugy lattam, azert a lanyok is jol ereztek magukat!
Kovetkezo tali mar csak a jo idoben (tavasz) lesz?