Ha én lennék a menedzsere, izzó vasrudakkal piszkálnám a hájas seggét, vagy egyszerűen addig nem kapná vissza a szódásüveg-szemüvegét, amíg meg nem írja a folytatás(oka)t a toronyhoz a kis szennyesorrú. Tőlem mást nem is kellene már írnia, esetleg havonta egy bitang novellát a kedvenc magazinomba.
Szerintem nagyon jó, én nem folytattam volna, ha nem tetszett volna. Az egész világot ott vezeti be, a sátánfű, meg a többi, és hát megismerni Rolandot nagy élmény volt.
egyedul vagyok a velemenyemmel, miszerint az elso dark tower egyszeruen szar, a masodik alakul, a harmadik meg hooooooot jo? a negyediket meg nem olvastam.
alapvetoen jo lenne az elso is, mondjuk bevezetonek, ilyesmi, de hogy kulon konyv, raadasul tobb evet kellett varni a folytatasra... haaat...
Bizony a Torony, bizony, bizony!!!
Hát, asszem, enélkül biztosan nem vón' teljes az életmű, ezen felül ez van a legközelebb bizonyos Barker nevű művész szokott stíljéhez is, akit számosan kedvelünk... így van ez.
Na, lehet, hogy eljátszom a jótündért :-)))
Az a helyzet, hogy a könyvtárban, ahova járok, a Setét torony 2. és 3. része elég sokszor bent van, de az elsőt soha nem láttam. A múltkor az egyik könyvesboltban ráakadtam egy első kötetre, gyorsan megvettem. Még csak tegnap álltam neki, kb 1-2 hét mire végzek vele, mert elég sok egyéb programom van, de utána szívesen kölcsönadom majd becsületes topic-társaknak, elolvasási célból. De csak kölcsön!!!!
bone: a dark tower tetralogia pontosan 4700 ft, ha ujonnan veszed :-/ a board tukeppen egy forum, vagy ilyesmi, csak van par topic, nem omlesztve van minden. de csak egy otlet volt...
tekintsd meg mondjuk ezt: bestcelebs
bone: szóval nincs meg a setét torony....egyik se? és szeretnéd? én legyek a jótündér? Ha írsz a Mikulás bácsinak megdumálhatom vele....de csak ha utána kölcsönadod!:)))))
zsanna:
nem semmi. manapság télleg nevetséges ami van könyv ügyileg:( nem számoltam utána de egy 5ösben benne van a setét t. tetralógia, ezért nincs még meg:(
Dohi:
t'om hogy borzalmas meg minden, de én nemtom mi az a King board! :) télleg, bár lehet más sem, u.i. senki nem reagált rá:)) pls mondd el, ezzel még eddig nem találkoztam. elöljáróban annyit, hogy mivel Kinggel kapcsolatos, kétlem hogy ne lennének kiváncsiak rá:)
bone: nezd, a menu most "funkcionalis". utalom, amikor tele van kepekkel az egesz site, es tok lassu es minden (skhq is volt olyan, de rajottem, hogy nem jo az ugy...) arra viszont roppant kivancsi vagyok, mit akarsz a konyv oldallal es varom a betat :) tovabba, nem is tartalmat akartam irni, hanem layoutot, vagy ilyesmit. na mindegy.
hát tegnap este megcsináltam a menüt, ami azért sokkal szebb mint a mostani "menü" (már bocs de télleg nem nagy szám a mostani...:)) elkezdtem a könyvek rovatot is tök jol halad, az alapdesignja már megvan csak mivel azt kb 50 könyvre kell eljátszanom, nem 5 perc...szal szerintem a hét végére már tudok küldeni egy bétát. tök jo hogy pont most lesz a szülinapod:))
jah a skhq tartalmi része szvsz iszonyat jo szal azon nem változtatok, mert azon nemtok mit javitani:) ellenben lesz letöltés rovat:)))
a többit majd mailben
Én meg még 130 Ft-ért vettem a Christine-t, a Ragyogást meg 75 Ft-ért!!!!
Nekem a "Borzalmak városa" cserealap lenne, ha valakit érdekel. (1991-es kiadás.)
runaway: nem, nekem nem tetszett a tortura legvege. nemtom, miert...
bone: igeeeeeen? kegyetlen jo!!!!!!! ugyis mindjart szulinapom lesz :) mikor lathatok belole
valamit? :) egyebkent az oldal tobbi reszevel van problemad? marmint az oldalak elrendezesevel, mittudomen.