Gyenge kezdet ez, kedves felem. Mellettem teret nem nyerhetsz, felesleges hetvenkedned. Kezed helyezd seggedre (ne feledd, retkes!), s verj le hetet! Kedvemre teszel ezzel.
Beteg ember!
Legyenek vele rendesek! Ne tegyenek vele embertelen cselekedeteket! Kezem e helyen esdekelve felteszem! Szemem ezennel egekre emelem.
Ne verje gereblye nyelekkel eme egyedet. Ne legyenek rajta sebek, heggedve, gennyesedve!
Pedig elhiheted, hogy csak segíteni akarnak rajtad. Úgy látom, hogy olyan jellegű mentális problémáid vannak, amelyeket már képtelen vagy egyedül megoldani. :)
Elmebetegnek nevezel? Fejezd ezt be! Kerek-perec megvetlek, eke teperjen le reggel, de lehet este, nem ellenzem. Eredet elmetszem, testnedvedet leeresztem, nem tehetek egyebet. Esetleg megverlek, de ez sem lesz kellemes neked.
Ne tessenek aggódni zavarodott elméjű gyermekük/unokájuk állapota miatt. Már intézkedtem, az illetékes szervek rövidesen megjelennek a lépcsőházuk előtt. Nyissanak nekik ajtót, a többit már ők elintézik. Pánikra semmi ok, értik a dolgukat. :)))
Tisztelt Kocsmatársak!
Hogy Huggyt melyik ideggyógyinté... khm, bocsánat. Szóval, hogy Huggyt melyik szanatóriumba szállítják, azt még nem lehet tudni. Jó kezekbe fog kerülni. Kap majd egy barátságos kis szobácskát gumifalakkal. Látogatni néhány hétig biztosan nem lehet. :)))
Feljelentesz? Szellemeskednem nem lehet? Merre leledzel? Hereszervedet lefejtem, kezedbe teszem, fejedre verek vele. Kegyetlen ember lettem. Rettegj!!!
Eszembe jutott egy harmadik lehetőség is. Asszem ez az igaz. Te füves cigit szívsz, közben meg gépeled itt a sok hülyeséget. Itt az élő példa, hogy mindenkinél más hatást vált ki az anyag. :)
Bazzeg!
Te vagy teljesen becsavarodtál, vagy valahonnan másolod ezeket az "e" betűs mondatokat. Én a második lehetőségre tippelek. HE-he-he... Lebuktál! :)))
Ernyedt testem sert szeretne, ezt csepegtess szent nyelvemre, ne feketelevest. Ezen tetteddel elnyerheted rendes helyed fent, mennyekben. Nem kell nekem lelked, sert szerezz nem egyet, de ezret!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Emberek! Ezen gyenge elme elveszett! Ez ellen keveset tehetek. Meg kellene berhelnem begyepesedett fejedet. Bele kellene engednem meleget egy keveset. Felengedne erre ezen esztelen egyed? Lehet.
Te? Mely fene vette el eszedet, te kehes eb? Keresztbe lenyellek, engem te nem rettentesz meg!!! Tested kendert vett be? Szerzetesrendet fel se keress, vezekelj, te kellemetlen perverz!!