Hát ebben egyet kell hogy értsek.
Befejeztem a Setét torony I-et. Mit ne mondjak, szerintem ritka unalmas volt. Csak az tartotta bennem a lelket, hogy állítólag a többi "exponenciálisan" jobb lesz. Bár ezt felülmúlni nem nagy szám. Ja, és Zoltán a holló ezt mondja: "B.. meg magad, és a lovat is, améken jöttél"
Az, ahogy néz, amikor ülnek az ebédlőasztalnál, hát az hatalmas, leszédültem az ágyról. Utána meg a kajával, ahogy hülyül, kurva nagy :D Meg a "A papa szeret téged" felkiáltással tetézett kocsiraugrása, én agyonröhögtem magamat rajta, áááá :D
A Kedvencek temetőjének I. része szerintem még elment. A II. részben az indítás elég jó volt, mármint a sztori, ahogy kezdődött, de kb felétől valami borzadvány lett belőle. (Amikor a gyerekek a seriffet felvitték a temetőbe.) A sztori is teljesen idiótába ment át, meg a képi megvalósítása is. Annyira pocsék a második fele, hogy ezt már bűn volt megcsinálni, szerintem. A Rémkoppantók is ilyen? Mert az még a videón vár a sorára.
A Setét torony 1. kötetében már kb 200 oldalnál tartok, de maximálisan egyetértek Dohival. Csak becsületből rágom át magam, meg a további kötetek miatt.
Na, letoltottem a mozillat, vegre sikerult beizzitani hozza minden plugint.
Csak egy bajom van vele: 800*600ban eleg rosszul kezelheto, mindig ki kell gorgetni a jobb oldalra. Es a legtobben (akiket legalabbis ismerek) meg mindig ezt a felbontast hasznaljak.
Ja, meg az en 266-osomat elegge leterheli a flash :(
Lehet belole meg nagyon jot csinalni, es meg igy sem rossz.
Lesz Kingnek egy életrajzi regénye!Meg van írva,már csak le kell fordítani.
Van egy könyv-Legendák a címe-,amelyben van egy kis szösszenet,a Setét Torony első kötete előttről.Nagyon jó kis novella,érdemes elolvasni!
Tegnap elolvastam az Atlantisz gyermekei 1966-ban játszódó részét. Már az első részében sejtettem, hogy nagyon jó ez a könyv, most viszont feljött közvetlenül a Setét torony mögé a saját SK-toplistámban. Kicsit sem horror ez a könyv, de akit ez nem zavar, az olvassa el bátran, ajánlom!
Nekem az a problémám pl, hogy egyáltalán megnézni sem tudom. Opera: egy nagy fekete kepernyo. Netscape: nagy fekete kepernyo, feher teglalappal a kozepen. (Linux)
Ha ez egy kezdooldal, legalabb egy linket tehetnel oda, hogy tovabb lehessen lepni.
Elkészültem az új design béta verziójával!
hangsúlyozom béta, ezért még a rovatok nincsenek meg, csak az alapdesign. Dohinak nem tetszett, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. Legyen az pozitív, negatív, mindegy, csak ha utobbi, akkor pls indokoljátok meg.
http://www.extra.hu/skhq2/skhq.html
az elso a konyv alapjan keszult, a masodik meg az elso alapjan :) ilyen "based on the characters created by" jellegu dolog, mint a kukorica gyermekei 2-7, sometimes they come back 2-3, meg ilyesmi.
Még csak ma néztem meg videorol a Kedvencek temetőjének I. részét. De miről fog szólni a II. rész, mert a könyv pont azzal fejeződött be, mint a film I. része? Vagy volt a könyvnek II. része?