Egy lehallgatott telefonbeszélgetés után házkutatást tartottak a román hatóságok a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézdivásárhelyi elnökénél, akinél a HVIM szerint airsoft köridőmérő szirénát, airsoft optikai segédeszközt, szilveszteri petárdát és születésnapi tortára helyezhető csillagszórót foglaltak le. A román terrorellenes ügynökség szerint a román nemzeti ünnepen a helyi felvonuláson akartak robbantani.
Szégyen és gyalázat, hogy azonnal akad egy magyar, aki ugrik minden hírre, ha egy magyart negatív színben tüntetnek föl aljas szándékú, külföldi gazemberek! Az lenne a tisztességes, ha a topiknyitó töröltetné ezt a magyarokat rágalmazó topikot!
Milyen kar hogy EZT NEM irtad be a TEK-rol, se Hajdúról sehova....
Persze lattuk alabb, te véded a magyar kisebbséget es elítélned...csak nem teszed mert hat a TEK ugyis lebőgött. Mert egyébként te megtenned, becsszo, de valahogy mégsem... Orban rezsim fontosabb...
Szégyen és gyalázat, hogy azonnal akad egy magyar, aki ugrik minden hírre, ha egy magyart negatív színben tüntetnek föl aljas szándékú, külföldi gazemberek! Az lenne a tisztességes, ha a topiknyitó töröltetné ezt a magyarokat rágalmazó topikot!
"Székely terrorista"-ügy - Házkutatások és szimpátia tüntetés
Túllőttek a célon
Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere érdeklődésünkre elmondta: előző nap felhívta a kormánymegbízottat és a városi rendőrfőnököt, de egyikük sem tudott plusz információval szolgálni, ők is csupán csak annyit tudtak, amit a tévéállomások közöltek. „Messze túllőttek a célon – hangsúlyozta –, nem hiszem el azt, amit állítanak Beke Istvánról, nem létezik bomba, akkor mit tudott volna robbantani december elsején. Ha netalán mégis elkészült volna a bomba, én nem hiszem, hogy éppen szülővárosában robbantotta volna fel, saját honfitársait csak nem akarta megölni. Az időpont kiválasztása sem volt véletlenszerű, ha a titkosszolgálat tudott a bombáról, akkor a nemzeti ünnep előtt legalább egy héttel le kellett volna csapniuk rá, és nem november 30-án.” Az elöljáró szerint december elsején erődemonstráció történt, ami nem segíti elő a két nép közeledését: „Mi sem megyünk el március 15-én más városba ünnepelni, mindenki otthon ünnepel, nem értem, miért kellett máshonnan idehozni a románságot.”
A Facebookon közzétett felhívásra tegnap délután mintegy ötszázan gyűltek össze a Gábor Áron-szobornál. A spontán megmozdulás kezdetén többen vitába szálltak a helyszínen megjelent csendőrökkel, akik szerint a tüntetést nem engedélyeztették. Az egyre növekvő tömeg a városháza elé vonult, majd onnan egy fekete zászlóval az élen gyertyás felvonulásra indultak. Előbb a rendőrség, majd a bíróság és az ügyészség épülete következett, ahol Igazságot akarunk! Hazug román sajtó! Szabadságot Beke Istinek! Beke Isti! Engedjétek szabadon! Hazug hatalom! Beke Isti ártatlan! Hol van a bomba! Igazságot akarunk, terroristák nem vagyunk! Hazudik az RHSZ! Le a diktatúrával! Holnap is jövünk, és még többen leszünk! jelszavak hangzottak el. Visszatérve a Gábor Áron térre, az ott filmező Antena 3 tévé stábjának tagjai ellen fordult a tömeg, hazugnak nevezve őket."
Természetesen hatalmi önkénnyel, erőszakkal mindent felülírhatnak, de ennek már semmi köze a demokráciához és a joghoz, amire oly előszeretettel szokás hivatkozni...
