Elkészültem az új design béta verziójával!
hangsúlyozom béta, ezért még a rovatok nincsenek meg, csak az alapdesign. Dohinak nem tetszett, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. Legyen az pozitív, negatív, mindegy, csak ha utobbi, akkor pls indokoljátok meg.
http://www.extra.hu/skhq2/skhq.html
az elso a konyv alapjan keszult, a masodik meg az elso alapjan :) ilyen "based on the characters created by" jellegu dolog, mint a kukorica gyermekei 2-7, sometimes they come back 2-3, meg ilyesmi.
Még csak ma néztem meg videorol a Kedvencek temetőjének I. részét. De miről fog szólni a II. rész, mert a könyv pont azzal fejeződött be, mint a film I. része? Vagy volt a könyvnek II. része?
Ha én lennék a menedzsere, izzó vasrudakkal piszkálnám a hájas seggét, vagy egyszerűen addig nem kapná vissza a szódásüveg-szemüvegét, amíg meg nem írja a folytatás(oka)t a toronyhoz a kis szennyesorrú. Tőlem mást nem is kellene már írnia, esetleg havonta egy bitang novellát a kedvenc magazinomba.
Szerintem nagyon jó, én nem folytattam volna, ha nem tetszett volna. Az egész világot ott vezeti be, a sátánfű, meg a többi, és hát megismerni Rolandot nagy élmény volt.
egyedul vagyok a velemenyemmel, miszerint az elso dark tower egyszeruen szar, a masodik alakul, a harmadik meg hooooooot jo? a negyediket meg nem olvastam.
alapvetoen jo lenne az elso is, mondjuk bevezetonek, ilyesmi, de hogy kulon konyv, raadasul tobb evet kellett varni a folytatasra... haaat...
Bizony a Torony, bizony, bizony!!!
Hát, asszem, enélkül biztosan nem vón' teljes az életmű, ezen felül ez van a legközelebb bizonyos Barker nevű művész szokott stíljéhez is, akit számosan kedvelünk... így van ez.
Na, lehet, hogy eljátszom a jótündért :-)))
Az a helyzet, hogy a könyvtárban, ahova járok, a Setét torony 2. és 3. része elég sokszor bent van, de az elsőt soha nem láttam. A múltkor az egyik könyvesboltban ráakadtam egy első kötetre, gyorsan megvettem. Még csak tegnap álltam neki, kb 1-2 hét mire végzek vele, mert elég sok egyéb programom van, de utána szívesen kölcsönadom majd becsületes topic-társaknak, elolvasási célból. De csak kölcsön!!!!
bone: a dark tower tetralogia pontosan 4700 ft, ha ujonnan veszed :-/ a board tukeppen egy forum, vagy ilyesmi, csak van par topic, nem omlesztve van minden. de csak egy otlet volt...
tekintsd meg mondjuk ezt: bestcelebs
bone: szóval nincs meg a setét torony....egyik se? és szeretnéd? én legyek a jótündér? Ha írsz a Mikulás bácsinak megdumálhatom vele....de csak ha utána kölcsönadod!:)))))
zsanna:
nem semmi. manapság télleg nevetséges ami van könyv ügyileg:( nem számoltam utána de egy 5ösben benne van a setét t. tetralógia, ezért nincs még meg:(
Dohi:
t'om hogy borzalmas meg minden, de én nemtom mi az a King board! :) télleg, bár lehet más sem, u.i. senki nem reagált rá:)) pls mondd el, ezzel még eddig nem találkoztam. elöljáróban annyit, hogy mivel Kinggel kapcsolatos, kétlem hogy ne lennének kiváncsiak rá:)