Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Eladóvá vált a 90-es években gyűjtött kosaras kártya gyűjteményem. A gyűjtemény 386 db kártyát tartalmaz, köztük Kobe Bryant és Michael Jordan kártyákkal is.
Sziasztok! Eladó lapokat keresek a 95-96 Fleer eu.sorból(base,insert minden mennyiségben) 96-97 Fleer eu. sorból (base: 13,15,16,74,93,99,242,272,261,291,212,229,231,292) Hardwood Leader:123 Valamint csapat logokat,all star lapokat,és inserteket /swing shift,s.all-fleer/ 97-98 Toops (minden mennyiségben) 97-98 Upper Deck /nem a collector c.,és ebből is minden mennyiségben / 97-98 Hoops (minden jöhet) Ha esetleg valakinél lenne ,az irjon árral,képekkel a kakasjani34@gmail.com címre. Köszi
Eladó kb. 530 db NBA kosaras kártya a 90-es évek közepéről. Upper Deck, Upper Deck Collector's Choice, Fleer 94-97 között, ez a nagy része, de van pár NBAHoops, Skybox és Topps is. Szerintem van pár különleges darab is, de nem vagyok szakértő. Esetleg valaki tud segíteni, hogy mennyit érhet egy ilyen gyűjtemény? Képeket is tudok természetesen küldeni az érdeklődőnek. Mindegyik darab műanyag tokban volt/van, tehát jó állapotúak a kártyák. Elérhetőség: rossonerovhtt@gmail.com
Sziasztok havi rendszerességgel hozatok haza Amerikából kosaras kártya gyűjteményeket ezekből lehetne szemezgetni főleg 90es évekbeli lapok jönnek csak nagy nevek Pippen Rodman Garnett Iverson Grant Hill Shaq Kobe. Jordannel ne írjatok mert azt nem hozok be minden más játékos van. Csak jó állapotú lapjaim vannak teljes és félkész retro sorok kis és nagy insertek 400 ft tól 70.000 ft ig. A dollárt 200ft-ba számolom. Beárazásokban is tudok segíteni.
Facebook oldalamon lehet írni Kosaras kártya adás vétel
Szeretném eladni a kosaras kártyáimat (egyben). Illetve értékbecslést is szeretnék kérni előtte mert kb van egy ár amire én gondolok de lehet én árazom fel vagy túl le. Töltök fel fotókat róla bár nem a legélesebb mert napfényben lettek fotózva. A kártyák kezdetek óta tokban voltak. Elérhetőségem : gaborr.balogh@gmail.com
Kissrác koromban gyűjtögettem NBA 96-97-es szezonú kosaras kártyákat. Őrizgettem őket mindidáig, most viszont úgy döntöttem megválnék tőlük. A kátryák megbecsülve, gyűretlenül, ujj lenyomat nélkül, kiváló esztétikai állapotban megkímélve vannak. Java része a kártyáimnak limitált, Jordan, Pippen, Rodman és ehhez hasonló remek kosarasokból áll a gyűjteményem.
Mivel nem igazán vagyok vele tisztában, hogy milyen áron futnak ezek a kártyák így szeretnék egy kis segítséget kérni egy hozzá értőtől. Köszönöm előre is ha segítesz!