Az, hogy a spanyol alkotmánybíróság mit semmisített meg, semmit sem változtat azon a tényen, hogy Katalónia autonóm tartomány és joga van a függetlenségéért küzdeni. A népakaratot egyetlen akotmánybírósági döntés sem írhatja felül.
"Az a pofatlanasag tole, hogy a szlovak soviniszta topikban persze játszotta a agyat, ott hozzá tudott szólni állandóan."
Figyu, kiscsákó!
Ezt a primitív hsz-edet csak most vettem észre, ezért erre is válaszolnék. Először is, mint olvashattad, a TEK akcióját elítéltem és mégegyszer mondanám: te majd akkor szólj, ha magyarvédelem ügyben annyit leteszel az asztalra, mint én! Addig oldalazzál el szépen a pályáról, és maradjál nagyon csöndben...
A spanyol alkotmánybíróság szerdai ülésén egyhangú döntéssel megsemmisítette az önálló Katalónia létrehozásához vezető folyamat megindításáról szóló katalán parlamenti határozatot.
"Sztem a felvidéki magyarok topikjára gondol, ott nem védted a felvidéki magyarokat a TEK-kel szemben....egy hozzászólásod sincs ott..."
Az előzőekben már elmondtam, hogy az események annyira gyorsan pörögtek, hogy semmi szükség nem volt a felvidéki magyarok megvédésére. Nagyon gyorsan kiderült, hogy a TEK - teljesen más meggondolásokból persze mint a románok - baromságot csinált, lebukott, megérdemelte! Továbbá veled is tudatnám, hogy én már évek óta védem a magam szerény eszközeivel két topikban is (az egyiket pl. én nyitottam) a felvidéki- és az erdélyi magyarokat. Tehát nektek semmi jogotok, sőt, erkölcsi alapotok sincs e téren nekem valamit is a szememre vetni! Ha majd te és a társaid is annyit letesztek e vonatkozásban az asztalra, akkor talán beszélgethetünk a dologról...
"A TEK felvidéki magyarokat vádolt terrorizmussal román modra..."
Talán kezdeném azzal, ha itt most vastagbetűkkel közölsz valamit, messze nem jelenti azt, hogy igazad van.
Ezenkívül, mitől is kellett volna megvédenem a felvidéki magyarokat? Magadnál vagy? Amiről te habogsz, az nem ugyanaz, mint az erdélyi eset! Ugyanis alig kezdődött el a történet máris kiderült, hogy árnyékra vetődtek. A TEK hülyeséget csinált, lebukott, megérdemelte! Ezzel a dolog el van intézve.
Továbbá - csakhogy ne halj meg bután - én már hosszú évek óta felemelem a szavam magyar védelem ügyben, két olyan topikba is rendszeresen írogatok, ahol éppen a magyarokat védem pl. a román és a szlovák magyarellenességgel szemben. Tehát neked semmi jogalapod nincs arra, hogy itt engem felelősségre vonj magyar védelem ügyben! Majd ha te is leteszel ezen a téren annyit az asztalra, mint én, akkor talán beszélgethetünk a témáról. Úgyhogy igyekezz, ha be akarod hozni a lemaradásod!
Tudtommal nem követtem el olyasmit, amit szégyellnem kéne. Ellentétben néhány eszmetársaddal, akik megpróbálják védeni ezt az alattomos, magyarellenes terrorállamot.
Romániában az autonómiakövetelés is az alkotmányos rend elleni támadásnak számít, miközben Nagy-Britanniában már a Skócia elszakadásról is lehet népszavazni.
OROSZBAN is, KÍNÁBAN is, és SPANYOLBAN sincs stb.. de romanozzunk mar...
Romániában az autonómiakövetelés is az alkotmányos rend elleni támadásnak számít, miközben Nagy-Britanniában már a Skócia elszakadásról is lehet népszavazni.
OROSZBAN is, KÍNÁBAN is, és SPANYOLBAN sincs stb.. de romanozzunk mar...
Különösen, hogy KI IS KAMPÁNYOLT az autonómiát örökre kizaronak, alkotmányellenesnek mondónak az ilyen kijelentései UTÁN (!!!) IS?
