Az injektor nem szeretné az ilyesmit, de - gondolom - a kompóteres motorok manapság már jól "le vannak védve" az efféle gondok ellen.
Sokkal prózaibb bajok adódhatnak a teljesen kiürített tank esetén: a tank alján mindíg gyűlik a kosz és egyebek; amikor nagyon az alját szívja, egyrészt a benzinszivattyú alján a szűrő el tud dugulni, másrészt rosszabb esetben fel is kaphat vmi nemodavalót.
Milyen MP3 lejáccót vetté? A benzintéma nekem is kényes, mert ugye még nemtom mennyit megy el a gép a maradékkal. Most már bent figyel egy 5 literes kanna benzin a csomiban! :) Télleg nem árthat ha kifogy a benzin? Mármint ijektor vagy vmi nem kényes rá?
Tegnap majdnem kifigyott a benzin az autóból. Megyek hazafelé, lehajtok az M3-ról, a kanyarban a gép elkezd rángatni. Egybôl rájöttem, mi a gond (már elég régóta égett a sárga lámpácska, hogy tankolni kéne). A következô benzinkút Fóton 7 km-re innen. Imára kulcsoltam a kezeimet és szépen óvatosan haladtam tovább, az egyenes szakaszokon nem is volt gond (5-ösben 60-nal... :))), de a kanyarokban enyhe rángatással jelezte az autó, hogy szomjas. Mikor beértem Fótra, egybôl örömújjongásban törtem ki (az elején van egy kút), de csak miután begördültem a kúthoz, az utolsó cseppekkel, akkor vettem észre, hogy töksötét van és be van zárva az egész. Itt már kikapcsoltam a fűtést is (egyrészt izzadtam rendesen, másrészt, hogy kevesebb benzin fogyjon). A következô kút olyan 3km. Újabb imák és fohászok után csak sikerült lendületbôl begurulni a kútra... :))))) Ugyhogy végül is jól végzôdött a történet...
Más: tegnap beszerelték az MP3 lejátszót az autóba, egész jól szólnak a beépített gyári hangfalak.
Más2: nem tervezi valaki, hogy meglátogatja a szentendrei bontót? (betársulnék hozzá, vagy ô hozzám)
Segítséget kérek tőletek. Van egy Xedos 6 2.0
gépem. A csajom sikeresen összetörte a hátulját ,
ezért bal hátsó lámpára vadászok. Ha tudtok valahol, akkor segítsetek.
Epp most ultem 1 elado Xedosba es hat nagyon tetszett. Ez csak 1.6-os de az ismeros nagyon meg van vele elegedve , csak hat eladja mert nagyobbat vesz . Ha lenne penzem en is megvennem :) Most egyenlore csak a nyalam csorgatom , most mar tudom miert vett Caris is ilyen gepet :)
Nincs ebben semmi erdekes, valaki megint okoskodik birka modra. A kreszben benne van hogy km/h.
amugy meg ha m/s-nek hinned, akkor az legalabb 3.6szoros sebessegtullepes, ami mar buncselekmeny. a rendor pedig feljelentene. Aztan bizonygathatod a birosagon a hulyesegedet.
johogynem mar megint a 30 darab szuperradaros rendorautos level kerul elo megint.
De ha az autoban ott van a jelzes, akkor bizony nincs mit tenni! Max. a rendor szetkapja az autodat, hogy talaljon valami hianyossagot... Nalam mar volt ilyen! Elobb-utobb talalnak valamit, ha nagyon akarnak... :-(
>Egy kis érdekesség:
>
>Belenéztem a KRESZ-be és feltűnt egy érdekesség. Nem találtam meg a
>sebességkorlátozó táblára vonatkozó MÉRTÉKEGYSÉGET sem a 14,1/d pontban,
>sem általános érvényű szabályozásként. Az érdekesség ebben az, hogy
>Magyarországon az SI mértékegységek szabványosak, amely szerint a
>sebességre a m/s alkalmazandó. (A km/h nem szabványos!!!) Így ha a
>KRESZ-ben, illetve egy közúti jelzőtáblán nincs konkrétan előírva, akkor a
>jogszabályok
>szövegét tekintve a 30-as sebességkorlátozás 30 m/s-ot, vagyis 108 km/órát
>jelent... (1 m/s = 3,6 km/óra) Ehhez hozzájárul az is, hogy a jogalkotó (a
>változtatásokkor mindenképpen) tudatában kellet hogy legyen ennek, mivel a
>KRESZ-ben sok helyen (13. 1/e,g,j; 20. 5; 26; stb) konkrétan előírja egyes
>pontokra vonatkozóan a szabványtól eltérő km/h használatát. Tehát
>ha egyes pontoknál nem javították ki, bármely állampolgár a jogalkotó
>tudatos magatartására hivatkozva értelmezheti a táblát az SI
>mértékrendszer szerint... (Mivelhogy a törvényben nincs olyan, hogy "de
>hát azt tudni kellett volna", vagy hogy "az a megszokott".)
Szerintem ezt minden szervizben szeretik elvesziteni. Eccerűen hanyagság lehet vagy elvesztés, mert mikor a BD-ben a lengéscsilit cserélték akkor is eltünt vagy 4-5 darab. Azon még nincs mágnes. Milyen elven megy ez a mágneses bolha?
Erős a gyanúm, hogy ezek a patentek mágnesesek, és csak a szakszerviznek van hozzájuk mágnese. Ugyanis valahányszor visszakapom egy szerviz után az autót, egyre több patent hiányzik. Csak azt tudnám, mit csinálnak velük, grandiózus mozaikot építenek belőlük?
7végén találkozhatunk! Mikulásra annyit kérek hogy mégeccer körbesasolhassam a gépet, most hogy mexoktam az enyim már más szemmel nézegettem a többit is! :)))