Egész pontosan Arlón vagyok, de sajna már mind a háromnak eladtam a hűtőjét + a ventiket is asziszem, de minden más egyéb megvan a csövezéstől kezdve a belső hőcserélőn keresztül. De a hűtők beszerzésében tudok segíteni.....
Mert mig volt a tesztidőszak,ha cd-t hallgattam és volt bármi baleset v. hasonló a cd játszók(jvc és blaupunkt)automatikusan kapcsolták az utinform hireket....
Sziasztok! Egy ISO csatlakozós Bluetooth RDS-TMC vevőt szeretnék beszerelni a rádió és az antenna közé a Vectra 1,6-osomba. Gyári riasztó, gyári rádió, a járgány fekete kombi 2000-ben gyártott. Hol található ez a hely, ahol a legkönnyebben be tudom dugni a francot a helyére, és beriaszt-e a cucc, ha lehúzom/megközelítem az antennát?
Hát nem igazán erről van szó...az inp-t nem írja ki, viszont ha 5 másodpercig benyomva tartom akkor (jelen esetben) azt írja ki, hogy 14912 és 0212 ( ha jól emléxem)...ha elengedem visszaáll a normál km óraállásra, és "napi állásra" Szóval ennyi.
Szeva ha jól tudom az a szerviz intervalum törlésére szolgál!Ha eléri a szerviz periódust kiírja a napi kilométer szamlálora az inp feliratot és ezzel lehet kitörölni!
Felmerült egy újabb kérdés.Ha a napi számláló nullázóját sokáig benyomva tartom, akkor két másik számot kiír, és utána visszaáll a km állásra. Gondolom tudja valaki a megoldást...megosztanátok??
Szeva engem érdekelne plexi nélkül is a műszeregység, persze csak ha hibátlan, mivel hogy nem működik az üzemanyag mérőóra!Mondjuk olyan kellene ami nem jobb kormányosból való!
Egy-két kisebb alkatrész nem eladó? Mondjuk a jobb első tükör mozgató mechanizmus (nem tudom, mi baja, nekem jobbra-balra nem mozog az elektromos, csak fel-le. )? Gondolom a lufik nyíltak...
Sajnálatos oknál fogva 1 jó cimborám törte vekijét....
96-os 1.6 benzin lila metál.....
A jobb hátsó sárvédő az elsővel együtt,szélvédő,első lámpák,géptető,tükrök,hűtő,-ennyi sérült...a belső és többi karosszéria elem a motorral együtt sérülésmentes...
Klíma nincs az autóban....
Az ára 250.000 de szerintem menne 200-ba is...
Ha valakit érdekel lát benne jövőt jelezze......ill. ha úgy van tehetek föl képet.