Szerintem ezt minden szervizben szeretik elvesziteni. Eccerűen hanyagság lehet vagy elvesztés, mert mikor a BD-ben a lengéscsilit cserélték akkor is eltünt vagy 4-5 darab. Azon még nincs mágnes. Milyen elven megy ez a mágneses bolha?
Erős a gyanúm, hogy ezek a patentek mágnesesek, és csak a szakszerviznek van hozzájuk mágnese. Ugyanis valahányszor visszakapom egy szerviz után az autót, egyre több patent hiányzik. Csak azt tudnám, mit csinálnak velük, grandiózus mozaikot építenek belőlük?
7végén találkozhatunk! Mikulásra annyit kérek hogy mégeccer körbesasolhassam a gépet, most hogy mexoktam az enyim már más szemmel nézegettem a többit is! :)))
Caris: A probakort a legkozelebbi talalkozon "behajtjuk" rajtad! Tankold majd tele a gepet! ;-)
SzaboZE: Akkor megis kellene. A magyart (talan) jobban megertem, mint az angolt... Amugy a holland 323 klub oldalarol szedtem le. :-) Vannak ott jo kis autok!
A videok a mai nap folyaman felkerulnek a klub oldalara, azt hiszem erdemes lesz megnezni oket!
Köszi németül is jó lesz, még mindig jobb, mintha semmilyen sem lenne. Mail ment.
Huhhh, kicsit leizzadtam amikor elolvastam a hozzászólásod elejét, ezek szerint át is festették... :))))
Még 1 kérdés, hátha tudod, (vagy valaki más): azok a kis szürke pattentek, amelyekkel tele vannak a Mazdák és mindent rögzítenek, mennyire kompatibilisek egymással, mert hiányzik pár darab. A bontóban azt mondták, hogy van egy ládájuk tele ilyenekkel és abból lehet válogatni.
Egy ilyen autót a nyáron be kellett volna számítanunk csak két problémája volt, a gyátási év nem stimmelt (forgalmi -2 év) és a kilométerek
száma sem tetszett ugyanis a kocsi nálunk volt 190e km-es szervizen most meg 86e volt benne.
Nem bordó volt:-)
somSom
SzaboZE: Ez a hasznalati van meg neked is? Angol vagy magyar? Hja, mert ha ugyanez van meg, akkor NE fenymasold le, mert leszedtem a netrol! Minden oldal be van scennelve... :-) Vannak meg raero emberek! :-)
Ha nem ez van meg, akkor viszont meg mindig erdekel!
Csak inditásgátló (immob) volt a kocsiban. A gravirt bárhol (3e Ft). Én a budaörsi tesco parkolójában dolgozó sráccal graviroztattam, 2500-ért mindenhova nyom gravirt ahova kéred. A riasztó azóta került bele. Most beszéltem az üfsz-al, szóval átbillentették a tipust 323F-re, viszont aszonták a riasztó megléte nem változtat a jelenlegi összegen. A rijasztót egy kollegám ismerőse dobta be, (baráti ár), ha bővebben érdekel anyagilag és tipusilag akkor magánban megdumázzuk.
Hat nem tudom! Ugyis akarok bele egy rendes riasztot + gravirt, aztan majd megkerdezem a biztositot!
Hol csinaltattad a riasztot/gravirt? Vagy mar megvolt minden, amikor megvetted? :-o
Hat nem tudom, hogy mi szamit es mi nem, de nekem 18e Ft a CASCO. Az ajanlatra 323F van irva, es biztonsagi berendezes csak egy szutyok mezei riaszto lett beirva (mivel az van benne)! :-| Es plusz meg talan az is, hogy ceg nevere lett veve... Neked milyen karokra szol a CASCO, nekem teljeskoru van! Minden benne van, ami csak lehet!