Caris: A probakort a legkozelebbi talalkozon "behajtjuk" rajtad! Tankold majd tele a gepet! ;-)
SzaboZE: Akkor megis kellene. A magyart (talan) jobban megertem, mint az angolt... Amugy a holland 323 klub oldalarol szedtem le. :-) Vannak ott jo kis autok!
A videok a mai nap folyaman felkerulnek a klub oldalara, azt hiszem erdemes lesz megnezni oket!
Köszi németül is jó lesz, még mindig jobb, mintha semmilyen sem lenne. Mail ment.
Huhhh, kicsit leizzadtam amikor elolvastam a hozzászólásod elejét, ezek szerint át is festették... :))))
Még 1 kérdés, hátha tudod, (vagy valaki más): azok a kis szürke pattentek, amelyekkel tele vannak a Mazdák és mindent rögzítenek, mennyire kompatibilisek egymással, mert hiányzik pár darab. A bontóban azt mondták, hogy van egy ládájuk tele ilyenekkel és abból lehet válogatni.
Egy ilyen autót a nyáron be kellett volna számítanunk csak két problémája volt, a gyátási év nem stimmelt (forgalmi -2 év) és a kilométerek
száma sem tetszett ugyanis a kocsi nálunk volt 190e km-es szervizen most meg 86e volt benne.
Nem bordó volt:-)
somSom
SzaboZE: Ez a hasznalati van meg neked is? Angol vagy magyar? Hja, mert ha ugyanez van meg, akkor NE fenymasold le, mert leszedtem a netrol! Minden oldal be van scennelve... :-) Vannak meg raero emberek! :-)
Ha nem ez van meg, akkor viszont meg mindig erdekel!
Csak inditásgátló (immob) volt a kocsiban. A gravirt bárhol (3e Ft). Én a budaörsi tesco parkolójában dolgozó sráccal graviroztattam, 2500-ért mindenhova nyom gravirt ahova kéred. A riasztó azóta került bele. Most beszéltem az üfsz-al, szóval átbillentették a tipust 323F-re, viszont aszonták a riasztó megléte nem változtat a jelenlegi összegen. A rijasztót egy kollegám ismerőse dobta be, (baráti ár), ha bővebben érdekel anyagilag és tipusilag akkor magánban megdumázzuk.
Hat nem tudom! Ugyis akarok bele egy rendes riasztot + gravirt, aztan majd megkerdezem a biztositot!
Hol csinaltattad a riasztot/gravirt? Vagy mar megvolt minden, amikor megvetted? :-o
Hat nem tudom, hogy mi szamit es mi nem, de nekem 18e Ft a CASCO. Az ajanlatra 323F van irva, es biztonsagi berendezes csak egy szutyok mezei riaszto lett beirva (mivel az van benne)! :-| Es plusz meg talan az is, hogy ceg nevere lett veve... Neked milyen karokra szol a CASCO, nekem teljeskoru van! Minden benne van, ami csak lehet!
Gangsta: neked mennyi a casco? Nekem elvileg 11 lenne, de 10 lett. 323-nak lett biztositva. Szerintetetek számit ez? Mármint hogy nem F. Merthogy a biztosítási ajánlaton, ami alapján a szerződés készült 323F van.
Caris autoja tenyleg csodaszep es a hangja is szuper. Beleulhettem egy kicsit (kosz Caris!) es amultam... Minden a helyen van, minden kezkozelben es egy fotelbol uralkodhatsz a technika felett... Szoval klafa kis(?) joszag! Gratula!
>> jó nagy (most kölzöséskor jól jött).
Azert a "kis" 323-asban elfertek allitva a gumik a csomagtartoba!! Ugye, Caris?! ;-)
Casco: Az enyemnek is eleg huzos a CASCO-ja, de azt mondtak, hogy ha tetetek bele valami rendes(!) riasztot, meg ablak-gravir, meg inditasgatlo, stb. akkor lejjebb mehet a CASCO osszege... Majd utana jarok a biztositonal...
Pigmy: Hat, ez eleg gaz... Szethajtod szegeny autot! :-)
Ja, nalam is volt moka a hetvegen: elmentem a gumishoz, hogy feltegyek a teli gumikat... Bent allok a szervizben. Jon egy ficko, megnezi az autot, majd megszolal: "Na, a kisauto kesz van mar?" Huh, azannya - gondoltam. Mi az hogy "kisauto"... Kinezek ma', hogy mivel van az ember: Nissan Patrol...!!! Hjaaaa... Igy mar mindjart mas...! ;-))
"gyári alufelni", ez nem valószínű. Nekem is gyári volt addig amig nem mondták a maci szervizben, hogy gyárilag nem jön ki alufelnivel a gép. A disztributor teszi rá a kereket, amit külön rendelésre akár mazda jelvénnyel gyártanak. Gondolom egy-két nagyon extrém esetet kivéve ez igaz. Rijasztó nincs? Kulcslyuk nekem is világit, a régi F-en nem igy vót?
Majd meséjj mennyit fogyaszt. A 323F V6 10-et lazán.
és még rengeteg apróság, ami nem extra, de igazán jólesik az embernek. pl. megvilágítja a kulcslyukat, ha kiszállsz az autóból, a belsô világítás "elhalványodik", még a hamutartó is meg van világítva. kb. 15 fokozatban lehet állítani, hogy az ablaktörlô milyen gyorsan töröljön :) jó nagy (most kölzöséskor jól jött).
nagyon szép hangja van (semmi kipufogótuning, csak maga a motor szépen dörmög).
Megy mint a golyó (gondolom eszik is hozzá), a vége gyári adat szerint 214 km/h.