A Budapesten tartózkodó román elnök kizárta, hogy Székelyföld területi autonómiát kapjon. A vele tárgyaló magyar elnök szerint továbbra is lehetséges ez. Basescu egyéni jogokról beszélt a romániai magyarokkal kapcsolatban, Sólyom szerint kollektív jogok kellenének. Tovább »
Egy tanulmány szerint 10-15 magyar tagja van az Iszlám Államnak, idegenlégiót megjárt zsoldosokról van szó. A magyar muszlimok viszont gazdagok és kevesen vannak, így Budapest még jó ideig nem lesz dzsihádista tűzfészek. De a Balkánon már forrósodik a helyzet, és kérdés, mi lesz, ha a magyar katonák hazajönnek. Tovább »
Az a pofatlanasag tole, hogy a szlovak soviniszta topikban persze játszotta a agyat, ott hozzá tudott szólni állandóan.
De hat szekta tagoknak tudjuk mi az igazan fontos,. Orbán rezsim iránti hűség. Ha az az ára hogy a hazug, kamuzo TEK-et ne ítéljék el a felvidéki magyarok védelmében akkor az. Akkor le vannak tojva.
De ha a roman tek teszi ugyanazt, huuu akkor hirtelen...
"A román hírszerzés nem tud arról, hogy Bástya elvtársat meg akarják-e ölni."
Már az index is ironizál a román TEK-en.
"
A DIICOT-nál október 23-án tett feljelentést a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) a HVIM Kovászna megyei csoportja ellen. A SRI ebben úgy fogalmazott, hogy a csoport tagjai "közvetlen kapcsolatban állnak a magyar szélsőséges Jobbik politikai alakulat, és a - magyar Alkotmányvédelmi Hivatal által terrorista jellegű szervezetként elismert Betyársereg" vezetőivel.
A bukaresti táblabíróság kedden harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezte Beke István Attilát, akit az alkotmányos rend elleni cselekedetek elkövetésének szándékával gyanúsítanak, amit 10-től 25 évig terjedő szabadságvesztéssel büntet a román büntető törvénykönyv."
Romániában az autónómiakövetelés is az alkotmányos rend elleni támadásnak számít, miközben Nagy-Britanniában már a Skócia elszakadásról is lehet népszavazni.
A TEK felvidéki magyarokat vádolt terrorizmussal román modra, hazudott róla a vezetőjük kőrbe a médiában, meg a parlamenti bizottság előtt.
EGY SZAVAD nem volt a felvidéki fiatalok védelmében. Itt meg azonnal feljelentgetést meg miegymást követelsz a román TEK altal annak nézett erdélyi magyarok vedelmeben.
Úgy latszik a magyar kisebbseg vedelem téged csak addig érdekel amig Orbánnal nem kórul szembe. Akkor a rezsimja, annak kisozlhaloi fontosabbak mint a magyar kisebbseg.
Nézzük mit írtál ekkor Hajdunak!
Nem szégyelled magad egy kicsit sem?! Ha a képen látható személy lennék, akit itt minden alap nélkül rágalmazol, följelentenélek! És nagyon megérdemelnéd barátocskám, mert egy nagyon sunyi alak lehetsz!
Megmondanád, hogy miért kéne nekem a TEK hülyeségeit megvédenem?
Te nagyon kevered kispajtás a szezont a fazonnal, ha még nem vetted volna észre! Ebben az esetben ugyanis egy magyar nemzetiségű személyt támadtak meg és rágalmaznak román állami részről, ami sajnos majdnem mindennapos jelenség ebben a "mintademokráciában". És addig, amíg nem állnak elő konkrét bizonyítékkal én ennek a magyar embernek az oldalán állok, ha nem haragszol, meg akkor is, ha haragszol!
Minden embert megillet az ártatlanság vélelme, ha még nem lennél ilyenekkel tisztában, így ezt az embert is, akit most ez a tolvaj, terrorrállam, terrorcselekmény elkövetésének szándékával vádol...