Szia Moonclow!Ne félj,mint már alant írtam, én befejeztem a társalgást Ludmillával,úgyhogy nem lesz folytatás.Ami meg Ákos istenítését illeti,valóban tévedsz(nem is kicsit),de teljességgel felesleges lenne,hogy győzkődjelek benneteket,nem?!Inkább váltsunk/váltsatok témát.
Sziasztok.
Biztosan igazad van, csak azért, hogy ne kelljen végignyálazni az egészet mindenkinek, ideírnád, hogy pontosan melyik az az ominózus mondata?
Amúgy egyetértek veled abban, hogy iszonyúan nagyképű, asszem egy pár hozzászólással lejjebb ezt meg is említettem. Ezt soha nem is tagadta senki, mindenki tudja, hogy van bőr a képén rendesen.
Viszont azt meg neked kell elfogadnod, hogy mi ennek ellenére kedveljük őt és/vagy a munkásságát. Én speciel imádom a dalait, és néha olyan dolgokat fogalmazott meg, amiket akár én is mondhattam volna! ("Neked soha el nem felejtem, hogy kimondasz dolgokat helyettem...")
Soha nem azért szerettem őt, amit a médiában alakított, sokkal inkább az énekléssel és dalszerzéssel (stb.) lopta be magát a szívembe.
Ajánlom mindenki kedves figyelmébe az Utolsó Figyelmeztetés c. furcsa újságban megjelent Ákos interjút. Kedves popművész úr egyetlen félmondattal hazaküldi az elmúlt 50 év rockzenéjét, úgy generally, és közli, hogy bezzeg ő. Ő tud. Mások : senkik, tévelygő barmok, utolsó kis nímandok.
Azért ez már kicsit túlmutat minden ésszerű határon. Nagyon égne a pofám az ő helyében. Ákos rulez, mindenki más (pl. Bowie, The Cure, Prince, Spiritualized, Led Zeppelin, stb) meg sux? Nono.
Nem ártana talán tanulni egy kis szerénységet. Lehet, hogy ezen a szemétdombon ő a kakas, de odakint: senki és semmi. Majd pont ő mondja meg a frankót, no meg, már bocsánat, a faszom.
Ludmilla kontra É.É. örülök hogy jól elvagyotok de nem lehetne magánban:kezdtek mind aketten nevetségesek lenni.Egyikötök a mindenttudó zseni, a másik meg "Ákos az isten, az se baj ha tömeggyilkos lenne" szintű fan.
Legalább is én így látom.PErsze lehet hogy tévedek de ennek ellenkezőjéről még nem sikerült meggyőznötök minket.
ajánlottak nekem egy nagggggyon tutti magyar zenekart, ezt szeretném most veletek megosztani. A nevük Peet, és állítólag eszement jó zenét játszanak!
Találtam róluk egy kritikát, akit érdekel olvassa el.
itt: http://www.sziget.hu/placcc/hirek/37328.html
Mellesleg ugyanitt található egy szavazás arról, hogy melyik magyar albumot találtátok idén a legjobbnak!
Gyerünk, szavazzunk az ÚT-re, mert eléggé hátul áll! :)
erre a fennköltnek látszó ostobaságra csak egy gyermekkoromból felmerülő idézetet írhatok, amely a hozzád hasonló ékesenszóló pszeudonői politikailag azonnal behatárolható fikanickek juttattak eszembe(legutóbb a márják a hősökön aggódva sírnak ügyében):
"Szervezkednek a mancsok, banyamancs a parancsnok"
Ahogy elolvastam honmentő megszólalásaidat, ez jutott az eszembe. Sorry, és ugye érthető, hogy könnyen megítélhető...igaz, a h.p egy fokkal találóbb lenne, de nem vagyok azért ENNYIRE vulgáris. Ördög áldjon, hiszen isten a választásokon elhagyott:)
A hozzászólásaid,válaszaid magukért beszélnek,tükrözik szín-vonaladat;de mind-1,hiszen "Mind egyre megy Mert jó válasz csak egy van Egyetlen egy";úgyhogy látom értelmetlen lenne tovább vitatkoznom veled.Az ég áldjon!
Ez az szjz egy modortalan, nagyképű, dilettáns sültparaszt. Van szerencsétlenségem ismerni.
Tenni kell a szarkavarására magasról. Manipulálós bulvársajtó bizony ezen a szinten mozog.
Én egyébként köszönöm, hogy szóltál a cikkről.
Szerintem minél többen látják azt, hogy konkrétan hogyan csal, hazudik, manipulál, mocskolódik a média javarésze, annál többen lesznek védettek ezzel szemben.
Ez a blikk cikk csak Ákos igazát erősíti :-)
Elöljáróban néhány dolog ehhez az egész VB cikkes dologhoz:
- nem dolgoztam a hétvégén, de egy kollegám volt oly kedves elküldeni nekem a VB ezen oldalpárjának pdf-jeit, s mivel a levelében a subject 'akos' volt és mellékelve volt 2 megányi attachment VB_16_1201_Akos.pdf és VB 17 1201 ujra.pdf néven, ezért mertem arra gondolni hogy ez egy Ákos cikk lesz :) De mivel ez vmikor vasárnap reggel volt (ugye, hajnali 5kor írtam be ennek a _TÉNYÉT_ /egy szóval sem írtam le most hogy "ajánlom", de gondolom erről lehetne oldalakat vitatkozni.../ , nem sokkal azután hogy hazaértem a VooDoo-ból :)), nem volt kedvem letölteni a pdf-eket /itthon sajna modemes vagyok/, ezért ezek a szerveren maradtak - így viszont akkor fogalmam sem volt hogy mi volt a cikkben.
