Keresés

Részletes keresés

1047 005-2 Creative Commons License 2005.03.08 0 0 214
"én most ülök fel az esti vonatra, és startolok szegedre - nyolcvan darab újsággal,"

Nálam is van 9 db.
Előzmény: Indóház (210)
davidbosi Creative Commons License 2005.03.08 0 0 213
Tisztelt T. Hámori Ferenc!

- Először is gratulálok új lapjukhoz! Bárhol mutattam meg, mindenki megdícsérte, sőt többen (engem ismervén) azt is mondták, hogy ezt a lapot nekem találták ki.
Anno 2004. szeptember 22.-én kaptam Öntől egy levelet melyben szeretne megnyerni engem is alkotótársnak. Kaptam még egy levelet amire válaszoltam, majd utána semmi. Oké, ez van, nem voltam jók az anyagok. - gondoltam magamban. Csak az zavar egy kicsikét, hogy a lap megjelenéséről egy teljesen véletlen folytán, ebből a fórumból kellett tájékozódnom. Csak javaslom, hogy azoknak az embereknek akiknek küldött még toborzó e-mailokat küldjön egy e-mailt hogy megjelent ez az újság, és akkor valószínűleg többen meg is fogják venni ezt a lapot!

- A Dózsa György úti metrónál érdekes módon a Relayben nem is hallottak ilyen lapról ellenben a metró területén lévő újságárus aki rögtön rám akart sózni egyet, alig lehetett lerázni!

Bosi
Előzmény: Indóház (211)
Indóház Creative Commons License 2005.03.08 0 0 212
ja, és még valami: a nyugati aluljáróban keresem a magazint. kedves eladóleányzó a bolt hátsó fertálya felé bök: ott van a vicc és szabadidős polcon.

valóban ott volt.

a legfelső sorban, jól eldugva (egyetlen példány) a kretén magazin és egy "baromfiipari szaklap" mögé.

hm.
Indóház Creative Commons License 2005.03.08 0 0 211
urak, tisztelt olvasók!

köszi a visszajelzéseket, az üdvözlő sorokat. holott azok végső soron benneteket illetnek: ha nem lennének vasútbarátok, senkinek sem jutott volna eszébe indóházat indítani! :-)

sziasztok: Indóház

ui: szondázzátok az árushelyeket, és terjesszétek az igét! :-))))

Indóház Creative Commons License 2005.03.08 0 0 210
szia mattil!

én most ülök fel az esti vonatra, és startolok szegedre - nyolcvan darab újsággal, ha már a lapker ennyire sanyarú helyzetbe hozta a helyi vasútbarátokat... az impresszumban található telefonon, ha megcsörrentenél valamikor szerdán, jó lenne. tudniillik érdekel ez a könytárosdi, és szeretném meghallgatni a tanácsaidat.

előre is köszi.
mattil Creative Commons License 2005.03.08 0 0 209

"Szegedre holnap megyünk."

Opsz!

Mikor jöttök? Merre lesztek? Randizhatunk? :))))

Előzmény: manhattani (208)
manhattani Creative Commons License 2005.03.08 0 0 208

>"Te, ez qrva jó", illetve "nálunk is lehetne ilyesmi". Aztán - mivel érdekes módon mindketten a vasútnál dolgoztak korábban - el is terelődött a szó a buszokról.:-))
Remélem, hogy azután rögtön mentek INDÓHÁZat és skandináv lottót venni.

>Mutassátok meg az eladónak, hogy van rá kereslet, mert -khmm, finoman szólva- szkeptikus véleményének adott hangot...:(
Ráérsz este hétkor? Odamegyünk és megverjük.

>Odalép a viccmagazinokhoz(!!!) és a legmélyéről, közvetlenül az egy(1!) db Vasút & Modell magazin mellől kihalássza az egyetlen (!) példányt és nekemadja.
Szegedre holnap megyünk.