Aztán -még vasárnap, s kora reggel- elutaztam Egerbe, az újságosnál vettem egy Blikk-et és csak akkor láttam hogy mi van benne...
Ez az írás amúgy tényleg megdöbbentő (sőt...) annak a 'szzj' (= Szép Zoltán János) tollából, aki ennek előtte amúgy elég sok Ákos-os cikket/interjút összehozott már itt a Blikk-ben (a mai nap folyamán össze is szedtem a cíkkarchívumomat: cirka 60 megányi Ákos és 15 megányi BB anyag, kb. 320 file - cikkek, poszterek, hirdetések, plakátok, stb.), ha jól számolom, ebből kb. 10 darab ami Blikk-es. Háromban van is utalás miszerint ez szzj által készített interjú (de gyanítom, hogy a többi mögött is ő áll), ezeket elérhetővé teszem valamikor...
Egyébként azt gondolom, hogy a Blikk-esek közül valakinek a fülébe jutott hogy van egy kis mizéria ezzel az új albummal, s pl. ezzel a 'Bosszú népe' című dallal, így aztán "rávetődtek", hátha lesz ebből valami zaftos kis sztori, amelyen jó esetben pár napot el lehet csámcsogni, netán majd féloldalas címlapot is hegesztenek belőle -ha sikerül- "Ákos elküldött minket a rákba!", eztet 6 centiméteres Helveticában (apróbetűs keretben: olvasóink véleményét várjuk: Miről szól a 'Bosszú Népe'? hívjon minket: xxx-xxxx), mittudomén. Ez a része az újságírásnak tényleg gusztustalan, számomra is, főleg ha "oknyomozó"-nak akarják eladni. Emlékszem amikor a Z.Jimmy nem találta el a kakast :) akkor mi volt; egy hét után a f***om kivolt hogy mindennap valamilyen formában címlapon van az a Ugly Women és én nem kerülhettem ki, hiszen nap mint nap belefutottam itt a munkahelyen, s ez ment majdnem egy fél évig(!). Ugyanez volt ezzel a Kitty-s dologgal, a Terry Black-es üggyel, borzalom; néha én sem értem, hogy lehet ennél a lapnál egyáltalán dolgozni? :/
stevebi: "Sz’al, ha én ÁKOS FAN vagyok, akkor nem hogy olvasásra nem ajánlok a Blikk cikkhez hasonló förmedvényt, de még a toaletten való felhasználása is elutasítandó.
Egy kicsit szelektálj a cikkek között, ha már a kezedben van az ehhez való 'hatalom'.:-))"
ld. fentebb az elöljáró-ban írtakat.
Egyébként azokra is gondoltam /mikor beírtam, hogy létezik ez a cikk/ akik netán mániákusan gyűjtenek minden cikket, riportot, hírt, tudósítást, etc. Ákosról (pl. egy kedves lányismerősöm anno egész megdöbbent, amikor egy listatag otthagyott nála egy VHS kazit, ami _csurig_ volt Ákossal készített TV-felvételekkel, riportokkal, mittudomén; ez azért már elég hardcore :)). Egy időben én is ezt csináltam /a nyomtatott sajtó terén/, nem véletlen ez a nagy mennyiségű cikkarchívumom :) De aztán egy kicsit belefáradtam ebbe az egészbe, főleg hogy mivel adódhat némi szerzői jogi hercehurca az efféle beszkennelt cikkek neten történő publikálása miatt, ezért nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni; legalábbis a netre nem tudom ezt "csak úgy, a rajongóknak" feltenni. Ez van.
Szelektálni? Én döntsem el közöttetek, hogy melyik cikket olvashatjátok el, melyiket meg ne?! Ez egy full szubjektív dolog, ezt azért Te is tudod. Még ajánlani sem merek igazán, mert abba is belekötöttek páran...
Moonclown: "Attol hogy a cikk szenny, vagy csak Ákos ellenes még cikk.És megjelent egy több tizezer példányszámú lapban.És a többi sem külömb.És ha mondjuk 300.000 példányban jelennek meg Ákost (vagy akármit) fikázó cikkek, amit igy legalább 1 millio ember olvas, arról nem lehet nem tudomást venni."
Ehhez csak annyit: majdnem 300 ezer :) Legalábbis a Blikk kinyomtatott példányszáma. Az a része publikus hogy 3 mutáció készül: 'Kelet-Magyarország', 'Dunántúl' és 'Budapest' címen. De csak az utóbbi éri el (néha) a 100e darabot, a többi azért egy kicsit ez alatt van...
"12 beírás, ebből 10 pol,a másik oldalról,ejnye kedves É.É."Ezek szerint, akkor te már teljes,valós képet is tudsz rólam alkotni...nem semmi emberismeretre vall.
Úgy tudom az ítélkezői "felülről lefelé" hangnemet a Teremtő nem használja az emberekkel szemben,akkor 1 embernek van hozzá joga?
Találtam egy adag régi (1997-es) interjút Ákossal, feltettem egy zip fájlban IDE. Nem nagy, kb. 5 MB, van benne .mp3, .wav, és .ra kiterjesztésű is. Jó szórakozást!
Jóvanna, tudom nem kéne .wav fájlokat feltenni, de az egész mérete olyan kicsi, hogy több macera lett volna bedigizni mp3 fájlba, mint így...