>Remélem a kötelespéldányszolgáltatást azért rendesen telejesítitek ahogy az elő van írva!
A MÁV Dok ma kapott! :))

braun Creative Commons License 2005.03.08 0 0 207

Sziasztok!

Én is megvettem a lapot, és első átfutásra nagyon színvonalasnak találtam. A fotók nagyon jók, és a kísérőszövegek is olvasmányosak.

Ami a terjesztést illeti, én a Dugonics téren lévő újségosnál vettem, ott a középső pulton volt szem elé téve, mint új kiadványt.

Braun

Előzmény: mattil (206)
mattil Creative Commons License 2005.03.08 0 0 206

Én is megvettem ma a lapot a szegedi Mars téren az autóbuszbályaudvaron. Ez egyébként az egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító ujságospavilon a városban!(RELAY-es)

Az alábbi kis történet kíséretében kaptam meg a lapot:

Benyitok, ahol az eladó hölgy épp a főnökével beszél telefonon. Ezt abból vettem ki, hogy épp a jutalékról és néhány eddig meg nem érkezett lapról társalgott vele. Addig is én nézegetem az autós magazinokat, mert saját eszemből ugy véltem valahol erre találom majd amit keresek. Eltelik úgy 2-3 perc,- miközben más vevők is érkeznek- amikor felnéz, miközben még mindíg telefonál.

- Mit tetszik kérni?

- Csókolom, egy doboz *** cigerettát és egy INDÓHÁZ Magazint, ha már van belőle.

Kiadja a cigit, és közli, hogy már keresték nála ma mások is, de ilyesmi még nem jött.

- Sebaj, majd legközelebb... -és már fordulnék is ki az ajtón, amikor a telefonba szól

-Indóházat keresnek (Valószinűleg megkérdezte a vonal másik végén lévő mit kértek.). Majd folytatja: -Tényleg? Merre van az besorolásilag?

Odalép a viccmagazinokhoz(!!!) és a legmélyéről, közvetlenül az egy(1!) db Vasút & Modell magazin mellől kihalássza az egyetlen (!) példányt és nekemadja.

Ezután folytatja a telefonálást:

- Figyelj már csak egy darab van! Csak ennyit kaptunk?

Egy kis szünet, amíg telefonon válaszolnak neki, ám a hölgy következő mondatából ki lehet következtetni milyen választ kapott:

- Dehogy nem kell senkinek! Ne hülyéskedj már! Ma már legalább nyolcan keresték nálam. Folyik még egy darabig a beszélgetésük, majd a végén amikor abbahagyják fizetek. A hölgy mintha csak a gondolataimban olvasna ismét felemeli a telefont:

- Figyelj csak, te mennyi Indóházat kaptál? -szól a kagylóba.

Felhívta néhány kollegáját és az eredmény több mint siralmas: volt ahova egy sem, de a legtöbb helyre csak egy (1!) darab érkezett, miközben mindegyikük azt panaszolta, hogy pedig keresik ezt a lapot!

Mivel nekem lassan indult a buszom elköszöntem, de a tanulság megmarad: Nem ártana a szegedi terjesztők körmére nézni!!

És most néhány észrevétel:

ISSN szám: bejegyzés alatt. Brrr..! Tudom, hülye könyvtáros, de én mindig beleborzongok, ha egy kiadványt ISBN, ISSN, ISBD, vagy egyéb azonosító nélkül adnak ki! Remélem a kötelespéldányszolgáltatást azért rendesen telejesítitek ahogy az elő van írva!

Ezzel kapcsolatban egy javaslat: A megyei , és városi könyvtárak nagyon jó (és biztos) megrendelők. Sajnos a lap tavasszal jelent meg, ami nagy baj, mivel ezen intézmények éves folyóiratrendelési keretüket november-december tájékán írják össze és költik el. Sajnos így év közben már nehezen tudnak belepréselni uj folyóíratot a keretbe. :( Viszont a tiszteletpéldányokat, rendkívül szívesen és nagy örömmel fogadják! Ez évben legalább a megyei könyvtárak felé nem ártana tiszteletpéldányokat küldeni. Ha meglesz a folyóirant iránt az érdeklődés, ezen könyvtárak nagy része jövőre biztos megrendelő lesz!

m61019andras Creative Commons License 2005.03.08 0 0 205
Majd döbbennek pár nap múlva, hogy elfogyott az összes! :-)))))))))))))))))))))
Előzmény: rg7 (203)
amicus Creative Commons License 2005.03.08 0 0 204
Gratulálok az újsághoz, nagyon-nagyon szuper lett!
rg7 Creative Commons License 2005.03.08 0 0 203

A Deák téri M3 kijáratánál lévő Relayben van még 13 db újság:)

Mutassátok meg az eladónak, hogy van rá kereslet, mert -khmm, finoman szólva- szkeptikus véleményének adott hangot...:(

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.08 0 0 202
Most még nem, de amint lesz rajta vonalkód, akkor majd ott is lehet kapni. A dicséreteket nagyon köszönjük, a lap fogyásának nagyon örülünk, a sikerünk egyben ennek a netes közösségnek is a sikere!!! Köszönjük, hogy veszitek a lapot!!!
Előzmény: lassújel (199)
m61019andras Creative Commons License 2005.03.08 0 0 201

A sok dícsérő szó után én is csak ugyanazt tudom ismételgetni amit a többiek. Színvonalas, igényes, érthető és sokszínű. Gratulálok hozzá!

Ha én ezt tudom, hogy itt ahol lakom is van újságárusoknál ( Mátyásföld ), akkor nem megyek be érte Istvántelekre. :-) De így legalább tudtam váltani pár szót RwMan-el.

IST Creative Commons License 2005.03.08 0 0 200
Legjobb információim szerint az általad említett helyeken az újság nem kapható.
Előzmény: lassújel (199)
lassújel Creative Commons License 2005.03.08 0 0 199

Hali!

Auchan-ban vagy Tesco-ban, meg ilyan nagyobb helyeken találkoztatok vele?

emtiza Creative Commons License 2005.03.08 0 0 197

Nagyon jó az újság, köszönjük ezt a remek kiadványt.

Mátyásföldön, az SZTK előtti újságos 6 darabot kapott belőle.

IST Creative Commons License 2005.03.08 0 0 196
Köszönjük és köszönöm szépen! :-)
Előzmény: Nohabf (195)
Nohabf Creative Commons License 2005.03.08 0 0 195

Sziasztok!

Nagyon szuper lett az ujság le a kalappal a készítők előtt!!!

Már nagyon kellett ez a lap,télleg nagy űrt tölt be és remélem még nagyon sokáig be is fogja tölteni.Nagyon jó kis cikkeket találtam benne és főleg rengeteg ismerős nevet a fórumokról!!

Tetszett pl Rwman-tól az Eger-Putnok útvonal leírása,vagy IST virtuális vasúttal foglalkozó oldalai.

És ami  lényeg:rengeteg gyönyörű fotó volt benne!!

Ha tudok akkor én is küldenék fotókat az ujsághoz biztos tetszene 1-2.

Egy(vagy többszóval) én is csak azt tudom mondani hogy:Hajrá Indóház csak így tovább!!

FOMA Creative Commons License 2005.03.08 0 0 194
Na kérem, a "konkurens viszonteladó" tegnap +hozta a lapot az irodámba, ezúton is köszönet érte.:-) A poén: éppen volános vendégek ültek nálam, természetesen ők is a kezükbe vették, és átlapozták. A vélemények: "Te, ez qrva jó", illetve "nálunk is lehetne ilyesmi". Aztán - mivel érdekes módon mindketten a vasútnál dolgoztak korábban - el is terelődött a szó a buszokról.:-))
Előzmény: bubu88 (47)
manhattani Creative Commons License 2005.03.08 0 0 193
>Egy szép Európai vasúti havilap.
Köszönjük a dicséretet, de szélesebb az Európánál, mindkét irányban...
Előzmény: vaskerék (187)
oldmumus Creative Commons License 2005.03.08 0 0 192
Igen, kiveve ha le nem cseszed!

Nekem a becsomagolt IT magazint azota a kerites koze teszi ahol negy gyurodik meg.
Előzmény: -gonosz- (191)
-gonosz- Creative Commons License 2005.03.08 0 0 191

"Papírban, vagy műanyagban?

Csak mert beázik a postaláda, és nem szeretném, ha elázna az újság."

Teljesen mindegy, hogy mibe van csomagolva.

A postás attól függetlenül 4 részbe összehajtva tuszkolja  be a postaládádba.

:-(

Előzmény: Zsivany (175)
hkv Creative Commons License 2005.03.08 0 0 190
Ha van rá igény, akkor szívesen indítanék egy rovatot az indóház újságban, maley a svéd vasúti járművekről szólna, azaz minden hónapban megjelenne egy vagy két járműről egy technikai leírás rész. sőt esetleg átfogó témával is tudok szolgálni a Svéd vasúttal kapcsolatban.
Jadro Creative Commons License 2005.03.08 0 0 189
Á király! Ez az az üzlet ami balkézre esik rögtön az utca elején, ha az elefántosháztól indulok?
Előzmény: vaskerék (187)
GEORGIE Creative Commons License 2005.03.08 0 0 188
Hát akárhogyan is néztük a polcot és a reggeli szállítmány listáját, Indoház nem volt benne:-(( Viszont felhívtam a Hungaropress Kálvin téri boltját és egy db-ot elrakattam belőle. Érdekes, hogy a cég weboldalán nem szerepel ez a lap! Szerintem érdemes a többi Hungaropresses boltot is megkérdezni! Egyébként a Hungaropress és a Relay uahhoz a tulajhoz tartozik. Remélem, hogy a jövő hónapban már nem lesznek ilyen logisztikai gondok, és a Kökin is lesz:-)))
Előzmény: bodecsabi (172)
vaskerék Creative Commons License 2005.03.08 0 0 187

Tisztelt T. Hámori Ferenc!

VÉGRE! Egy szép Európai vasúti havilap. Olyan régóta várok rá. Köszönöm!

Sok évtizedet kívánok a lapnak, és egészséget az újság készítöinek!

Fehér Balázs.  Pécs.

Ui: A Pécsieknek üzenem, hogy a Ferencesek utcai üzletben még több példány van.

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.08 0 0 186

A következő számban lesz egy összeállítás vonatmegfigyelő helyekről. Manhattani készíti. Biztonságosan megközelíthető helyek lesznek leírva térképpel, bemutatva képekkel.

Erről a helyről nem írunk, ha elmész Győrszabadhegyre, akkor könnyen rá lehet jönni, hogy miért...

Előzmény: Nydqist (176)
Briko Creative Commons License 2005.03.08 0 0 185

Délpestiek figyelmébe: A Lurdy Ház közértjében lévő újságosnál több darabot is láttam kitéve az újságból.

Brikó

Dash 9 Creative Commons License 2005.03.08 0 0 184

Sziasztok!

Ma reggel egy kis újságárús bódéban vettem meg a lapot. (talán Hírker-es, Mátyásföld-Repülőtér HÉV megállóban található)

A néni előszőr csak nézett, majd azt mondta, hogy: várjak csak! Van itt valami.

És lám volt nála. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hány db. érkezett neki.

Az újságról: nekem tetszik. Jók a cikkek, jók a képek minősége, a kép-szöveg arány, a képek mérete és nem utolsó sorban magának az újságnak (papír) a minősége.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!